JimBeem Odesláno 1. listopad 2013 Odesláno 1. listopad 2013 A asi by nebylo na škodu mrknout jak sou na tom v zadní nápravě šrouby s excentrem, když už se v tom budou vrtat. Přijet na geo a zjistit, že je šroub po povolení v háji nepotěší. Už se to někomu takhle povedlo? Citovat
John Odesláno 1. listopad 2013 Odesláno 1. listopad 2013 222johny222 : taky mě to čeká asi zítra a budu to mít stejně škaredý jak ty na těch origo BBS,jen ty máš asi 15\" koukám,příjdou mi menší podle fotky. Citovat
222johny222 Odesláno 1. listopad 2013 Odesláno 1. listopad 2013 jo jo,sou to krásná malá kola.Ani nevíš jak je to pohodlný po těch našich silnicích Citovat
radim.1008 Odesláno 1. listopad 2013 Odesláno 1. listopad 2013 tak jsem nakonec přezul Jsi dostal strach? Citovat
Péťa Odesláno 1. listopad 2013 Odesláno 1. listopad 2013 Dnes jsem nečekaně získal odpoledne trochu času, tak jsem přehodil kola. Citovat
222johny222 Odesláno 1. listopad 2013 Odesláno 1. listopad 2013 tak jsem nakonec přezul Jsi dostal strach? nene, prodávám kola,tak mě to donutilo Citovat
odee Odesláno 1. listopad 2013 Odesláno 1. listopad 2013 Já možná přezuju o víkendu, pokud zbyde čas...je mi nějak líto ty Ouragany sundávat:D Jinak tím, jak jezdím do práce na 10, tak sem ještě ani jeden den v tomhle týdnu neviděl na teploměru v autě míň než 7 venkovních, tak si říkám, jestli to tam vůbec přes zimu potkám:D Citovat
Dančák Odesláno 1. listopad 2013 Odesláno 1. listopad 2013 odee: To já jsem nový zimáky právě navlíknul na Ouragany, takže to zítra přehodim:D Citovat
Milhausekkk Odesláno 1. listopad 2013 Odesláno 1. listopad 2013 Vzduch je směs plynů.... To jo .. mě to ale foukali plynem, né směsí plynů, tedy i vzduchem.. A doufám že ten plyn co foukali nebyl směsí dalších plynů ale byl jednosložkový... jinak jsme zpět u toho, že vzduch je taky směsí plynů, vzduch jsem ale nedofukoval :D:D ...rýpale [upravil dne 1/11/13 17:32 od Milhausekkk] Citovat
chuck11 Odesláno 1. listopad 2013 Odesláno 1. listopad 2013 tak jsem dneska taky přezul,zítra navoskuju na zimu,pak jen dořešit tu zadní levou brzdu a může přijít cokoliv;) Citovat
michals004 Odesláno 2. listopad 2013 Odesláno 2. listopad 2013 Tak dnes přezuto, dostal 4 nový Savy Eskimo S3+ tak uvidíme, ale oproti těm 8 letym fuldam co jsem měl loni to snad bude rozdíl Citovat
KingSpade Odesláno 2. listopad 2013 Odesláno 2. listopad 2013 Takže jsem si říkal, že přezuju, nejdřív zjistím, že mi drhnou závaží o přední třmen. Zavezl jsem tedy kola na převážení a řekl, že chci nízké závaží. Tak zkouším nasadit kola a stále to drhne. Naštván přehazuji ty co jsem chtěl na předek za ty co jsem chtěl na zadek..dobrý ty neměly závaží tam kde nemá být a tudíž to nedřelo o třmeny ALE přezuju přední část jdu na zadní a zjistím, že mi ušlo jedno kolo, to kolo které jsem nechával dofoukat jelikož se může stát, že při skladování prostě ujde. Ještě říkám pánovi v Best Drive, že mám podezření že je píchlé a on, že to dofouká a kdyby to unikalo tak se mám stavit...no jo ale je sobota a tedy zavřeno. Takže nakonec přezuju pondělí-úterý až bude zalepena guma. Citovat
chuck11 Odesláno 3. listopad 2013 Odesláno 3. listopad 2013 já jsem taky konečně přezul winter car,lak samozřejmně připraven na sůl Citovat
Stifler Odesláno 3. listopad 2013 Odesláno 3. listopad 2013 Já už od 1. listopadu mám nahozené Speedliny se zimákama (Nokian WR d3). Jen mě nepotěšilo to, že po vyvážení mi ta nalepovací závaži na vnitřní straně dřou o brzdič a za jízdy to nepříjemně klape...asi klapání přestane, až ta závaží celá obrousím o brzdiče... Citovat
Stifler Odesláno 3. listopad 2013 Odesláno 3. listopad 2013 To by se taky mohlo stát, že je můžu rovnou odloupat. nevím, jak moc potřebují ubrousit, aby to přestalo klapat (při bržění je to slyšet víc než za jízdy)... Po pravdě jsem nečekal, že by Speedliny z 205ky, které mají ET 18, mohly dělat nějaké problémy oproti origo Cyclonům s ET 19...asi holt jiná konstrukce vnitřních hran... Citovat
chuck11 Odesláno 3. listopad 2013 Odesláno 3. listopad 2013 na závažičkách uvydíš kde to dře a tam to přibrus,použij klidně i malý pilníček Citovat
Stifler Odesláno 3. listopad 2013 Odesláno 3. listopad 2013 Dobře, díky za radu. Pokud na to dnes zbyde čas, tak se na to mrknu. Mám ještě v plánu dost úkonů okolo \"předzimní\" údržby auta, tak nevim, co se vše podaří stihnout před ranním odjezem do Liberce. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.