radim.1008 Odesláno 31. prosinec 2013 Odesláno 31. prosinec 2013 Hlavně ať je parkoviště dostatečně velké. Citovat
Guest Scratch Odesláno 31. prosinec 2013 Odesláno 31. prosinec 2013 na klouzani to asi neni treba s programem prilis prehanet skoda, ze jsi nebyl na nasem klouzani Citovat
Medvěd Odesláno 1. leden 2014 Odesláno 1. leden 2014 Tak jsem se právě vrátil od Loubů a hlásím maximální spokojenost jak s ubytováním, tak i s kvalitou kuchyně ale zejména s neskutečným výkonem personálu, který jel celý silvestrovský týden ve 3!!! lidech (snídaně se podávaly od 8mi hodin a každovečerní program končil lehce po půlnoci). Každopádně mám tlumočit hezké pozdravy Peugeot-clubu a PRÝ SE NA NÁS V ÚNORU TĚŠÍ!!! Citovat
koblih69 Odesláno 1. leden 2014 Odesláno 1. leden 2014 Méďo je tam hezky, snad nebude moc sněžit jinak je to tam peklo. Když si vzpomenu jak se každý rok do Vlachovic frézuje 3m hlubokej zářez aby se projelo tak zbývá jen doufat, že zima už nepříjde. Citovat
Guest StibTo Odesláno 1. leden 2014 Odesláno 1. leden 2014 Tak jsem se právě vrátil od Loubů a hlásím maximální spokojenost jak s ubytováním, tak i s kvalitou kuchyně ale zejména s neskutečným výkonem personálu, který jel celý silvestrovský týden ve 3!!! lidech (snídaně se podávaly od 8mi hodin a každovečerní program končil lehce po půlnoci). Každopádně mám tlumočit hezké pozdravy Peugeot-clubu a PRÝ SE NA NÁS V ÚNORU TĚŠÍ!!! :super Citovat
Guest Scratch Odesláno 3. leden 2014 Odesláno 3. leden 2014 lamu doma zenu abychom jeli s prckem, tak uvidime brusle nejsou spatny napad, vezmem hokejky??? Citovat
Guest Scratch Odesláno 4. leden 2014 Odesláno 4. leden 2014 vyzbroj uz nemam, trosku jsem vyrostl Citovat
Medvěd Odesláno 4. leden 2014 Odesláno 4. leden 2014 Můj vztah k bruslím je identický se vztahem k lyžím = kluzké a těžko ovadatelné cosi pod nohama fakt k životu nepotřebuju, do těchto hrátek se tedy na 1000% nezapojím (pokud bude síla ledu na Sykovci podobná jako před týdnem, půjde stejně spíš než o bruslení o koupání :P ). Citovat
Medvěd Odesláno 4. leden 2014 Odesláno 4. leden 2014 na klouzani to asi neni treba s programem prilis prehanet Souhlasím s Tebou, stejně minimálně 50% účastníků si program dělá sólo. Citovat
Medvěd Odesláno 4. leden 2014 Odesláno 4. leden 2014 Hlavně ať je parkoviště dostatečně velké. Velké !!! parkoviště v blízkosti 3 studní? Po pravdě jsem ho tam neviděl - ale netvrdím, že není. Citovat
Guest Scratch Odesláno 4. leden 2014 Odesláno 4. leden 2014 no tak nekteri holt budou stat pro jistotu na hlavni Citovat
Pepito Odesláno 4. leden 2014 Odesláno 4. leden 2014 radim.1008 tím myslel aby bylo parkoviště dosti velké na to aby při klouzání některým stačil manévrovací prostor Citovat
Pepito Odesláno 4. leden 2014 Odesláno 4. leden 2014 vyzbroj uz nemam, trosku jsem vyrostl Každý správný taťka má mít bříško Já říkám,že ho mám po dětech Citovat
koblih69 Odesláno 4. leden 2014 Odesláno 4. leden 2014 Kousek od 3 studní je Harusův kopec - tam je sjezdovka a velké parkoviště. Nicméně nakolik bude naplněné o víkendu Brňáky se dá těžko říct. Další parkoviště je před SkiHotelem a pak samozřejmě spousta placu v Novém městě. Kdo má řetězy tak rozhodně sebou. Citovat
radim.1008 Odesláno 4. leden 2014 Odesláno 4. leden 2014 radim.1008 tím myslel aby bylo parkoviště dosti velké na to aby při klouzání některým stačil manévrovací prostor Ano, myslel jsem to přesně tak. Tak to abych si je zkusil v garáži nasadit, když už je teda mám. I když tady u nás jsem zatím všude projel a vyjel. Takže jsem je ještě nepotřeboval. Citovat
Medvěd Odesláno 4. leden 2014 Odesláno 4. leden 2014 Koblihu - na parkovišti pod Harusovým kopcem jsem parkoval a opravdu mi na klouzání (slalom apod.) přišlo nevhodné. U SKIhotelu, předpokládám, bude plno .... jediný, co mně napadlo je plac u hotelu Medlov, ale nedokážu odhadnout jak tam bude narváno (na Silvestra to na mně působilo poněkud vybydleně, ale zdání může klamat). Citovat
Guest Scratch Odesláno 8. leden 2014 Odesláno 8. leden 2014 ze bych konecne vyzkousel retezy, co jsem vyhral zde na clubu ? Citovat
MJSytic Odesláno 8. leden 2014 Odesláno 8. leden 2014 Jak to tak vypadá, tak leda bys s sebou přvezl i mrazáky a tatru sněhu Citovat
Neon Odesláno 8. leden 2014 Odesláno 8. leden 2014 Po zvážení všech variant, které se k nám dostaly, jsme vybrali jako nejlepší následující: Lokalita navrhovaná od davidekcz - U Loubů, Tři Studně Místo: nedaleko Nového Města na Moravě Termín: 28. 2. - 2. 3. 2014 Nyní hledáme pomocníky pro uspořádání programu, orienťáku a dalších aktivit. Ten termín byste mohli kluci zatim přilepit na název tohoto TOPICu, aby se to tu nemuselo hledat. Narovinu 2 měsíce je vcelku krátká doba, tak aby se lidi mohli zařídit, nebo už samo založit vlákno, zatím bez přihlašovadla, ale s termínem a základním nástřelem ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.