Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Napájení čelní kamery ze stmívacího zpětého zrcátka?

Recommended Posts

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

PavelP: Podívej se na ty fotky co sem sem dal. Sou to střeva z tej nabíječky, zkrácenej kabel a konektor kterej jsem upravil aby tam šel zasunout.. Práce na pár minut. Nikdy nekoupíš kameru se zdrojem pro světýlko :D

Odesláno

ak ti môžem odporučiť, nešetri na kamere, mal som predtým lacnejšiu a išla hneď preč, to radšej žiadnu...

ako som písal, kúpil som lacnú usb autonabíjačku na mobil, tú som prerobil podľa návodu, origo mám odloženú. Inak ozaj práca na par minút

Odesláno (upraveno)

Tak až koupím nějaku kameru tak mě poradíte jestli mužu poprosit jak to udělat a na těch fotkách co jsi dal Chozeluizskuner jstého su jelen já vůbec nemám představu jak to udělat a natáhnou to do té svítilny :(

a co teda k tomu si mám ještě kupit aby to šlo teda připojit v světlu tu USB AUTONABÍJEČKU DO MOBILU nebo radíte děkuji.

Upraveno uživatelem pavelp123
Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Péťa: Ta natáčí fakt hezky!

PavelP: Je to uplně jednoduché. Rozebereš trafo který jsi k tomu dostal do cigaretové zásuvky. Z jedné strany je vstup 12V kde byla připájená pružinka a na + a na - je dtátek kterej vedl k plášku. Tam jsem napájel ten konektor. Z druhé strany je výstup na 5V. Tam se zkrátí kabel a připájí stejně jako byl 

Odesláno (upraveno)

je pořád v autě-nesundávam ji. . . . zapína se po otočení klíčku

edit: jinak mám stejnou jak Péťa :aut

edit2: i když tohle je příjezd na hlídané parkoviště,ale nesundávám ji nikde

post-21598-0-15695000-1445202973_thumb.j

post-21598-0-09981000-1445203160_thumb.j

post-21598-0-31620900-1445203160_thumb.j

Upraveno uživatelem Gabriel 307
Odesláno

Parkuju většinou v garáži, ale i venku ji sundávám jen málokdy (podle okolností a zejm. místa a délky parkování).

Odesláno

Mě se jednou někdo do auta pokusil dostat, rozbil ve dveřích spolujezdce to přední malé trojúhelníkové sklo, ale tudy nikam nedosáhl a buď ho vyplašil alarm (ten má ale dneska skoro každé auto, tak s tím musel počítat) nebo spíš kolemjdoucí. Jestli šel po kameře, tak hodně blbým způsobem, protože tudy dosáhnout určitě nemohl. Spíš chtěl do kastlíku. Naštěstí rozbil to nejmenší okýnko na autě, takže ještě že tak. Od té doby na některých místech (a v Rakousku :D ) kameru sundávám ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...