Guest servisman Odesláno 9. září 2013 Odesláno 9. září 2013 a já se těšil na klídek jak vidím je toho moc najednou Citovat
oddie Odesláno 9. září 2013 Odesláno 9. září 2013 Sice nevím, jak se nakonec nové fórum popere se skutečnou zátěží za provozu, ale musím napsat aspoň jeden malý postřeh k testování. Nejsem tester, nebyl jsem ani bych v tomhle případě být nechtěl (osobní důvody - nemohl bych to dělat pořádně), ale dostal jsem možnost do nového fóra nahlédnout (asi proto, že jsem moc rejpal ). Sice jsem to moc dlouho neprohlížel, spíš jen prolétl, ale hlavně jsem si důkladně prohlédl vlákno o testování. Takže tímto skládám poklonu testerům, za opravdu důkladně odvedenou práci. Z toho, co jsem měl možnost si tam přečíst, co bych za takové testery dal v práci... Sice i přes to asi nějaké ty chyby nové fórum mít bude, nikdy se neodchytá úplně všechno, ale testeři podle toho vlákna toho odchytali opravdu hodně a důkladně Citovat
Vvitty Odesláno 9. září 2013 Odesláno 9. září 2013 Vvitty: To už ale neovlivní volby jako takové. Mailové schránky by měli zůstat funkční i po většinu doby přesunu stránek... (mailový program zůstává původní) Jak myslite... jen bych zduraznil to tucne... proste mi prijde ze to neni vhodne pro predejiti dalsich dohadu. Citovat
Schreek Odesláno 9. září 2013 Autor Odesláno 9. září 2013 Vvitty: Možná jsem to špatně formuloval, ale mailové schránky zkrátka pojedou furt, krom chvílí kdy se server bude restartovávat. Nicméně mail se takto ztratit nemůže... Citovat
MilanF1 Odesláno 9. září 2013 Odesláno 9. září 2013 Vvitty ale myslí zpochybnění spočívající v tom, že dotyčný nemohl najít odpovídající e-mailovou adresu, na kterou poslat stížnost. Je to hodně podobné jako s volbami - někdo si může stěžovat, že nemohl najít článek (pokud byl nový web aktivní). Já osobně si nejsem jist tím, zda to ještě o týden posunout ... Přijde mi to trochu zbytečné, ale zase nějaký důvod by to mělo. Citovat
Guest servisman Odesláno 9. září 2013 Odesláno 9. září 2013 Nevidím důvod Proč to posouvat ,ponechal bych termín jak měl býti tento víkend. Citovat
Medvěd Odesláno 9. září 2013 Odesláno 9. září 2013 Honzo - naopak vzhledem k vášním které ve vztahu k referendu panují bych naopak vzal v potaz i Vvittyho posunutí ještě o týden - čím míň možností hledat skulinky vedoucí ke zpochybnění, tím líp. Citovat
Guest servisman Odesláno 9. září 2013 Odesláno 9. září 2013 Nic ve zlým, ale už se to posouvá stále dál. Stejně se budou dodělávat a opravovat chybičky které nastanou , když tam budeme všichni. Ale co a jak na to jsem malý pán. Raději dříve bych spustil, když za 14 dní co má býti referendum se už lidi s tím seznámí - s new forem Citovat
punkac Odesláno 9. září 2013 Odesláno 9. září 2013 osobně bych ho raději spustil až po referendu, teď už nás nějakých 14 dní skluzu nezabijí Citovat
Guest servisman Odesláno 9. září 2013 Odesláno 9. září 2013 to máš další 3 týdny to můžete spustit až první víkend v říjnu ,je potřeba přes víkend býti forum vypnutý Citovat
Pe.Tr Odesláno 10. září 2013 Odesláno 10. září 2013 radost z toho nemam ale rozhodnutí vedení respektuji Citovat
punkac Odesláno 16. září 2013 Odesláno 16. září 2013 Napadla mě jen taková drobnost, nevím jestli to není nesmysl, ale s přechodem na nové forum by docela snadno šlo udělat úpravy ve stanovách s chystanou změnou v občanských sdruženích od roku 2014. Připravily by se nové upravené stanovy a člen by je při prvním přihlášení na nové forum musel odkliknout. Bylo by asi záhodno na ně mít předem nějaký veřejně neveřejný odkaz (třeba ulož.to toto umožňuje, je ke stažení všem, ale není ve vyhledávači - kdo nemá odkaz, dokument nenajde), aby si je v klídku mohli všichni přečíst a zeptat se na něco co jim nebude jasné (osobně si myslím, že půjde jen o kosmetické změny v názvu). Odkaz by šel klidně poslat v SZ nebo mejlem, ale to je asi jedno Citovat
Pe.Tr Odesláno 16. září 2013 Odesláno 16. září 2013 zmenit stanovy znamena v realu cca pulrok ,uz jsem si tim prošel a veřím že jinak to ani nejde , než jsem ve vedeni skončil vedlijsme o novem zákone se schreekem diskuzi takže věřím že se vedeni na změnu chysta a o změně v názvu to určo jen nebylo . Citovat
punkac Odesláno 16. září 2013 Odesláno 16. září 2013 okay Dyť jsem psal \"nesmysl\" ale myšlenka dobrá, ne? Citovat
Schreek Odesláno 16. září 2013 Autor Odesláno 16. září 2013 punkac: Myšlenka dobrá, ale bohužel to není tak jednoduchý Citovat
punkac Odesláno 16. září 2013 Odesláno 16. září 2013 Mno, nesouhlasí s podmínkami, stane se nečlenem a na to už přijdeš sám, pár se jich tu vyrojilo v poslední době Osobně nevidím důvod neklikat, ale kluci mají stejně připravené něco jiného, viz příspěvky výše Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.