Přejít na obsah

chatra

Uživatel
  • Počet příspěvků

    32
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 205
  • Rok výroby
    1987

Kontakty

  • ICQ
    179836719
  • Webová stránka
    www.chatra.cz

Profilové informace

  • Město
    Uh. Hradiště
  • Stát
    Česká republika

chatra's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Zdarec! Začaly klepat ventily docela nehorázným způsobem. Čím to může být? Hydroštěly? Rozvoďák na konci životnosti? Motor má najeto 330 000km a krom rozvodů na něj není šáhnuto. Předem dík za radu.
  2. chatra

    205 diesel řemenice vývěvy

    Zdarec! I na vývěvy montované 1.8 je víc průměrů? Jak teda poznat která řemenice tam patří?
  3. Zdarec! Nějak jsem na cestách potratil řemenici z vývěvy posilovače a náhradní nejde sehnat. Neválí se pls. někomu doma rezervní (pls. mail na chatra@chatra.cz nebo tel 605547195), případně nemáte někdo její výkres? Předem díky!!!
  4. Zdarec! Dnes po cca týdenní odstávce jsem sedl do 205-ky a zjistil jsem,že jsem najaře vyvařil podlahu naprosto dokonale. Na podlaze vpravo vzadu byl bazén, cca 2cm hladina... Nenašel jsem ale kama to mohlo natéct:myslim. Střešní okno neteče, těsnění dveří je sice omačkané, ale koberec kromě té kaluže se zdá suchý. Předem díky za radu.
  5. chatra

    Rozvoďák 205 diesel

    Výborně, díky:super. Pak se ozvu jak jsem pochodil.
  6. Zdarec! Něco málo o bionaftě I. a II. generace http://envi.upce.cz/pisprace/prezencni/25_SP_09.PDF Je to něčí semestrálka, bohužel není patrné ze kterého roku. OMV mi na dotaz ohledně seta dieselu neodpověděli.
  7. Zdarec! Jak napínáte rozvoďáky na 1.8 dieselu? Kde má být jaký průhyb? JE na to nějaká finta, nebo tady všichni jezdí do servsu? Díky!!!
  8. chatra

    Vzduchový filtr

    Máte někdo zkušenosti s bavlněnými filtry na dieselech? U benziňáku to funguje dobře, to je jasné, ale jak se to projeví na dieselu mi zatím nikdo nebyl schopný říct. Dík moc...
  9. chatra

    Praskla hlava?

    No vzhledem k tomu, že se zapínají větráky na chladiči bych docela věřil tomu, že se to přehřívá. U nových aut je to taky vyšším třením v nezaběhlém motoru, ale do 5000km by to mělo být OK, ne?
  10. Ptal jsem se na to bráchy - chemika. Jsou dva problémy: Fermežovatění oleje při styku se vzduchem a poškození gumových hadic. Použitím hadic z jiného materiálu by to mělo vyřešit.
  11. chatra

    Vzduchový filtr

    Bavlna je taky možnost, nicméně jedno auto na hraní už mám, 205-ka je na ježdění. Jsou nějaké další poznatky ohledně bavlňáků? Dejte vědět kdo jste měli nebo máte bavlňák jak se to chová.
  12. chatra

    Praskla hlava?

    Ajéje... tak to termostatem nebude, předpokládám, že sahary spínají při teplotě 95°C v chladiči, to znamená že se to přehřívá celé. Předpokládám, že by za to mohl olej? Není motor po výbrusu?
  13. chatra

    Vzduchový filtr

    Zase jsem o trochu chytřejší:-) Myslel jsem, že olej co le v airboxu tam nemá co dělat a hledal jsem kudy se tam dostává. Používám papírové filtrační vložky, nicméně pod tíhou těchto argumentů asi přejdu k molitanovým.
  14. Asi je to aktuální téma :-) Pokouším se to vyřešit tak aby to neodrovnalo motor ani palivovou soustavu. Pak dám vědět. A věřím, že litr oleje půjde sehnat i levněji než za 15kč. Jen by mě zajímalo co na to legislativa. Předpokládám, že se nikomu nebude líbit to, že jezdíš a neplatíš daň z paliv a maziv.
×
×
  • Vytvořit...