Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Radku,máš pravdu, je to Tungsram. Mě tam skočilo H.

Já měl Osram Night Breaker a vydržely asi 9 měsíců (asi 15000km). Pak jsem koupil Philips Nigh Guide, svítily stejně skvěle jako Osram a vydržely asi 18 měsíců (asi 30000km).

Pak jsem na doporučení v obchodě koupil Osram Ultra Life. Paní říkala že svítí výborně a vydrží déle, ale ty nesvítí vůbec. Po měsíci je dám pryč. Svítí hůře než obyčejné Philips, kterých mám zásobu a dávám je vždy, než koupím nějeké lepší.

I manželka si toho všimla a říkala že máme asi něco se světlama, že to tak mizerně svítí.

Objednal jsem Philips X-treme Vision tak jsem na ně zvědav.

Do Cabria jsem dal dnes Philips Night Guide, jel jsem ma Vysočinu a svítí nádherně.

Teď se rozhoduji, jaké dám do dálkových. Na doporučení Johna možná Tungsram 90.

Upraveno uživatelem Roman Bazi
Odesláno

Tak já myslím že na tohle alternátor nemá vliv, ne? Při jízdě dobíjí jak má, jen ta baterka přímo při nastartování (cca sekundu) to padne na 9,9.

Odesláno

Když už se musí bohužel svítit 24 hodin, tak už se vyplatí LED denní svícení. Jinak jsou to ,,pálky" za žárovky!!! To je daň za denní svícení (celoročního). Vyspělé země již od denního (celoročního) svícení upustila. Bohužel, ČR se mezi také země neřadí. Takže nezbyde nic jiného, než kupovat žárovky.  Omlouvám se Šaldovi, že jsme mu vstoupil do příspěvku, ale nedalo mi to, abych nenapsal výše uvedené.

Odesláno

Denní svícení určitě nechci, chci totiž vidět a hlavně být viděn , u origo denních světel mě hrozně mrzí že nejsou i vzadu, s červených led diod.

Takže mě tenhle nesmysl nesmí do auta.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak mě dneska odešla spojka, nebo spíše možná jen lanko, ráno jedu, chcu přeřadit, šlápnu na pedál, ozve se křup, pedál šel dolů a já už nezařadil. Teď nevím jestli bych tam to lanko zvládl dát sám, nebo to rovnou odvézt do servisu a nechat udělat rovnou celou spojku.

Teď taky ještě řeším servis, nemám žádnej kam bych to mohl dát :-(

Odesláno

Po práci jsem se jel podívat na auto, a nakonec jsem i dojel dom, jen nesmím pedál dát až úplně dolů.jen do té polohy kdy jde řadit , když pedál prošlápnu až dolů tak se ozve křup a pedál zůstane dole, myslím že by to mohlo být něco se spojkovým lankem.

Odesláno

Taky bych to právě viděl na lanko, nebo něco přímo spojený s lankem. Nicméně si myslím že lamelou a podobně to není, nic nechrčí, jen prostě ten pedál trochu lupne když ho dám až dolů, a taky sem si všiml že to nedělá pořád.

Odesláno

Mně se na 406, nedávno zlomil ten vodící plast lanka mezi motorovým prostorem a kabinou a taky už jsem nezařadil. Naštěstí se to dalo řešit podložkami na cestě.

Odesláno

To jsem si myslel že se stalo i mě , ale podle VIN bych to tam mít neměl, ale ještě se na to dneska pořádně podívám, když se mě to povedlo dovézt až dom. A v pondělí by měl jít do servisu, tak uvidíme.

Ale bude to nějaká "maličkost" protože když už jsem byl s autem doma, tak mě to dělalo tak jednou z 10ti zešlápnutí.

Odesláno

Tak dnes od Badisáka dojelo všechno potřebný na spojku, spojková sada Luk, origo Peugeot spojkový lanko a 3L převodovýho oleje Total, tak snad je to vše a v pondělí večer jede Krabica do servisu, dřív bohužel mechanik nemůže.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...