Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

A asi by nebylo na škodu mrknout jak sou na tom v zadní nápravě šrouby s excentrem, když už se v tom budou vrtat. Přijet na geo a zjistit, že je šroub po povolení v háji nepotěší. :bojim Už se to někomu takhle povedlo?

Odesláno

222johny222 : taky mě to čeká asi zítra a budu to mít stejně škaredý jak ty :D na těch origo BBS,jen ty máš asi 15\" koukám,příjdou mi menší podle fotky.

Odesláno

Já možná přezuju o víkendu, pokud zbyde čas...je mi nějak líto ty Ouragany sundávat:D Jinak tím, jak jezdím do práce na 10, tak sem ještě ani jeden den v tomhle týdnu neviděl na teploměru v autě míň než 7 venkovních, tak si říkám, jestli to tam vůbec přes zimu potkám:D

Odesláno
Vzduch je směs plynů.... :roker

To jo :super .. mě to ale foukali plynem, né směsí plynů, tedy i vzduchem..:D

A doufám že ten plyn co foukali nebyl směsí dalších plynů ale byl jednosložkový... jinak jsme zpět u toho, že vzduch je taky směsí plynů, vzduch jsem ale nedofukoval :D:D:D ...rýpale :aut

[upravil dne 1/11/13 17:32 od Milhausekkk]

Odesláno

Takže jsem si říkal, že přezuju, nejdřív zjistím, že mi drhnou závaží o přední třmen. Zavezl jsem tedy kola na převážení a řekl, že chci nízké závaží. Tak zkouším nasadit kola a stále to drhne. Naštván přehazuji ty co jsem chtěl na předek za ty co jsem chtěl na zadek..dobrý ty neměly závaží tam kde nemá být a tudíž to nedřelo o třmeny ALE přezuju přední část jdu na zadní a zjistím, že mi ušlo jedno kolo, to kolo které jsem nechával dofoukat jelikož se může stát, že při skladování prostě ujde. Ještě říkám pánovi v Best Drive, že mám podezření že je píchlé a on, že to dofouká a kdyby to unikalo tak se mám stavit...no jo ale je sobota a tedy zavřeno. Takže nakonec přezuju pondělí-úterý až bude zalepena guma.

Odesláno

Já už od 1. listopadu mám nahozené Speedliny se zimákama (Nokian WR d3). Jen mě nepotěšilo to, že po vyvážení mi ta nalepovací závaži na vnitřní straně dřou o brzdič a za jízdy to nepříjemně klape...asi klapání přestane, až ta závaží celá obrousím o brzdiče... :roll

Odesláno

To by se taky mohlo stát, že je můžu rovnou odloupat. :D nevím, jak moc potřebují ubrousit, aby to přestalo klapat (při bržění je to slyšet víc než za jízdy)... :roll Po pravdě jsem nečekal, že by Speedliny z 205ky, které mají ET 18, mohly dělat nějaké problémy oproti origo Cyclonům s ET 19...asi holt jiná konstrukce vnitřních hran...

Odesláno

Dobře, díky za radu. Pokud na to dnes zbyde čas, tak se na to mrknu. Mám ještě v plánu dost úkonů okolo \"předzimní\" údržby auta, tak nevim, co se vše podaří stihnout před ranním odjezem do Liberce. :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...