Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dneska kdyz jsem přezouval na 15 kvuly dovče tak jsem utahoval jeden šroub a najednou se začal protáčet a když jsem ho asi po 10 minutách vyndal ( šprajcl se nešel vyndat ) tak mel měl sku*venej závit a do ty samy díry v náboji jiný šroub už našroubovat nešel ... co stím ? mám zkusit nejaky servis jestli by mi to neprotočily nejakou zavitovou tyčí nebo je to blbost a je to na výmenu náboje ? Díky za rady

Odesláno

Závitovou tyčí? Snad závitníkem, ne? Nech to protáhnout a pak se uvidí. Pokud bude závit volnější tak nevadí ale musí být pevný. Opravovat to vyvařením nemá smysl, pokud to bude špatné tak vyměnit náboj.

BTW: doporučuju si párkrát zkusit s momenťákem jak málo se kola správně utahují....

Guest servisman
Odesláno

Existuje sada na opravu závitů já to řešil novým nábojem za dobrou cenu . Jinak závitník M 12 x 1,25 abys nehledal .

Odesláno

Aha to ste mne nepotesily :( ale zítra zkusím zajet k jednomu chlapíkovi co dela práve ze zavitama tak uvidim jestli neco vyresi abych nemusel menit naboj ted kdyz jedu v patek na dovcu .. naboj bych pak vymenil po dovce :) a jeste bych se chtel zeptat kdyz budu menit naboj musim vyndat i lozisko ?

Guest servisman
Odesláno

Pak si zjisti jaký tam má být -hlavně kolika zubový ABS podle VIN.

Odesláno

Nevšimnul jsem si na jakem kole to má, jestli přední nebo zadní, ale ze zadního kola ten náboj bez poškození asi nikdo nesundá, na 100% při stahování zustava vnitřní kroužek ložiska na napravě a musi se stahovat zvlašť ;)

Takže vrakáč asi ne

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...