Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

dík za vaše ohlasy a první chcu říct že mosím počkat na pojištovnu a dál se uvidí ale rád bych to prodal celé, protože to nemám kde mět a rozebírat a kdyby se našel někdo solidní tak co by to vzal a třeba si to rozprodal byl bych rád

Odesláno
Kvůli ohodnocení zbytku to půjde do aukce tak i tak....řeknou ti cenu, kterou to mělo před nehodou - cenu zbytku a rozdíl ti vyplatěj, pak je na tobě jestli to prodáš jejich nabídku do aukce a peníze ti dají nebo si to rozprodáš (spravíš) sám, takže odhad auta třeba 55000 - zbytek 5000 = vyplatí ti 50000Kč a auto ti zůstane nebo ti dají 55000 a seš bez auta;)

to se takhle fakt dela? to jsem nevedel. kazdopadne v tomhle pripade, a asi nejenom v nem, je lepsi si auto nechat. vzdyt jen motor hodi, bratru, 8 litru.

kazdopadne lvickovi R.I.P

Odesláno
pak je problém to ekologicky zlikvidovat:-(

Není to vůbec žádný problém. Sundáš co je zajímavé a zbytek necháš normálně oficiálně s papírem odvézt.

Odesláno

Tak to kupte cely a rozprodejte;):papa

Bohužel kromě motoru a interieru je docela vše na kaši....

Asi bych to vzal kvůli interieru ale mám to k němu 270km.2=540km.*8kc/km=4320kc jen lafeta s odtahem:grr

Musí byt zajímavá cena,předek je na kaši....:)

Odesláno

No právě podle fotek je to uplně kašoidní vrak, ani kola nebudou schopné... a introš nevím jak vypadá. 2x dveře, jeden blatník, možná nějaké lišty. To by musela být hodně mírná cena a nelíp bez papírů :D

Odesláno

No tamta cela 2.2 nebourana jak si mi dal odkaz za ni chtěl 20000kc,ale než je sehnal lafetu mohl jsem jet az v týdnů tak ji pan prodal....tady jak pises moc toho není,palubja je třeba bez vystřelených bagu,ty mám ale doma 2 palubky a nikdo je nechce s bagem ani za 500,lidi už tyhle auta když SOU hodně bourány neopravuje....;)

• O 1 měsíc později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...