kavol Odesláno 9. leden 2016 Odesláno 9. leden 2016 Z toho co píše, že zapnul aplikačku bych to typoval na měření telefonem a nějakým modrozubým adaptérem. správný tip, už jsme si to vyjasnili v SZ, nicméně tedy abych to upřesnil pro ostatní, mám ELM327 od číňana (na Ali se teď dá koupit levněji, popř. lepší typ s vypínačem), a s autem se mi baví program OBD Car Doctor Citovat
Cyrďák Odesláno 12. leden 2016 Odesláno 12. leden 2016 (upraveno) Stal se zázrak.Šel jsem cestou nejmenšího odporu pročistil jsem kontakty veškeré svorky a bufík jde,dále jsem si udělal klasický vypínač do auta tak můžu dokonce bufík spouštět manuálně.Otázka zní pokud mám bufík manuálně zapnutý vypne se po určité době sám nebo ho musím opět vypnout,mám tam obyčejné tlačítko žádné relé a pod....Já jen když bych ho manuálně zapnul a zapoměl vypnout aby mě auto neshořelo. Upraveno 12. leden 2016 uživatelem Cyrďák Citovat
ozzy56 Odesláno 12. leden 2016 Odesláno 12. leden 2016 bufík jede do určité teploty chlad. kapaliny a pak se automaticky vyvětrá a vypne Citovat
ferinko2 Odesláno 12. leden 2016 Odesláno 12. leden 2016 bufík jede do určité teploty chlad. kapaliny a pak se automaticky vyvětrá a vypne Musím oponovať.Keď je zapojený "natvrdo",tak udržiava nastavenú teplotu chladiacej kvapaliny napr.65°C,potom vypne dodávku paliva a po čiastočnom vychladnutí (neviem na akú teplotu) štartuje znova ! Citovat
ozzy56 Odesláno 12. leden 2016 Odesláno 12. leden 2016 ano, udržuje nastavenou teplotu do nastartování motoru, když nastartuješ a teplota kapaliny provozem motoru dosáhne provozní teploty, tak se vypne, ten bufík je tam vlastně jen proto, aby se kapalina po nastartování zahřála co nejdříve, samozřejmě dá se s dokoupeným příslušenstvím ovládat na dálku, telefonem ap. Citovat
Cyrďák Odesláno 12. leden 2016 Odesláno 12. leden 2016 Tak to je dobrý že vypne sám,hlavně že neshoří auto. Citovat
MotoMoto Odesláno 12. leden 2016 Odesláno 12. leden 2016 Ozzy, to není až tak pravda. Bufík je v činosti skoro pořád pokd venku mrzne, protože by to ato jinak moc netopilo. Takže když dojedeš a vypneš motor tak ještě chvilku je slyšet jak běží a dochlazuje. Také to je i cítit třeba v garáži. Citovat
ozzy56 Odesláno 12. leden 2016 Odesláno 12. leden 2016 topení má svoji řídící jednotku, která rozhoduje, jak dlouho a jak často bude topení v provozu podle okolní teploty a teploty chladící kapaliny, ale pokud mrzne, tak topení jede skoro furt--ostatně hlavně proto ho tam montovali... po vypnutí motoru se nesmí vypnout i topení, protože tepelná komora v něm je žhavá, takže řídící jednotka vypne čerpadlo paliva a nechá topení jet naprazdno (jen ventilátor), aby se komora proudem vzduchu zchladila na přijatelnou teplotu Citovat
MotoMoto Odesláno 12. leden 2016 Odesláno 12. leden 2016 Ale to je to co já píšu. Měl jsem jen pocit, že ty říkáš něco jiného. Citovat
Petridas Odesláno 12. leden 2016 Odesláno 12. leden 2016 no ja byl u elektro servisaka a mi rikal , ze by to melo fungovat i tak , ze pokud napeti v baterce klesne pod urcite napeti tak by se mnel vypnout taky Citovat
Lukas.407 Odesláno 12. leden 2016 Odesláno 12. leden 2016 (upraveno) Stal se zázrak.Šel jsem cestou nejmenšího odporu pročistil jsem kontakty veškeré svorky a bufík jde,dále jsem si udělal klasický vypínač do auta tak můžu dokonce bufík spouštět manuálně.Otázka zní pokud mám bufík manuálně zapnutý vypne se po určité době sám nebo ho musím opět vypnout,mám tam obyčejné tlačítko žádné relé a pod....Já jen když bych ho manuálně zapnul a zapoměl vypnout aby mě auto neshořelo. Proc chces buf natvrdo spinat? pokud je venku zima stejne se ti automaticky pusti a pokud e teplo, tak je k nicemu... protoze jsemto pochopil tak ze mas "obejitou" RJ a buf spinas natvrdo, tak pokud nevypnes vypinac buf pojede proste porad... Upraveno 12. leden 2016 uživatelem Lukas.407 Citovat
Cyrďák Odesláno 12. leden 2016 Odesláno 12. leden 2016 (upraveno) Abych pravdu řekl nejdřív jsem to vše vyčistil kontakty atd..a bufik šel bohužel né pokaždý,poté jsem udělal spínač a několikrát jsem to zapnul,nyní to spíná pravidelně také přes počítač tak nějak.Jsem rád že to jde.Auto jsem projel venku 5st a voda dle teploměru se ohřála po 2km na 60st.Pánové dlouho jsem se tak krásně neohřál. Upraveno 12. leden 2016 uživatelem Cyrďák Citovat
Lukas.407 Odesláno 12. leden 2016 Odesláno 12. leden 2016 jj je to dobry. tak hlavne ze topis Citovat
Semir103 Odesláno 9. únor 2016 Odesláno 9. únor 2016 Přátelé a kamarádi, prosím Vás je toho tu dost napsáno, ale poradí prosím někdo jak si sám upravit Webasto thermo top c nucené na nezávislé a pak připojit ovládací hodiny a pod. Jeden co nabízí díly a samotná webasta tady u nás po mě chce 1000kč za info jak předělat na nezávislé....no nevím trochu moc.Díky Citovat
Lubo§ Odesláno 9. únor 2016 Odesláno 9. únor 2016 https://www.peugeot-club.com/topic/31843-ovladani-nezavisleho-topeni/ začni čítať približne od 22 strany Citovat
Semir103 Odesláno 9. únor 2016 Odesláno 9. únor 2016 https://www.peugeot-club.com/topic/31843-ovladani-nezavisleho-topeni/ začni čítať približne od 22 strany Díky moooc- byl jsem v půlce a už se mi motaly řádky...:-) Citovat
MotoMoto Odesláno 10. únor 2016 Odesláno 10. únor 2016 Za tisíc je to zadarmo, pokud to bude fungovat. Citovat
Milan+ Odesláno 10. únor 2016 Odesláno 10. únor 2016 (upraveno) Tak jako jen za info dát 1000 Chodil na web pod nickem Kemar nebo tak nějak,že? Upraveno 10. únor 2016 uživatelem Milan+ Citovat
Vena garážmistr Odesláno 11. únor 2016 Odesláno 11. únor 2016 Nevím litr za informaci je dost ale pokud by to byla detailní informace obsahující třeba i nějaké schémátko, soupis materiálu a další užitečnosti a to vše ověřené a funkční. Tak to není tolik a když bych to vzal do detailu tak čas který ušetřím na shánění a ověřování informací a pak hledání jednotlivých komponentů atd. tak to může zabrat třeba i několik týdnů a ten čas který bych nákupem těch informací ušetřil bych klidně mohl " utratit" ve prospěch rodiny nebo si udělat nějaký meloušek ze kterého bych ten litr v pohodě získal. Citovat
ferinko2 Odesláno 11. únor 2016 Odesláno 11. únor 2016 Potrebuješ 2 veci....niečo čo ti bude zapínať webasto kedy ty budeš chcieť a IPCU modul na spínanie ventilátora v kabíne. tretia je chuť do práce. Schéma zapojenia ventilátora tu ipcu.pdf Ostatné niekde nájdem a vložím. 1000 Kč daj na charitu alebo chorým deckám. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.