Guest servisman Odesláno 16. září 2013 Odesláno 16. září 2013 Rozumím, nehledě mrtvé duše bych zrušil a byl by klid. Na jednom foru když se pokoušeli o nový forum , tak se pak musel každý znova registrovat ,asi by to bylo nej a místo 40000 by nás bylo ani ne polovina. Citovat
Guest Džůny Odesláno 19. září 2013 Odesláno 19. září 2013 Ohledně nefunkčnosti starých odkazů v záložkách. Předpokládám, že importovaná témata budou mít i v nové databázi fora číslované ID(?). Potom by stačilo importovat je dle pořadí, udělat soubor \"forumdisplay.php\" a napsat do něj jednoduchý skript, který by dle GET parametru \"tid\" přesměroval člověka na staré, správné téma, co říkáte? Myslím že by to hodně lidí uvítalo, sám mám dost témat v záložkách a znovu bych je hledal jen velmi nerad. [upravil dne 19/9/13 10:44 od Džůny] Citovat
John Odesláno 2. říjen 2013 Odesláno 2. říjen 2013 Dodám jen pro všechny kteří nekoukají na hlavní stránku clubu : Od zítra 3.10 do 7.10 večerních hodin budou stránky klubu a forum mimo provoz ! http://www.peugeot-club.cz/index.php?co=novinky/clanek.php&id=482 Citovat
Medvěd Odesláno 2. říjen 2013 Odesláno 2. říjen 2013 Johne??? http://www.peugeot-club.com/index.php?/topic/88986-xmb/ :papa Citovat
John Odesláno 2. říjen 2013 Odesláno 2. říjen 2013 Medvěd : vím ale radši ať je to i tady stejně se spousta lidí bude divit,proč to nejede Citovat
Guest servisman Odesláno 2. říjen 2013 Odesláno 2. říjen 2013 Problém drobet bude než si člověk na to zvykne Citovat
Gabriel 307 Odesláno 2. říjen 2013 Odesláno 2. říjen 2013 čekejte zítra sms a telefóny od členů,který o tom nevědí(nejsou tady denně),že někdo hacknul stránky edit:nedá se na stránku umístit oznam,že se na tom dělá? [upravil dne 2/10/13 21:44 od Gabriel 307] Citovat
Schreek Odesláno 2. říjen 2013 Autor Odesláno 2. říjen 2013 Místo stránek www.peugeot-club.com pojede info o tom, že probíhá přesun stránek... Citovat
Guest Scratch Odesláno 11. říjen 2013 Odesláno 11. říjen 2013 ahoj, hele co se to deje? Nejakou dobu jsem tady nebyl a na mobilu vidim z novych stranek prd, a jen stare prispevky, nic se neaktualizuje, a kdyz vlezu pres pocitac, tak vidim opet jen stare forum???? Protoze sem ted nelezu, protoze v tom mam zmatek a tohle je presne situace, kvuli ktere jsme driv se tak rozkmotrili, tak jestli mi to nekdo muze vysvetlit radsi emailem na ivori2003@seznam.cz, nemam cas to tady v tom zmatku hledat.... Citovat
Edison Odesláno 11. říjen 2013 Odesláno 11. říjen 2013 Ufff.. je to tu makačka... Abych zkoukl nová témata a případně si přečetl nové příspěvky... co bych se uklikal... Na tom novym tohle fungovalo vcelku dobře, výrazně jednodušeji... Když fungovalo... Citovat
Medvěd Odesláno 11. říjen 2013 Odesláno 11. říjen 2013 Edisone - možná je to tu makačka, ale já jsem rád, že je to tu zpět v normálních klejích (a doufám, že ještě hodně, hodně dlouho bude). Citovat
Edison Odesláno 11. říjen 2013 Odesláno 11. říjen 2013 Neříkám, že tam to bylo optimální. A spoustu připomínek jsem k tamtomu psal. Ale to tohle není taky. Jen jinak. Nejspíš by bylo optimální zachovat vzhled, základní strukturu. Přidat zabezpečení, třeba na jiné platformě, asi by si to vyžádalo přizpůsobit funce tlačítek a nějaká přidat, jiná ubrat. Co nejvíce dodržet zavedené pojmy, nové pojmy aby byly výstižnější, než byly tam (diskuse x nové... a další a další), žádná schovávací tlačítka (kdo je má hledat... nebo to na usera dělá \"baf\"... naproti tomu je noví najdou jen náhodou...)... a další a další... Zkrátka... ten systém sledovaných sekcí a s tím související systém hledání nových témat a příspěvků (podle mě blbě pod pojmem \"diskuse\") mi přišel hodně dobrej. [upravil dne 11.10.2013 23:09 od Edison] Citovat
Edison Odesláno 12. říjen 2013 Odesláno 12. říjen 2013 Další pěkně fungující forum: http://zbranekvalitne.cz/forum/index.php Hlavně se mi líbí, že mám dole vždy \"Označit vše jako přečtené\". Ne jen na hlavní stránce. Takže jen kouknu, co je nového a odkliknu. Při čtení hezky ubývají. Citovat
Medvěd Odesláno 12. říjen 2013 Odesláno 12. říjen 2013 Edisone - právě z těch oranžových pruhů neustále mně upozorňujících, že bez toho nebo toho tématu nemůžu žít, jsem byl pěkně otrávenej. Jediný, co jsem kvitoval s velkou radostí, byla možnost vypnutí obrázkových podpisů - ale bylo to prostě 1000 mínusů a málo plusů, takže radši budu znova kroutit hlavou nad potřebou obrázkových prezentací některých jedinců než se hodiny učit pracovat v novém fóru. Citovat
oddie Odesláno 12. říjen 2013 Odesláno 12. říjen 2013 Jo, možnost vypnutí obrázků v podpisu byla super, ještě kdyby šly ty vypnout i ty nablblý avatary... Citovat
Guest servisman Odesláno 12. říjen 2013 Odesláno 12. říjen 2013 avatár ještě ujde , ale ty obr v podpisu by bylo ok taky mne tam vadí, stačí jen řádek o autě. Citovat
ChouLu Odesláno 12. říjen 2013 Odesláno 12. říjen 2013 Klucí když vám tak vadí grafika, tak si stránku otevřete jen v textové podobě Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.