dusan2 Odesláno 24. září 2013 Odesláno 24. září 2013 To hej , ten moj rocnik je ale vynimka. Nema egr , fap ani vahu vzduchu pritom je to euro 3. Vymyslel ho genius. Pri tom najazde co mam ani jedna porucha!! Taky motor si v traficu viem predstavit;) Citovat
oddie Odesláno 24. září 2013 Odesláno 24. září 2013 Jen tak pro zajímavost jsem mrkl na sauto na minibusy od 75 do 150tis Kč, no nechtěl bych z toho vybírat. Citovat
Hadra Odesláno 26. září 2013 Autor Odesláno 26. září 2013 No nejsou - já mám totiž pocit, že auto, který bych chtěl neexistuje. Potom zkousnu zuby, udělám kompromis a najednou ho vidím v každým bazaru. Zvláštní, ale už se mi to podařilo asi 3x. Citovat
barenst Odesláno 27. září 2013 Odesláno 27. září 2013 a co veliky kombi , kola resit vozenim na kouli (stejne je tehle system asi nejlepsi ) kdyz bude mit 7 sedadel jen plus a nebo jit cestou SUV typu Xtrail a podobne (4007) ma to 7 mist , pokud stim nechces jlitat porad mozna vydrzi a je tam i zmineny DCI Citovat
Bigbadjohn Odesláno 27. září 2013 Odesláno 27. září 2013 Osobně bych se už nechtěl vrátit k \"normální\" velikosti auta. Velkou výhodou mého \"parníku\" a ostatních krabic je výška posezu a s tím spojený královský výhled. Ocení hlavně menší postavy jako třeba manželka. Moje manželka už by se k normálnímu autu vrátit nechtěla, tak si na to zvykla, že i přes počáteční nedůvěru a ž odpor, si to auto zamilovala a už mi ho moc ani nepůjčuje Citovat
P607Olda Odesláno 27. září 2013 Odesláno 27. září 2013 V inzerátu je 807, první majitel, už jsem na něj dříve upozorňoval. I cena by pasovala. A dokonce ne moc daleko od tebe. Větší auta, jako je Expert, nebo malý Boxer, jsou taky mým snem, ale jen do chvíle, než přijde na koupi pneu, spotřebu atd. Takže pro univerzální použití bych taky viděl velikost \"807\". Citovat
Bigbadjohn Odesláno 27. září 2013 Odesláno 27. září 2013 Jo vypadá to docela slušně, ale bacha na ten odpočet DPH. Je to tedy N1 a tam nesmíš vézt víc než 5 lidí. Asi to bude stejnej daňovej podvod jako to moje, ale stejně to nelze přepsat zpět na M1. Podvodem myslím to, že se to auto kromě namontování mříže nijak nezměnilo a jen mu do techničáku napsali N1, pět míst (2+3) a první majitel si mohl odečíst DPH, když to měl na podnikání. Ono se totiž podle zákona považuje za místo k sezení takové místo, kam lze uchytit sedačku, tedy pokud to má v techničkáku 5 míst tak měly bejt zadní držáky sedaček upravený tak aby se tam nedaly ty sedačky dát (třeba navařená plotna) a měly bejt odmontovaný pásy, což asi to auto nemá. Takže v podstatě tam ty sedačky lze dát, technicky to je v pohodě, auto je tak jak vyjelo z fabriky, ale podle papírů to nesmí být. Teoreticky by s tím mohl být problém i na STK, protože to auto je podle techničkáku pětimístné, ve skutečnosti sedmi (osmi) místné. Vím o čem mluvím, dva roky se snažím to auto mít oficiálně zase sedmi/osmi místné a není boha, co by to dokázal. A jestli si myslíš, že Ti pět míst stačí, stejně jako jsem si to myslel já, tak do toho klidně jdi, ale já si to už nemyslím. Přestal jsem si to myslet hned asi po půl roce co jsem ho měl. Citovat
P607Olda Odesláno 27. září 2013 Odesláno 27. září 2013 Spíše jde o to, že ho může koupit na firmu, bez DPH Citovat
Bigbadjohn Odesláno 28. září 2013 Odesláno 28. září 2013 Na firmu můžeš už přeci koupit jakékoliv auto bez DPH, takže to už není potřeba zdůrazňovat. Na mě to spíš dělá ten dojem co jsem psal. Nejlepší by bylo, kdyby měl zájem tak se zeptat přímo prodávajícího. [upravil dne 28/9/13 08:19 od Bigbadjohn] Citovat
koblih69 Odesláno 28. září 2013 Odesláno 28. září 2013 Jak si odečteš DPH při koupi od neplátce (soukr osoby ... ) Citovat
Hadra Odesláno 28. září 2013 Autor Odesláno 28. září 2013 Ahoj, DPH mi nic neřeší, nemám to jak odečíst. To auto v inzerátu je podezřele skvělý.Nicméně teď ho řešit nebudu, až příští rok. X-trail je taky adept. Citovat
Bigbadjohn Odesláno 28. září 2013 Odesláno 28. září 2013 Koblih69: Jo s tím neplátcem DPH máš pravdu, to mě nějak nenapadlo. Co nechápeš na X-trailu? Citovat
Hadra Odesláno 28. září 2013 Autor Odesláno 28. září 2013 Jak to má ta 807 se sedačkama? jdou vytahat bez problémů tak jak u SAG, vyhodit prostřední v druhé řadě, posunout krajní blíž k sobě a tak? Sedmička mně až tak netrápí - Alhambra byla 7, ale ty sedadla tam byly možná 2x za tu dobu co jsem ji měl. Spíš bylo super, že šly dát za sebe a dal se tam dát třeba 2m dlouhej náklad. Perfektně to má udělaný Zafira, ty sedadla sklopný do podlahy. A taková Zafira v edici OPC je kocour. Citovat
Bigbadjohn Odesláno 28. září 2013 Odesláno 28. září 2013 Sedadla jdou vyndat bez problémů, jen jsou těžký, hlavně to prostřední, které má pás v sedačce. Krajní k sobě bohužel blíž dát nejdou, to šlo u 806 a dvojčat. Pokud prostřední sedačku vyndáš a dáš ji dozadu, tak se Ti tam sice vejde dlouhej náklad, ale na ty sedačce nesmí nikdo sedět, alespoň tak to mám já napsáno v návodu. Kolejnice pro sedačku je totiž speciálně vyztužená. Citovat
Hadra Odesláno 1. říjen 2013 Autor Odesláno 1. říjen 2013 Co takhle C4 Grand Picasso..? Jsou za docela dobré ceny a podle mně jsou užitné vlastnosti bomba. Citovat
Medvěd Odesláno 1. říjen 2013 Odesláno 1. říjen 2013 Grand Picasso - asi nejlépe zeptat se přímo MotoMota, ten si v něm už nějaký pátek vozí zadek a myslím si, že je spokojený. Citovat
P607Olda Odesláno 2. říjen 2013 Odesláno 2. říjen 2013 C4 GP jednoznačně dobrý. Kolega si ho koupil a chválí ho, a já svoji 5008 (což je to samé, velikostí, motorem i kvalitou) taky moc chválím. Je fajn, že je i na každodenní používání, a sklopení sedadel do polohy \"náklaďák\" je v okamžiku (zdržuje jen vyndání krajních opěrek hlav, střední se nemusí vyndat). C4GP je větší, než 5008. Je to prostorné auto a není zbytečně nemotorné. A s motorem 1,6 HDi a automatem robotem mám spotřebu do 5,4. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.