Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Originál je originál :cool:

JJ to jsou přesně oni. Moc se mi líbí i na krátké verzi.

Jéééžiši vy jste šťouralové .... prostě jsem chtěl říct že jsou těžký.

Možná lowend, ale kdo nechce dávat 20 litrů za disky na zimu a taky nechce plecháče je to zlatá střední cesta. V 16\" mě stály všechny 10 000.

Jinak na léto mám Rinjani 17\" a taky nevypadají špatně.

504b86c4a8289.jpg

Odesláno

Ta tvoje kola jsou taky moc pěkná... :super

Jinak musím říct, že 308 fakt zraje jak víno, člověk by vůbec neřekl, že to auto je designově z roku 2008, tedy 6 let staré. A jak se mně krátká dřív tolik nelíbila, tak se mně zamlouvá čím dál tím víc.

Odesláno

chtěl jsem říct to samé, fakt krása. Mně neříkej matii, že jsi tu fotku nějak nerenderoval

OT: v sobotu jsem si vyzkoušel v saloonu novou 308-je to bída. S mými sklony ke klaustrofobii jsem se teda necítil nejlíp. Za sebe jsem si sednul a ještě pár cm před koleny zbylo, ale celkově převládal pocit ztísněnosti. Malý volant nevadil, na budíky jsem viděl v pohodě. Stará dobrá 308ka;)

Odesláno

JJ je to starý známý PS (doplněk redynamix) pokud se s tím pracuje citlivě, vypadá to dobře, ještě by to chtělo zrcadlovku.

Jinak k diskům, černé bych dával jedině k bílé nebo červené, popřípadě černé nějaké blackverzi 308.

Odesláno

Osobně bych černé nedával vůbec, z dálky větší než 30cm to vypadá, že se jedná o služebák na černých zimních 15\" plecháčích.

[upravil dne 18/3/14 14:09 od Ajap]

Odesláno
Osobně bych černé nedával vůbec, z dálky větší než 30cm to vypadá, že se jedná o služebák na černých zimních 15\" plecháčích.

[upravil dne 18/3/14 14:09 od Ajap]

Naprosto stejný názor. :potlesk

Odesláno

Díky za příspěvky...

Mám barvu \"šedá shark\" a právě mě zajímalo, jestli na tom někdo tmavá kola nemá, abych viděl jak to vypadá.

Nemusí být přímo černá, přemyšlím i nad šedou, grafitovou, titanovou, prostě ne klasický stříbrný odstíny.

Takhle to vypadá na originálních kolech na kterých jsou zimáky a na léto bych právě radši něco designově zajímavějšího :)

[upravil dne 23/3/14 13:48 od zool]

post-50857-14109636454557_thumb.jpg

Odesláno

Tak nakonec jsem vybral tyhle:

Racing Line DW131 7x16 4x108 ET25

post-50857-14109636720262_thumb.jpg post-50857-14109636719639_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...