Sagic Odesláno 30. říjen 2013 Odesláno 30. říjen 2013 Dnes jsme měli shodou okolností to poplivaný z Vodňan a bylo dobrý Citovat
oddie Odesláno 30. říjen 2013 Odesláno 30. říjen 2013 no a vidíš, já se za to, že jsem byl u zrodu hnutí ANO 2011 a pomáhal ho rozjíždět vůbec nestydím.Ba naopak. Ano, že máš vysloveně hroší žaludek už jsi tu předvedl dostatečně, jen co je pravda. Citovat
Medvěd Odesláno 30. říjen 2013 Odesláno 30. říjen 2013 Slušnej oddíl [upravil dne 30/10/2013 20:28 od Medvěd] Citovat
FrantaCV Odesláno 30. říjen 2013 Autor Odesláno 30. říjen 2013 Souhlasím s tím, že svině patří do vepřína, ale slovním spojením \"určitě ANO\" napsáno tak, jak jsi to napsal, se hlasíš k jistému politickémů hnutí, jsi si toho vědom? Něco pro odlehčení Odee - Tvůj příspěvek mi připomněl jeden vtip: Víte proč je nedostatek masa na trhu a hlavně je tak drahé? Svině jsou u koryt, krávy na úřadech a volové (jako já) chodí do práce. Plyne mi z toho jeden závěr - zvolte si koho chcete MY se nějak domluvíme. Za současného stavu bude ta domluva poněkud složitější, nicméně zcela určitě k ní nakonec dojde. Jen těžko si představit, že by se např. fotovoltaičtí a další bosové nechali připravit o svoje zisky. Citovat
ozzy1 Odesláno 30. říjen 2013 Odesláno 30. říjen 2013 oddie-no vidíš, a někdo jenom kafrá a kafrá a kafrá a tu prdel nezvedne.A takto je to pořád dokola. Jo, a krom žaludku mám i hroší kůži;). A opět se za to nestydím. Citovat
MilanF1 Odesláno 8. listopad 2013 Odesláno 8. listopad 2013 U oranžových se to hýbe. Jsem zvědavý, co z toho vznikne. Citovat
oddie Odesláno 9. listopad 2013 Odesláno 9. listopad 2013 Jak většinou nelinkuju jinam, udělám výjimku, tohle je hodně trefný komentář: http://zpravy.idnes.cz/komentar-roberta-casenskeho-o-cssd-dtr-/domaci.aspx?c=A131109_131658_domaci_neh Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.