Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,tak jsme si s přítelkyní udělali radost a taky máme přírůstek do rodiny.Je to Peugeotek 5008 2,0hdi v Modrá Bourrasque - metal.Sic není novinka,ale jsme z něj unešení

Odesláno

Taky jsme si udelali radost a sli do noveho. Diky tomu ze nemame stesti na pouzite veci, jsme to nechteli u tohodle riskovat :-)

Diky cloveku z jineho fora jsme ziskali super slevu s kterou jsme si dosli k konkurenci v Praze a cenu dali stejnou (on byl z Moravy a rekl at to zkusim u nas a jinak mi to napise na sebe).

Zatim se s nim ucim, protoze je to 1. \"inteligentni\" auto co jsem mam. Predtim jen auta s pedaly, volantem a radickou :-)

Odesláno

Jo tak uz si pomalu zvykam. Jen jsem musel prolistovat navod abych zjistil proc mi to neukazuje aktualni spotrebu, ale nejakou zaznamenanou :-D. Jsem mackal na vse az na to tlacitko na odstriku, ktere to meni :-D.

Muzu teda rict ze jsem s tim najel zatim jen 200km a sedl jsem do stareho auta (Opel Astra G Combi 1999) a malem jsem s nim neodjel :-D > strastne rychle si clovek zvyka na pohodli v posedu, pedalech a umisteni radicky, rucky apod

Odesláno

No jo, tak to už máš vícegenerační rozdíl :-). Jojo bez manuálu ani ránu. Zajímavé je ale zjištění, že tak jak je auto vybavené a nakonfigurované v manuálu není popsáno :-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...