405peugeot Odesláno 23. srpen 2005 Odesláno 23. srpen 2005 Ahoj peugeotaci, chci se vás poprosit o radu má 405 a chci si vymenit loziska kol a kulovy cepy. na strance http://www.azsatelit.cz/obchod/zbozi.php?KID=73 je univerzalni stahovak kulovych cepu a jeste bych potreboval poradit jaky stahovat na loziska kol. Diky za pomoc. Citovat
oddie Odesláno 23. srpen 2005 Odesláno 23. srpen 2005 Původně zaslal: 405peugeot Ahoj peugeotaci, chci se vás poprosit o radu má 405 a chci si vymenit loziska kol a kulovy cepy. na strance http://www.azsatelit.cz/obchod/zbozi.php?KID=73 je univerzalni stahovak kulovych cepu a jeste bych potreboval poradit jaky stahovat na loziska kol. Diky za pomoc. Nepotrebujes stahovak, stare cepy srazis palici, a na loziska je treba lis. Citovat
kovi Odesláno 23. srpen 2005 Odesláno 23. srpen 2005 na kuláky je nejlepší stahovák kladivo, stačí nechat chycenou matku na konci závitu aby si neposral závit, když se netrefíš, ale když ho chceš vyhodit, tak je to jedno. na ložiska lis nebo trubka se stejným průměrem ložiska a zase to kladivo:) Citovat
Ladis Odesláno 24. srpen 2005 Odesláno 24. srpen 2005 Na ložisko zásadně lis. V žádným případě ne kladivo. A ještě jeden podstatný detail. Při lisování vnitřního kroužku ložiska - musí se podepřít, aby se ložisko nerozjelo. Nerozjelo, mám tím na mysli nesmí povyjed jeho půlené vnitřní kroužky. Pokud se to stane, je to docela blbý. Což oto, v pohodě to dáš dohromady, ale bude to dělat časem jenom a jenom problémy. Protože nikdy dobře nesednou vedle sebe, pohnese krycí plech klece ložiska a provozem dojde k vychození drážky. Binec do toho a následné hučení a výměna. Sundat nejde nikdy aniž by se rozpůlilo. Nandat jde bez posunu - to je potřebné. Mně se podařilo si ho rozpůlit a te? poznávám, že to sníží životnost ložiska asi na 1/3 životnosti. Takže raději trochu pomalu při montáži a výsledek bude o mnoho lepší než zbrklá akce spáchana na vlastním autě. Stejně jako v případě, když jen auto s poloosou popotahuješ bokem. Ložisko musí být dotaženo. Jinak nastane popsaná záležitost a není to dobrý. Blbý je na celé té věci, že okem to jakoby nejde poznat. Citovat
Ráďa Odesláno 24. srpen 2005 Odesláno 24. srpen 2005 stahovák na kuláky ekzistuje,ale bohužel nevím,kde se dá v obchodě koupit.Já ho koupil v Polsku na burze za 100Kč a s mlácením kladivem se to nedá vůbec srovnat.Ložiska jedině lisem jinak to neuděláš. Citovat
Freedy Odesláno 24. srpen 2005 Odesláno 24. srpen 2005 Stahovák na kuláky se určitě vyplatí, jde to líp a rozhodně je to čistější práce, než do toho mlátit kladivem. U nás jsem ho před časem kupoval asi za 400,- Kč. Ložiska se musí vylisovat, ale jde to udělat i doma, ale musíš si udělat přípravek. Citovat
oddie Odesláno 24. srpen 2005 Odesláno 24. srpen 2005 Původně zaslal: Ráďa stahovák na kuláky ekzistuje,ale bohužel nevím,kde se dá v obchodě koupit.Já ho koupil v Polsku na burze za 100Kč a s mlácením kladivem se to nedá vůbec srovnat.Ložiska jedině lisem jinak to neuděláš. Stahovaky na kulaky se daj koupit napr. na www.khnet.cz, a jak jiz bylo psano, na loziska s kladivem fakt ne. Citovat
chatra Odesláno 24. srpen 2005 Odesláno 24. srpen 2005 Když vyrážíš kuláč který měníš, odšroubuj matici úplně. Když ji tam necháš a dobře mířenou ranou čep vyrazíš, s maticí už nehneš a musí se říznout kuláč. Nic moc práce, už jsem to dělal při výměně kuláčů na 205-ce. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.