Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest servisman
Odesláno

Rozumím, nehledě mrtvé duše bych zrušil a byl by klid. Na jednom foru když se pokoušeli o nový forum , tak se pak musel každý znova registrovat ,asi by to bylo nej a místo 40000 by nás bylo ani ne polovina. :aut

Odesláno

Ohledně nefunkčnosti starých odkazů v záložkách. Předpokládám, že importovaná témata budou mít i v nové databázi fora číslované ID(?). Potom by stačilo importovat je dle pořadí, udělat soubor \"forumdisplay.php\" a napsat do něj jednoduchý skript, který by dle GET parametru \"tid\" přesměroval člověka na staré, správné téma, co říkáte? Myslím že by to hodně lidí uvítalo, sám mám dost témat v záložkách a znovu bych je hledal jen velmi nerad.

[upravil dne 19/9/13 10:44 od Džůny]

• O 2 týdny později...
Odesláno

čekejte zítra sms a telefóny od členů,který o tom nevědí(nejsou tady denně),že někdo hacknul stránky :D

edit:nedá se na stránku umístit oznam,že se na tom dělá?

[upravil dne 2/10/13 21:44 od Gabriel 307]

• O 2 týdny později...
Odesláno

ahoj, hele co se to deje? Nejakou dobu jsem tady nebyl a na mobilu vidim z novych stranek prd, a jen stare prispevky, nic se neaktualizuje, a kdyz vlezu pres pocitac, tak vidim opet jen stare forum????

Protoze sem ted nelezu, protoze v tom mam zmatek a tohle je presne situace, kvuli ktere jsme driv se tak rozkmotrili, tak jestli mi to nekdo muze vysvetlit radsi emailem na ivori2003@seznam.cz, nemam cas to tady v tom zmatku hledat....

Odesláno

Ufff.. je to tu makačka... Abych zkoukl nová témata a případně si přečetl nové příspěvky... co bych se uklikal... Na tom novym tohle fungovalo vcelku dobře, výrazně jednodušeji... Když fungovalo...

Odesláno

Edisone - možná je to tu makačka, ale já jsem rád, že je to tu zpět v normálních klejích (a doufám, že ještě hodně, hodně dlouho bude).

Odesláno

Neříkám, že tam to bylo optimální. A spoustu připomínek jsem k tamtomu psal. Ale to tohle není taky. Jen jinak. Nejspíš by bylo optimální zachovat vzhled, základní strukturu. Přidat zabezpečení, třeba na jiné platformě, asi by si to vyžádalo přizpůsobit funce tlačítek a nějaká přidat, jiná ubrat. Co nejvíce dodržet zavedené pojmy, nové pojmy aby byly výstižnější, než byly tam (diskuse x nové... a další a další), žádná schovávací tlačítka (kdo je má hledat... nebo to na usera dělá \"baf\"... naproti tomu je noví najdou jen náhodou...)... a další a další...

Zkrátka... ten systém sledovaných sekcí a s tím související systém hledání nových témat a příspěvků (podle mě blbě pod pojmem \"diskuse\") mi přišel hodně dobrej.

[upravil dne 11.10.2013 23:09 od Edison]

Odesláno

Edisone - právě z těch oranžových pruhů neustále mně upozorňujících, že bez toho nebo toho tématu nemůžu žít, jsem byl pěkně otrávenej. Jediný, co jsem kvitoval s velkou radostí, byla možnost vypnutí obrázkových podpisů - ale bylo to prostě 1000 mínusů a málo plusů, takže radši budu znova kroutit hlavou nad potřebou obrázkových prezentací některých jedinců než se hodiny učit pracovat v novém fóru.

Guest servisman
Odesláno

avatár ještě ujde , ale ty obr v podpisu by bylo ok taky mne tam vadí, stačí jen řádek o autě.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...