Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Citam to iba zbezne ale neda mi to. Niektory clenovia su na mentalnej urovni podpriemerneho skolaka a vytahuju tu neuveritelne veci. Uroven ich komunikacie ma riadne sokuje .Nechcem nikomu liezt do zadku ale ak si zakladatelia tohto fora nezelaju pobocku na SK tak preco o nu tolko bojovat? Zalozte si vlastne forum a skuste sa dostat na tento level:D Mne osobne to nepride fer ale samozrejme nepoznam a ani nechcem poznat detaily. Tieto veci ma fakt nezaujimaju. Rad sa tu bavim s ludmi o vsetkom moznom a z tihto je mi na :blicismajlik . Poliaci maju prislovie : Ak nieje jasne v com je problem tak problem je v peniazoch;)

Odesláno

Jistěže je problém v penězích. Od určité velikosti toho fóra a klubu je pochopitelně větší a větší šance na něm nějakým způsobem vydělat. Ať už sem protlačit nějaký kšeft, nebo tu najít někoho, kdo se dá natáhnout, nebo se prostě přiživit na fóru a jménu samotném. Tohle všechno tu má dlouhý, dlouhý vývoj a historii. Např. inzerce na fóru tu neměla vlastní sekci zdaleka od začátku, ale až časem. Komerční inzerce a placení za ni přišlo také až časem. Proč? Inu, začalo sem postupně lézt až příliš mnoho vychcánků, kteří neměli zájem o klubové dění a jakkoliv pomáhat, ale jen a pouze tu něco trhnout, tak bylo třeba přijít s nějakou regulací a obranou. A ta je v některých případech docela úspěšná (léty osvědčená pravidla pro komerční inzerci), a v některých případech bohužel ještě nevyvinutá (obrana proti parazitům zkoušejícím zneužít samotný klub či fórum). Bohužel, i tohle holt chce zkušenosti, které se nasbírají až praxí, a doufám, že se s tím kluci ve vedení poperou co možná nejlépe.

Odesláno
Už aby bylo po referendu, tahanice kolem toho co je podpásovka a zda se má sdružení vzniklé mírně řečeno \"nestandartně\" tolerovat už nemůže bavit asi nikoho. Osobně Pastorkovi a spol. rád zamávám šátečkem a popřeju hodně štěstí v práci při rozjíždění SK klubu, ale klucka pěkně sami a od začátku, ju?

Budu mavat s Tebou ;)

Odesláno

Dlho som rozmýšlal, či sa k tejto a im podobným témam vyjadriť ... Ale predsa mi to nedá a skúsim zjednodušene napísať svoj názor za seba ...

1. OZ na SK. Nemyslím si, že je to hlúposť. Je to vec, ktorou sa dá naozaj pohnúť dopredu a zaistiť ďalší prínos financií či sponzorov, pre klub ... Financie nutne nemusia znamenať zrazy zdarma, ale možno zabezpečenie väčšieho počtu atrakcií na nich alebo naozaj kopu iných možností. Zdá sa mi troška hlúpe, vyjadrovať sa v štýle \"aktuálne sme sebstačný, peniaze stačia, nič viac nechceme\" ... Toto nie je podla mňa názor, ktorý by bol úplne v poriadku. Potom stráca zmysel aj XYZ založených tém, prečo je tak málo riadnych členov ... Tieto sú a boli zakladané za účelom, aby sa pár \"nerádov\" spametalo, a zaplatilo si členstvo ... Takže financií podla mňa, nie je nikdy dosť ...

2. Spôsob založenia OZ. Hoc som Slovák, nesúhlasím ani pri najmenšom, s týmto postupom. Sám so stál pri zrode aktívnej SK scény, dokonca môžem povedať, že som bol ten prvý ... Stál som pri prvých 2 veľkých zrazoch, ako aj pri prvých minizrazoch ... Naozaj som chcel rozprúdiť, fungovanie tohoto klubu aj na Slovensku ... No možno s tým rozdielom, že som nepozeral ani pri najmenšom na financie. Prvý zraz bol v strate, možno cca 40 Eur ? CCA .. Brali sme to ako svoju vinu, zlej organizácie ... Zástupci vedenia z CZ, hoc zraz nebol oficiálne podporovaný, nám stratu dorovnali. Takže to bolo fér ... Ale to už som od témy :)

Osobne si dovolím povedať, že väčšinu ludí z vami nazívanej skupiny \"osem statočných\" poznám a viedol som s nimi rozhovori, ešte v dobe, keď som bol pre pastorka \"vyhovujúci\" ... Okrajovo poznám ich zmýšlanie a kroky ktoré chceli viesť pre PC ...

Ale pokladám si minimálne rovnakú otázku ako Pe.Tr ... SK OZ je vo svojej podstate super vec, ale je tu otázka, čo ďalej ?

Vyjadrujem len svoj osobný názor ! Preto poprosím, aby ho nikto nebral ako správny, vychádza len z mojich skúseností.

Problém je absolútna \"nekontrola\" SK OZ. Pastorek je človek, ktorý má svoju pravdu.... Velmi dobre, si ju vie obhájiť, vie veľmi dobre vystupovať na verejnosti, a velmi dobre vie formulovať príspevky. V súkromí, resp. keď niečo chce, dokáže byť z neho úplne iný človek. Ťažko sa tomu verí, hlavne kope členom, ktorý ho tu poznajú s fora a zo zrazov ... I pre mna to bolo neuveritelné, no z vlastnej skúsenosti viem, že to tak je ...

Naháňa mi strach to, že takýto človek má viesť nejaké SK OZ ... Pastorek ak totiž uzná, že je niečo správne, a pomôže to klubu, alebo čomukolvek inému, skúsi názor predostrieť. Ak je nepochopený, i tak si spraví to, čo on pokladá za správne. Z minulosti je teda jasne vidieť to, že pokiaľ príde zase k nejakému rozporu, medzi SK a CZ OZ, tak je velmi pravdepodobné, že si Pastorek zase spraví to, čo uzná za vhodné ...

Môžete to brať ako chcete, ale fakty, ktoré sa udiali, tento názor podporujú. Takisto vidím problém v tom, že vedenie CZ OZ je riadne volené, riadnymi členmi, a vymenovávanie do funkcií, a všetko ostatné, sú predmetom verejným. SK OZ ? Kto koho zvolil ? Kto koho a kedy vymenoval ? Kedy sú schodze a kto sa na nich moze ucastniť ?

Z môjho pohľadu, väčšina z \"osem statočných\" robí naozaj \"ovce\" ... Ospravedlnujem sa za výraz, ale z vlastnej skúsenosti som videl, že čo pastorek v kruhu týchto najbližších prednesie, to aj \"platí\" a za to sa všetci stavajú, ako za názor sebe vlastný ...

Navyše som bol sám účastníkom toho, ako ukradol niečo, čo ani nevymyslel a v podstate s výsmechom odprezentoval, ako na to všetko mal nárok, ako to bolo v poriadku a ako čas ukázal, aké to bolo správne rozhodnutie ... Vôbec by som sa nedivil, ak by o rok či dva prišla nová iniciatíva, a keby bol podporený už množstvom sponzorov, a neviem čoho, mohol by založiť klub vlastný ... To už by problém nebol, mal by hneď zo začiatku čo ponúknuť, kontakty na SK členov má atd atd ...

Znova sa opakujem, ale to sú len moje \"názory\" a moje \"hypotézi\" ... Nikoho, som sa nechcel dotknúť, je to len môj názor ... Názor na Pastorka ťažko zmením, a mám celkom obavu, aby takýto človek mal právomoc a viedol nejaké SK OZ ...

Za SK OZ som, ale pod vedením ludí z ČR ... Resp. rovnaké, alebo podobné vedenie OZ v oboch krajnách ... Ak to ale nejde, čo možno nie, tak potom tu podla mna nemá miesto ...

Howgh ...

Odesláno
.............

Radek Hurvajz: A vytahovat vec s peniazmi z eshopu ktore si mal pastorek \"uliať\", to bolo vporiadku takto ho diskreditovat?

Tu sa uz prepralo tolko spiny ze toto nikomu neublizi,len vnesie trosku viac svetla do danej problematiky.

A nejseš tak trochu praštěnej, tohle přeci nemužeš srovnávat, se zdiskreditoval sám, tomu se chlapče normálně říká zpronevěra víš, a spousta lidí je za to i trestaná soudně, takže bych být tebou uplně mlčel, vyřešili to dohodou, a ne že ho někdo zdiskreditoval. A o tomto se naopak členové dozvědět měli, to bylo vlastně povinností vedení je informovat. Ale vytahovat interní zapisy ze sekce kam mam přistup bez svolení, no to si nedovolim ani já. Takže bych být tebou trošku přemyšlel než něco podobnýho přiště napišeš.

Nie som prasteny.Pokus o urazku niekoho spoza pocitaca kto ma vobec nepozna sa ma nemozu dotknut.Skus nabuduce urazat niekoho doma vo svojom okoli,ak Ti to budu tolerovat.:cool:

Guest Scratch
Odesláno

ja jsem vzdy spis pro domluvu a komunikaci, ale v soucasne chvili si myslim, ze bude lepsi, kdyz si ti co chteji odejit, pujdou po svem a pokusi se vybudovat neco, s cim mohou prijit a chtit se druzit. Ale v tuto chvili parazitovani na nasem foru a zpusob chovani mi prijde jako krajne nevhodny. Moje heslo do referenda je, ze se skodna musi najit a bez milosti zlikvidovat. A musim rict, ze me Lubk0 prekvapil.....

v podstate je pravdou to, ze kazda valka se dela v ramci budouciho miru ale faktem je, ze jde vzdy o moc a o prachy. A slovensko ted zneuziva nase cisla a stejne si dela co chce. A tomu ja tady prihlizet nebudu. Porad jste tady vitani, ale parazity zlikvidujem..... Taky asi zajdu za sefem a reknu mu.... hele ty tu firmu v cr a sr budujes 3 roky, vis co??? ja ti budu delat na sr zastoupeni v ramci slovenske francizi.... doufam ze mi prevedes vsechny sve zakaznimy..... no asi by byl se mnou pomerne rychle hotovej ze..... DO BOJE......

Guest Scratch
Odesláno

thunder: ty nejsi prasteny, ty jen neumis cist....

misto toho abys pochopil, ze ti Hurvajz sdelil, ze misto trestniho oznameni na zproneveru se cesky klub dohodl s pastorkem a na penize nejakou dobu i cekal, tak se tady zpoza klavesnice ohanis slintama o hovne. A o tom to asi je, pro vas je pastorkovo jednani vlastne v poradku. Proto se tu nemame o cem bavit a ja doufam, ze je vice podobne jako ja smyslejicich lidi. Takovou spinu na foru nechceme. Tak drzte pusu, sbalte se a nazdar. Az budete mit aspon polovicni forum, polovicni zakladnu, tak prijdte a muzeme se o necem jako je partnerstvi, bavit.

Guest Scratch
Odesláno

mas stesti ze nejsem ac jsem kandidaturu dlouho zvazoval...... po tom co tu predvadite bych se s vami absolutne nebavil........

a to jsem ze zacatku byl i pro to podporit...... ale ne, fakt ani nahodou....

Odesláno

733thunder: to nebyl pokus o urážku, to bylo jen hovorový vyjadření o tvém pohledu na věc, pokud to chapeš jako uražku tak se omlouvám ale nemělo to tak vyznít.

A k věci, tak jak to napsal Scratch bych to asi napsal i já sám, takže s tím souhlas.

Guest Scratch
Odesláno

me to prijde fakt na palici..... oni te Radku osoci primo nesmyslne a kdyz jim ve stejnem duchu odpovis, tak hned to berou jako osobni utok. Ja nikoho nevyhazuju ale ani tady nikoho nedrzime a myslim to jak pise Radek, ale opet je to jak pisu.... neco se sem napise a vy to hned berete osobne a buuuuu buuuuuu

JSME FASISTI, JSME RASISTI, JSME LUPICI A DELAME SI DETI K VECERI!!!!!!!!!!!!!!!!!

to je na odlehceni text skupiny Orlik ;)

Odesláno

Na začátku jsem byl pro spolupráci, ale čím dýl tyhle \"boje\" trvají, tak se moje smýšlení otočilo a se zakladateli o.z. bych zatočil hodně rychle. Proti Slovákům nic nemám, některé mám mám hodně rád a vážím si jich, ale zakladatele o.z. mezi ně nepatří, a to co tady napsal Scratch je dobře napsaný a souhlasím s ním.

Odesláno

Lubk0 to koukám říct názor a jít proti svým,asi to nebudeš mít lehký,ale znáš ti lidi osobně a řekl jak se chovají a v podstatě jsi potvrdil chování Pastorka a spol. jak ho zde prezentovali čeští členové i když to nemělo takovou váhu jako někoho z vás kdo je osobně zná......

fungovat společně asi jo,ale se stejným účtem,aby jste si sklízeli ovoce (peníze)z něčeho co funguje a vy jste to nerozjeli to asi nee...

proti nikomu zde nic nemám,alě těch 8 statečných by to mělo přehodnotit,a bud jet podle pravidel našeho sdružení a nebo se odloučit a začít jít budovat a jít vlastní cestou což podle mě stejně skončí fiaskem.....

[upravil dne 31/8/13 14:42 od Charlie 1]

Odesláno
Na začátku jsem byl pro spolupráci, ale čím dýl tyhle \"boje\" trvají, tak se moje smýšlení otočilo a se zakladateli o.z. bych zatočil hodně rychle. Proti Slovákům nic nemám, některé mám mám hodně rád a vážím si jich, ale zakladatele o.z. mezi ně nepatří, a to co tady napsal Scratch je dobře napsaný a souhlasím s ním.

souhlas

Odesláno
Dlho som rozmýšlal, či sa k tejto a im podobným témam vyjadriť ... Ale predsa mi to nedá a skúsim zjednodušene napísať svoj názor za seba ...

1. OZ na SK. Nemyslím si, že je to hlúposť. Je to vec, ktorou sa dá naozaj pohnúť dopredu a zaistiť ďalší prínos financií či sponzorov, pre klub ... Financie nutne nemusia znamenať zrazy zdarma, ale možno zabezpečenie väčšieho počtu atrakcií na nich alebo naozaj kopu iných možností. Zdá sa mi troška hlúpe, vyjadrovať sa v štýle \"aktuálne sme sebstačný, peniaze stačia, nič viac nechceme\" ... Toto nie je podla mňa názor, ktorý by bol úplne v poriadku. Potom stráca zmysel aj XYZ založených tém, prečo je tak málo riadnych členov ... Tieto sú a boli zakladané za účelom, aby sa pár \"nerádov\" spametalo, a zaplatilo si členstvo ... Takže financií podla mňa, nie je nikdy dosť ...

2. Spôsob založenia OZ. Hoc som Slovák, nesúhlasím ani pri najmenšom, s týmto postupom. Sám so stál pri zrode aktívnej SK scény, dokonca môžem povedať, že som bol ten prvý ... Stál som pri prvých 2 veľkých zrazoch, ako aj pri prvých minizrazoch ... Naozaj som chcel rozprúdiť, fungovanie tohoto klubu aj na Slovensku ... No možno s tým rozdielom, že som nepozeral ani pri najmenšom na financie. Prvý zraz bol v strate, možno cca 40 Eur ? CCA .. Brali sme to ako svoju vinu, zlej organizácie ... Zástupci vedenia z CZ, hoc zraz nebol oficiálne podporovaný, nám stratu dorovnali. Takže to bolo fér ... Ale to už som od témy :)

Osobne si dovolím povedať, že väčšinu ludí z vami nazívanej skupiny \"osem statočných\" poznám a viedol som s nimi rozhovori, ešte v dobe, keď som bol pre pastorka \"vyhovujúci\" ... Okrajovo poznám ich zmýšlanie a kroky ktoré chceli viesť pre PC ...

Ale pokladám si minimálne rovnakú otázku ako Pe.Tr ... SK OZ je vo svojej podstate super vec, ale je tu otázka, čo ďalej ?

Vyjadrujem len svoj osobný názor ! Preto poprosím, aby ho nikto nebral ako správny, vychádza len z mojich skúseností.

Problém je absolútna \"nekontrola\" SK OZ. Pastorek je človek, ktorý má svoju pravdu.... Velmi dobre, si ju vie obhájiť, vie veľmi dobre vystupovať na verejnosti, a velmi dobre vie formulovať príspevky. V súkromí, resp. keď niečo chce, dokáže byť z neho úplne iný človek. Ťažko sa tomu verí, hlavne kope členom, ktorý ho tu poznajú s fora a zo zrazov ... I pre mna to bolo neuveritelné, no z vlastnej skúsenosti viem, že to tak je ...

Naháňa mi strach to, že takýto človek má viesť nejaké SK OZ ... Pastorek ak totiž uzná, že je niečo správne, a pomôže to klubu, alebo čomukolvek inému, skúsi názor predostrieť. Ak je nepochopený, i tak si spraví to, čo on pokladá za správne. Z minulosti je teda jasne vidieť to, že pokiaľ príde zase k nejakému rozporu, medzi SK a CZ OZ, tak je velmi pravdepodobné, že si Pastorek zase spraví to, čo uzná za vhodné ...

Môžete to brať ako chcete, ale fakty, ktoré sa udiali, tento názor podporujú. Takisto vidím problém v tom, že vedenie CZ OZ je riadne volené, riadnymi členmi, a vymenovávanie do funkcií, a všetko ostatné, sú predmetom verejným. SK OZ ? Kto koho zvolil ? Kto koho a kedy vymenoval ? Kedy sú schodze a kto sa na nich moze ucastniť ?

Z môjho pohľadu, väčšina z \"osem statočných\" robí naozaj \"ovce\" ... Ospravedlnujem sa za výraz, ale z vlastnej skúsenosti som videl, že čo pastorek v kruhu týchto najbližších prednesie, to aj \"platí\" a za to sa všetci stavajú, ako za názor sebe vlastný ...

Navyše som bol sám účastníkom toho, ako ukradol niečo, čo ani nevymyslel a v podstate s výsmechom odprezentoval, ako na to všetko mal nárok, ako to bolo v poriadku a ako čas ukázal, aké to bolo správne rozhodnutie ... Vôbec by som sa nedivil, ak by o rok či dva prišla nová iniciatíva, a keby bol podporený už množstvom sponzorov, a neviem čoho, mohol by založiť klub vlastný ... To už by problém nebol, mal by hneď zo začiatku čo ponúknuť, kontakty na SK členov má atd atd ...

Znova sa opakujem, ale to sú len moje \"názory\" a moje \"hypotézi\" ... Nikoho, som sa nechcel dotknúť, je to len môj názor ... Názor na Pastorka ťažko zmením, a mám celkom obavu, aby takýto človek mal právomoc a viedol nejaké SK OZ ...

Za SK OZ som, ale pod vedením ludí z ČR ... Resp. rovnaké, alebo podobné vedenie OZ v oboch krajnách ... Ak to ale nejde, čo možno nie, tak potom tu podla mna nemá miesto ...

Howgh ...

Lubk0 díky za tento názor, snad to trochu lidem otevře oči :)

Odesláno

Jestlipak bude referendum obsahovat otázku, zda spolupracovat s SK OZ, pokud v něm nebude \"zlých 8\" :myslim

Jinak je to podle mého názoru, vzhledem k tomu, co tu a v jiných vláknech lze číst, ne o tom, jaký to vezme konec, ale jak rychle/pomalu.

Zanícené rány vždy bolí tak dlouho, dokud se nevyčistí...

Asi budu provokovat, což není můj primární cíl, ale jeví se mi to jako \"vyčistit\" nebo \"amputovat\" :nevim

To je můj pro názornost zjednodušený pohled na věc po tom všem (někdy i :blicismajlik), co se stalo a napsalo... :papa

[Edited on 31/8/13 22:43 by Veverka]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...