Háček Odesláno 24. říjen 2013 Odesláno 24. říjen 2013 nechci se ptát jak mám řešit peníze ale jaké máte zkušenosti se ztrženým nehtem z palce,jak dlouho dorustá ?? Nehet mám komplet strhnutej ošetřenej na pohotovosti nebo co to je tza oddělení.... jen pro zajímavost jako varování s kolegou jsme se nepohodli... testovala se nová hlava na nissanu no tak se nastartovalo chvilku běžel proturoval se, pak to kolega chcip a ja si řikal sakra ten rozvodak je nakej volnej, tak sem to chtěl palcem zkusit... jenže kolega neřek bacha startuju no a prostě nastartoval... takže si prosím vás dávejte pozor i mě mechanikovi se to stalo.... palec neřešim spíš se bojim aby to zitra bazamně nestartovali a nahodou nepřeskočil rozvod.... a potom se to potkalo to bych nerad ,,,, [upravil dne 24/10/13 20:02 od Háček] Citovat
Guest servisman Odesláno 24. říjen 2013 Odesláno 24. říjen 2013 ruka či noha ? Na noze se dalo chodit do práce ale záleží co jdi dělal. Citovat
Guest servisman Odesláno 24. říjen 2013 Odesláno 24. říjen 2013 tak to je blbý, ale měl jsem podobné práce ve vlhku ale zvládal jsem to .Marození se mi nevyplatilo. Záleží jak je to s bolestí. Citovat
Háček Odesláno 24. říjen 2013 Autor Odesláno 24. říjen 2013 ja mam trochu jiný vnímání bolesti, kdy\\ž se mi to stalo tak prej proč si nezařval, řikám pač to nebolí no ... Citovat
Guest servisman Odesláno 24. říjen 2013 Odesláno 24. říjen 2013 ona bolest dojde ke zpoždění, kdysy jsem si sedl na hřebík to bylo ok ale pak vstát to byl problém. Hřebík 10cm zaražený v prdeli není nic příjemného. Zprvu je to překvapení , ale pak vstát je už umění. Citovat
punkac Odesláno 24. říjen 2013 Odesláno 24. říjen 2013 tě prsk... buď rád, že máš palec... jinak s dorustáním.... stříhám si nehty dvakrát do měsíce a vždycky je to tak 1,5 mm tak si to spočítej Citovat
Guest StibTo Odesláno 24. říjen 2013 Odesláno 24. říjen 2013 ty hele jednou jsem nejaky prst na ruce mel bez nehtu ale to uz bylo v destvi .... tak nevim .. no pocital bych par tydnu Citovat
Háček Odesláno 24. říjen 2013 Autor Odesláno 24. říjen 2013 ok diky, někdo říká 2mm tydně někdo dýl no, uvidím... hlavně at už to neteče a nemusim to mit zavazany .. je to pech, zrovna dnes sem se chystal měnit převodovku a spojkovou sadu, no takže to musim odložit .. Citovat
mxmen Odesláno 24. říjen 2013 Odesláno 24. říjen 2013 hlavně to bude hodně citlivý bez toho nehtu,ale jak psal AnotherOne počítej tak půl roku. Citovat
vendelinek Odesláno 24. říjen 2013 Odesláno 24. říjen 2013 palec je blbej,ten potřebuješ furt někde na něco,neni to tak dlouho asi 7 let,možná víc,sem měl prostředník,na pravý ruce,taky nehet dole,marodil jsem s tim přes 3 měsíce,než mi narost novej nehet,ale dělat se s tim nedalo,furt mi to zavázaný překáželo,nehorší bylo když sem si musel vytřít řiť,to překáželo jak sviňa a druhou to moc nešlo:D a citlivý to bylo dost dlouho,nejhorší to je v noci v klidu,to v prstu cukalo,jak kdyby ti měl upadnout,každej den jsem to mazal nějakou dost dobrou mastí,ta chladila a bylo to lepší a lepší ,a na noc sem to musel rozvazovat aby to bylo na vzduchu,ráno zavazoval,než to přestalo bejt tak citlivý,to nebylo možný se jen dotknout něčeho Citovat
Fusion Odesláno 24. říjen 2013 Odesláno 24. říjen 2013 ruka či noha ? Na noze se dalo chodit do práce ale záleží co jdi dělal. Snažím se představit si jak někdo zkouší napnutí rozvoďáku palcem na noze Citovat
Roman Bazi Odesláno 25. říjen 2013 Odesláno 25. říjen 2013 Měl jsem stržený nehet, palec na ruce. Je to asi šest let. Hojilo se to dobře (celkově se mě zranění hojí velmi rychle). Docela rychle jsem s tím začal dělat, ale citlivé to bylo hodně. Už si nepamatuji, jak rychle mě dorostl, ale půl roku to podle mě nebylo. Ale už si to moc nepamatuji. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 25. říjen 2013 Odesláno 25. říjen 2013 ruka či noha ? Na noze se dalo chodit do práce ale záleží co jdi dělal. Už si skúšal ako je napnutý rozvoďák s palcom na nohe ? :D Citovat
Háček Odesláno 25. říjen 2013 Autor Odesláno 25. říjen 2013 ted ste mně dostali palcem u nohy zkoušet rozvodák m jinak vyspal jsem se bez problemu a na převaz pujdu až zitra ... takže pohodička Citovat
Bigbadjohn Odesláno 25. říjen 2013 Odesláno 25. říjen 2013 Já jsem so hodil stůl na palec u nohy někdy letos v březnu a ještě ten nehet nemám celej. Marod jsem s tím nebyl, chodit se s tím dalo, i když jediný boty kam jsem se vešel byly sandály. Po prvním převazu u doktora jsem si to už raději převazoval sám. Edit: Ale nehty na nohou mi rostou extrémně pomalu. Tak doufej, že Ti to doroste dřív než mně. [upravil dne 25/10/13 12:38 od Bigbadjohn] Citovat
Charlie 1 Odesláno 25. říjen 2013 Odesláno 25. říjen 2013 Me slez nehet na ruce a dorost než z něj byl pevný nehet 4 mesice..... Citovat
Medvěd Odesláno 25. říjen 2013 Odesláno 25. říjen 2013 A kolega je zdravej? Já bych asi po prvotním šoku svých 130 kg rozpohyboval k nečekaným výkonům a dotyčný by měl minimálně pocuchanej úsměv (taky je ale fakt, že o tom, že se do motoru ruce nestrkaj už slyšel i můj 7mi letej prcek - takže vina tak 60:40 pro kolegu) [upravil dne 25/10/2013 11:09 od Medvěd] Citovat
odee Odesláno 25. říjen 2013 Odesláno 25. říjen 2013 Na ruce sem měl nehet pryč naposledy jako ještě někdy na základce (oblíbený přivření do dveří), ale určo to nedorůstalo půl roku. Teď mám podobnej problém na noze, v červnu mi padl na nohu kus špalku a udělal sem mi tam rak, teď se dostal skoro na kraj nehtu, ale nějak mi otekl prst, tak sem pod nehet kousek drápl nůžkama a bylo to pod tím plný hnisu, vymačkal sem, prst splaskl, ale ten mám prostředek nehtu nepřirostlej k lůžku a drží jen na krajích, tak čekám co to udělá... K doktorovi nejdu, bo mám na obou palcích na nohách plastiky kvůli zarůstání a vrtat tam už nikoho nenechám:bojim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.