Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

zdravim chlapci. isiel som si tak na dialnici a trosku som na to dupol asi pri 140KmH sa mi rosvietila taka kontrolka na palubovke a tento napis Depollution system faulty ........ neviete niekto co to moze byt?? dakujem velmi pekne

Odesláno

nieco je tu

a tu

Ja osobne som mal ten isty problen na dialnici. Dupol som tomu a vyhodilo mi tu hlasku plus akoby odislo turbo (auto prestalo tahat). Chlapi na fore mi poradili ze jedna z veci ktora moze pomoct je zmena softwaru. Kedze sa mi to stalo v Polsku, isiel som do ASO Peugeota v PL a urobili mi to za 5 min zmenou softwaru. To ti pisem kedze sa mi to stalo za podobnych podmienok ako Tebe. Ale tu hlasku moze vyvolat ovela viac veci, o ktorych sa docitas na fore ked napr pouzijes tie linky vyssie. BTW: pouzivaj hladanie :D:papa

Odesláno

No ludia. bol som v peugeote. nasli mi nejaky kamiencok zaseknuty na klapke alebo niekde na turbe. tak to meralo iny tlak ako malo... vybrali to a uz to ide v pohode.. taka banalna vec.... a zaplatil som 20€ ,,, a uz ked som tam bol tak som si dal spravit kontrolu pred zimou za 10€ tak mi secko skontrolovali a zistili len ze by som mal vymenit baterku. tak som rad

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Caute chlapi, tak dneska sa mí stalo to iste. Na dialnici mi vypisalo tuto hlasku a ked som mal zapnuty tempomat vypisalo mi aj chybu tempomatu a ostala mi svietit ikona motora. To mi akoze nieco nasalo a mam nieco v sani? :\'( kks slahne ma

Odesláno

Nesmysl :D tvůj problém je jinde. Předpokládám, že se ti to stalo v kopci, na tempomat, když jsi chtěl zrychlit a tak jsi přidal plyn, že?

[upravil dne 26/12/13 10:19 od koblih69]

Odesláno

Nebol to ani kopec ale take jemne stupanie ale bol som plne nalozeny takze anwo skoro ako do kopca. A zapol som tempomat na 90km/h a a pridal na nom na 130 a asi niekde na 110 mi vyplo tempomat vypisalo jeho chybu, zapla sa kontrolka motora a napisalo tu hlasku. Odstavil som auto a hlasku zase vypisalo aj ikonu motora ale tempomat uz siel. Neskusal som tomu uz ale na tempomate poriadne pridat, radsej. Vies co to moze byt? najprv asi dia , co? A potom podla chyby, alebo mi vies takto povedat co to moze byt?

Odesláno

no mne to urobilo tiez uz niekolko krat asi cca š razy v tomto roku.. raz na tempomate a potom pri normalnej jazde.. uz som to tu pisal do nejakeho vlakna ktore nemozem najst.. prejavuje sa to rovnako ako u teba mne to urobilo dva krat pri otackach 3400ot/min. diagnostika vypisala nieco s vysokym tlakom nafty.

Odesláno

koblih to ja neviem ako su natom. nedaval som ich testovat. da sa ich stav zistit cez diag?

Banan a ako si to vyriesil nakoniec?

Co som cital vlakna tak to moze byt asi vsetko. Ak tto budu vstreky tak sa odstrelim. Ale mam fap off a auto dymy len ked dlho jazdim kludne a potom tomu utnem, povyhadzuje splodiny a nic. Pri normalnej jazde nedymi skoro vobec, dufam ze tovstreky nebudu.

Odesláno

keby to boli aj vstreky osobne by som moc nestresoval u tychto novsich hdi to uz niesu take hrozne sumy v pripade repasov v peugeote... tiez vzdy sa daju kupit starsie z vrakacu i ked v otaznejsom stave ... v prvom rade treba zistit co tomu je skor nema cenu pocitat cenu opravy ;)

Odesláno

Mě se to stalo před měsícem.Na dia to psalo vysokotlaký ventil palivo.Nakonec to dělaly vstřiky.Byly na stolici a dva se repasovaly, cena 14000.- Teď vše v poho.

Odesláno

Takze tebe dia vypisovalo niečo ine ako to bolo? V nejakom vlakne som este aj cital, ze mu to zacalo robit pri vymene vzduchacu. Ja som si daval menit stojan vzduchoveho filtra lebo bol tam povodne umely a bol zlomeny a daval som tam kovovy, uz sa objednavaju original kovove. On tam konkretne mal nejake spinavosti ci co, ze mu to prefukli a prefukli mu este aj nejake hadicky ku EGR ventilu.

Ja by som to pripisoval tomu, ked mas zle vstreky ako sa to prejavuje? Viem ze dymenim, ale s tym ja problem nemam ... je este iny priznak zlych vstrekov?

dufam ze mi zajtra vide dia a podla toho sa hadam pohnem dalej, ale co z toho ked tu kolega pise ze dia mu zobrazovalo jedno a bolo to druhe ... hmm

[upravil dne 26/12/13 17:34 od AnRy99]

Odesláno

Táto všeobecná hláška peugeoťákom fakt vyšla:D:D:D:D Mne to urobilo presne čo tebe, vyplo tempomat po akcelerácii a nabehla tá hláška. Prdel som na to až som raz obiehal vláčik ( dva rumunské kamióny:D:D:D:D ) a už som ich neobehol - šup núdzový režim pri cca 4000 otáčkach. Vybral som EGR a nakoniec kúpil nový a všetko OK:aut

Odesláno

hmm tak ta im potom vysla, a bol si s tym na dia? co vypisovala diagnostika tebe? bol by som rad kebyze mi to aspon napise egr alebo cosi nech nevymenim pol motora koli nejakej kktine

Odesláno

Prosim Vas, kto tu ma service box, mohol by som vas poprosit nakres podtlakovych hadiciek EGR ventilu?

jeden mal s tym problem, ze tam mal nejaku netesnost a preto mu to robilo.

ak nieto moze hodte mi sem prosim obrazok a nejake oznacenie :/

a este otazka, ked sa meni vzduchovy filter pripadne drziak, su tam okolo neho niekde nejake veci co by s tym mohli mat suvis? Konkretne niesu tie hadicky niekde okolo vzduchacu?

Odesláno
zdravim chlapci. isiel som si tak na dialnici a trosku som na to dupol asi pri 140KmH sa mi rosvietila taka kontrolka na palubovke a tento napis Depollution system faulty ........ neviete niekto co to moze byt?? dakujem velmi pekne

Jsou tady na hlavni strane 2 fora na stejny tema-lidska lenost nezna mezi (hledani)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...