Stejsn Odesláno 19. srpen 2013 Odesláno 19. srpen 2013 Přesně před týdnem mi v koloně ráno na Radlický v Praze nějakej lojza s firemní fabkou nakulmoval zadek a samozřejmě mě natlačil ještě na auto přede mnou. Jim oběma se nestalo v podstatě vůbec nic (zohýbané značky), můj bonbónek má ale ohnutou přední kapotu a zadní čelo, podlahu v kufru a zmačkaný nárazník. Čímž je dobře vidět, jaký pokrok udělaly plasty an autech za těch 30 let. Podlaha a čelo je už narovnaná (zlatej klempíř), nárazník mám jiný, přední kapota mě mrzí, ta se bude řešit. Nejvíc jsem ale otrávený z výhledu jak se budu dohadovat s pojišťovnou, která to chce řešit jako totálku. Příští týden mám jet na sraz do itálie, tak mi držte palce ať to stihnu spravit. Citovat
lukaro Odesláno 19. srpen 2013 Odesláno 19. srpen 2013 Tak to držím palce, nabourat veterána, kus idiota...... Citovat
mxmen Odesláno 19. srpen 2013 Odesláno 19. srpen 2013 včera jsem byl v Harrachově a bylo tam snad dvacet Fiatů X 1/9, asi srazík Citovat
Stejsn Odesláno 19. srpen 2013 Autor Odesláno 19. srpen 2013 Asi jo, jednu X1/9 jsem pak potkal na boleslavský dálnici. Já jsem hlavně zvědav, jak pojišťovna posuzuje hodnotu auta na zelených značkách. Citovat
Medvěd Odesláno 19. srpen 2013 Odesláno 19. srpen 2013 X 1/9 se mi moc a moc líbívala, bohužel ale člověk dospělých rozměrů se do ní jaksi není schopen naskládat (podobně jako do MX5 nebo 206CC) Jinak za trefení veterána by se slušelo zavřít majitele a viníka na 5 minut do jedné komory a zhasnout, aby si mohli vzniklou situačku hezky vyříkat. Ritmo se mi sice nikdy moc nelíbilo, ale když už se stal ten zázrak a někomu se povedlo Ritmo zachovat ve stavu nenapadaném korozí, tak se ho pokusí zrušit řidič ve zcela tuctové Fóbii = je to na tom světě nějak divně zařízený. [upravil dne 19/8/2013 16:16 od Medvěd] Citovat
davidekcz Odesláno 19. srpen 2013 Odesláno 19. srpen 2013 nechápu rozdíl v tom nabořit veterána...120...oktávku...puga...nebo bávo :myslim Citovat
Medvěd Odesláno 19. srpen 2013 Odesláno 19. srpen 2013 Třeba to, že většina veteránů jsou srdcovky, s kterými se majitelé piplají mnohem víc než řidiči tuctových povozů a taky z toho důvodu, že když pojišťovna ocení škodu podle svých tabulek, tak veteránista dostane suchý z nosu a auto je totálka - ať je to poloschnilá rachotina nebo kousek ve stavu \"sjel jsem z pásu\". Citovat
gronholmm Odesláno 19. srpen 2013 Odesláno 19. srpen 2013 No pokud jseš schopnej prokázat vysokou hodnotu tvého vozidla, neboli taky vysokou hodnotu tohohle modelu ve stejném stáří, tak bych se trochu hádal pokud to bude totálka... Citovat
Stejsn Odesláno 19. srpen 2013 Autor Odesláno 19. srpen 2013 To je právě ono - jak prokázat hodnotu. To že se ne mobile.de prodávají ve slušném stavu za 4000 Eur asi není argument. Fakt jsem zvědavej jak to budou hodnotit, protože tím že je to otestovaný veterán, tak je to mimo běžné věkové tabulky. Citovat
ChouLu Odesláno 19. srpen 2013 Odesláno 19. srpen 2013 pubertu už mám dávno za sebou :aut Někdy to tak nevypadá Citovat
gronholmm Odesláno 19. srpen 2013 Odesláno 19. srpen 2013 A nevyplatilo by se na tohle už udělat znalecký posudek? Citovat
starter Odesláno 21. srpen 2013 Odesláno 21. srpen 2013 vyplatilo, pokud ti to někdo odhadne na 200 litrů tak se podle toho musí řídit i pojišťovna bez odhadu ti daj bůra jako za starej chendel a neuděláš nic:( Citovat
odee Odesláno 24. srpen 2013 Odesláno 24. srpen 2013 To je dobře, tím posudkem se dá pak docela hezky doložit cena, silně pochybuju o tom, že by se pojišťovně chtělo nechávat si vypracovávat ještě jinej, ale pokud Ti ho někdo odhadne na 200 000,- tak si asi pojišťovna rychle rozmyslí kvalifikovat to jako \"totálku\":D Jinak, každýho takovýho auta je škoda, ikdyby to byla značka, kterou člověk nemá rád, přece jenom je to kus historie a obrovská láska pro majitele.. [upravil dne 24/8/13 09:56 od odee] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.