Komar1981 Odesláno 22. srpen 2013 Odesláno 22. srpen 2013 Jenom uplne blby dotaz, jestli muzou 807/C8 tuhle funkci mit podle stupne vybavy. Tj. chudobka bez vybavy nikoli, vyssi verze ano. Situace je takova, ze jsem nasel, ze mi nesviti zadni obrysovka. Pocital jsem s tim, ze auto ma signalizaci vypalene zarovky, ale nic nehlasilo. Ted je otazkou jestli je to chyba nebo ne. Predpokladam, ze presne zjisteni jedine pres diag. co? Moje vybava je asi to nejmin, co se do C8 davalo, auto ma \"pouze\" parkovaciho asistenta a dvouzonovou klimu. Nema ani automaticke sterace, cemuz se tady nekdo zpocatku hrozne divil. Puvod auta - firma v NL, tak asi proto takova chuda vybava. [upravil dne 22/8/13 11:01 od Komar1981] Citovat
adraj Odesláno 22. srpen 2013 Odesláno 22. srpen 2013 že nemáš automatický stěrače? Buď rád,mě docela štvou Citovat
Bigbadjohn Odesláno 22. srpen 2013 Odesláno 22. srpen 2013 Výbavu mám celkem slušnou (viz popis mého auta), ale nic mi nehlásí ŽÁDNOU nefunkční žárovku. A zrovna u tohohle auta by se to docela hodilo, protože co jsem tady vyměnil žárovek za 2,5 roku, tak to jsem u Felicie nevyměnil za 11 let Citovat
kveton Odesláno 22. srpen 2013 Odesláno 22. srpen 2013 ani mě nic nehlásí, nevim jestli to jde zapnout nebo ne, na 407mě mi to hlásilo a co se stěračů týe, tak mě automatický taky štvou, skoro je nepoužívám Citovat
jarmyl Odesláno 22. srpen 2013 Odesláno 22. srpen 2013 Taky nemám hlídání žárovek. Podle SB výbava \"vyšší vysoká\" takže nejspíš to nemá žádná 807 a spol. Stěrače taky štvou Citovat
AnotherOne Odesláno 22. srpen 2013 Odesláno 22. srpen 2013 So žiarovkami by ste si tiež užili, tých falošných poplachov... Citovat
marko306 Odesláno 22. srpen 2013 Odesláno 22. srpen 2013 Nie, eurovany nemajú signalizáciu vypálenia žiarovky. Citovat
Komar1981 Odesláno 22. srpen 2013 Autor Odesláno 22. srpen 2013 Panove, diky za info. Mel jsem tedy o elektronicke urovni techto autobusu prehnane predstavy. Cekal bych takovy system min. u tech kusu, co jsou po roce 2005 nebo kdy se lamaly \"generace\". ] Automaticke sterace mi nechybi, nejsem na takove veci zvykly a neverim jim [stjene tak jako steracum tohodle typu ve smyslu jejich pohybu, viz tema \"potkali se\", co jsem zakladal pred nedavnou dobou]. Nicmene mi reknete jeste jednu vec: cyklovac steracu? Jde nejak urcit interval sepnuti? Koukal jsem uz do kdes ceho a nejsem z toho vubec moudry. Scenik, ktereho jsem meli pred C8mou mel na pacce steracu krouzek, pro urceni delky intervalu sepnuti, jina auta maji ruzne systemy podobne... posuvne packy, otocne krouzky. A kdyz uz nic takoveho nemaji, tak tam funguje casovani cyklovace pomoci \"programovani\" packou steracu. Zapnu, po chvili vypnu, pak zapnu a tim urcim interval. Tady nic. A urcite uhodnete, CO PRESNE nechci slyset za odpoved :D:D Citovat
adraj Odesláno 22. srpen 2013 Odesláno 22. srpen 2013 nic takového asi u tohohle auta nečekej. Ani já to tam snad nemám a to mám plnou výbavu. To jsi nechtěl slyšet? Citovat
marko306 Odesláno 22. srpen 2013 Odesláno 22. srpen 2013 Ja mám senzor stieračov, ale oproti 306 sa to nadá ani porovnať. Na 306 to bolo perfektné, o 807 sa to povedať už nedá. Intenzita stierania senzoru sa dá nastaviť cez dia. Stierače bez senzoru neviem ako nastaviť. Citovat
MotoMoto Odesláno 22. srpen 2013 Odesláno 22. srpen 2013 Automatické stěrače jsou super, jen vyžadují kvalitní gumičky ve stěračích, pak fungují bez problémů a už několikrát mi \"zachránili\" život. Když cákla voda z projíždějícího kamiónu. A není dobré používat smáčedla na okna (rain Off a podobně). Pokud dáte páčku o jeden stupeň nahoru tak se zapne automatický cyklovač jehož rychlost je závislá na rychlosti vozu, ale rozdíly jsou velmi malé. Musím říct, že nejlepší cyklovače měli Felicie, kde si auto pamatovalo čas mezi zapnutím a druhým zapnutím a to drželo. Jakékoliv kroužky a páčky jsou buď moc pomalé či moc rychlé. To raději automat. Skutečně tyhle auta nemají žádné kontroly na žárovky a to v žádné výbavě. Už se to tu v nějakém vlákně řešilo. A nejde to ani domontovat, chybí tam jeden drát. Citovat
Komar1981 Odesláno 22. srpen 2013 Autor Odesláno 22. srpen 2013 Panove dekuji za vsechny poznatky jak o detekci zarovek, tak cyklovaci. Ale nepotesili jste me :D:D Citovat
Tango C8 Odesláno 22. srpen 2013 Odesláno 22. srpen 2013 Já měl nej výbavu u C8 a žárovky nikdy nehlásilo, jedině blinkr blikal rychleji a vtedy jsem věděl že je něco špatně u žárovek blikačů. Co se týče automatu na stěrače, tak u C8 jsem nadával jak.... no nechci říkat co, byl to děs a hrůza a nebylo to špatnými stěrači nebo mastným sklem:bacha Teď na Espacu je to krása, dá se na páčce při zapnutém automatickém stíraní nastavit ještě citlivost (cca 5 stupňů) , takže jsem nadmíru spokojen s automatickým stíraním. [upravil dne 22/8/13 12:14 od Tango C8] Citovat
ferinko2 Odesláno 22. srpen 2013 Odesláno 22. srpen 2013 Automatické stierače sa dajú vypnúť cez diagnostiku.Potom fungujú tak,že pri ťuknutí do páčky na zapnutie automatiky urobia len jeden cyklus ale nezapnú automatiku ,čo mi vyhovuje:roker Citovat
Komar1981 Odesláno 22. srpen 2013 Autor Odesláno 22. srpen 2013 Taky kdyz dam packu steracu dolu [automaticky se vrati zpet], tak to je jedno setreni. To je sikovny. Citovat
ferinko2 Odesláno 22. srpen 2013 Odesláno 22. srpen 2013 Taky kdyz dam packu steracu dolu [automaticky se vrati zpet], tak to je jedno setreni. To je sikovny. Taky tak. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.