Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Hele Veveřáku...:myslim..prvne..jooo..:D..u nas u Chebu bylo rano 5 cm....holt jinej kraj...:D

Upraveno uživatelem celda1970
Odesláno (upraveno)

No jo, měl jsem strach, že u Muzea bude kalamita :mrk

No, tvl, a teď zas. Bojím bojím, zimní vozím (obutý) :D

Upraveno uživatelem Veverka
Odesláno

Minulé pondělí, jsem v kraťasech a tričku zbavoval 508 zimního zaprášení a přenastavoval jsem jí na letní specifikaci. Od té doby odpočívá v garáži :aut 
Ve čtvrtek jedu na jarní prohlídku, tak doufám, že bude sucho :D

Odesláno

no tak já jsem stím jaksi taky nepočítal :D no má teď dva dny sněžit tak jsem zvědavý. a to zrovna ve čtvrtek budu muset joo hodně jezdit.. když to napadne tak hold buď přehodit kola nebo si pujčit fobii což bych nerad :D

Odesláno

Taky jsem na letňácích a navíc jejich poslední sezonu (mají cca 2,3 mm :-( ) široké 215 a o víkendu mě čeká výlet na Vysočinu. Tak přemýšlím, jestli tam v pátek nenasadím do prvního máje zpátky zimáky :myslim I když na sobotu zatím hlásí jakž takž rozumně, ale ve škarpě mi to bude prd platný.

Odesláno

My jedem o víkendu na Jižní Moravu tak jsem celkem rád, že jsem 407 ještě nepřezul :) Pak tu budem ještě týden a pak letíme na víc jak dva týdny mimo ČR, tak se letos asi auto bude na letní přezouvat až na konci května :D

• O 4 měsíce později...
Odesláno (upraveno)

Nejhorsi je smrt z vydeseni ze contiky uz maji pod 4mm....dojezdi contiky to v poho daji ....a dojezdi je na jare...

Upraveno uživatelem celda1970
Odesláno

Nepochybuju, ze by to mozna pojistovna zkusila, ale pokud jsi v dobe nehody nemel vzorek mene jak 1,6mm , tak pojistovna to u soudu projede. Pokud se teda babvime o lete ;)  

Odesláno

@Charlie 1 měl patrně na mysli použití "Contíků" na zimu a to by asi ( v případě nehody ) měl problém. Zrovna letos jsem to řešil - zimáče se vzorkem "na hraně" - tak jsem je tam nechal a "dorazil" je přes léto. Na zimu mám nové a letním jsem o jenu sezónu prodloužil život. 

Odesláno

FrantoCV: Já měl na mysli zimáky. Nevím, proč bych nemohl jezdit v létě na zimákách, které mají méně než 4mm. Zvláště tady jde o kšeft prodejců gum a pojišťovny zase zkusí cokoliv, aby se vyhnuly placení, případně číst přenesli na klienta. Budou se ohánět testem, kde porovnávali nové zimní a nové letní gumy. Nové zimáky opravdu v létě mnohem hůře brzdí, prostě kloužou. Jenže jak ta guma má 4 roky a je ojetá, už není tak měká a ani tolik neklouže. Dokonce je lepší než univerzální gumy. Budou rovněž penalizováni majitelé s univerzálními gumami? Nebudou. To samé, jako by někoho chtěli penalizovat za to, že si nekoupil úplně jiné auto co brzdí lépe.

Sám mám 2 sady gum pro obě auta, ale prostě nevím, proč bych jaro a podzim nemohl jezdit na starých zimních.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...