Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Pokud se nad tím zamyslíte, nikdo z vedení českého tu nepíše nic, co se řeší interně - až ted já jsem naznačil, že jsme trochu rozčarováni.

Jenom Přema, elton, koblih, stifler a další argumentují dle vlastního rozumu a ptají se proč a jak.

My jako české vedení nikde neprezetujeme, ze nechceme dohodu s SK stranou, držíme se dohodnutého z Brna. Jenom se nám poslední dobou nelíbí chování SK vedení, především pastorkových vyjádření. Jsme ochotni to překousnout a jít za dohodou.

Žádné vlákno se zamykat nebude, reagujeme na změny, ale náš zásadní postoj se nemění. Pokud se naše stanovisku bude lišit od toho z Brna, budete o něm informováni.

[upravil dne 8/8/13 00:32 od MilanF1]

Odesláno
vazeni, toto neustale atakovanie konkretneho cloveka uz hranici s natlakom na psychyku.

neuvedomujete si ako mozete ublizit cloveku, bez ohladu na to o co tu ide.

uvedomte sa, ono v medicinsko/psychlogickej praxi sa tomu hovorit da aj ako sikana.

novy terminustechnicus je v novodobej praxi uz aj internetovy sikan...

davajte si na to pozor, uz som tu v minulosti na to upozornoval a konkretne ty prema si mi to uznal za vhodne a zamkol si vlakno za co si ziskal u mna vysoky status rozumneho cloveka.

tak neutocte na osobnost cloveka a davajte si na to pozor v zivote sa vam to moze vratit.

nikto nepoznate nikoho, kto si ako zivotom pretrpel a ako znasa po psychyckej stranke taketo utoky na jeho osobu. osobne poznam pripad ako si po takejto maskarade dotycny siahol na zivot.

velice vas prosim uvedomte sa a nechovajte sa ako sialeny dav ktory tu kamenuje a bicuje jedneho cloveka nech uz urobil cokolvek...

ak pre pokoj vasni pomoze ze sa cela akcia brno stornuje a zabudne na nejaku spolupracu, prosim vedenie nech to ukonci a nech je klud.

dakujem.

jaky natlak ? ja myslel, ze pan mistr uz to necte a ceka jen na emaily ?... :myslim

Odesláno

Punkač, to sú iba výhovorky aj ja poznám pár čechov u nás na slovensku a dokonca aj u nás robia. Ak by so mal podľa nich súdiť celé čechy, tak to by ste v prevažnej väčšine boli iba S PREPÁČENÍM banda zlodejov (chvalabohu si to nemyslím) tak ale dobre teda máš pravdu u nás je sakra vyššia korupcia, je to tu neúnosné. Sa divím, že tu vieme vôbec žiť.

Odesláno
jeho si nazval mistrom ja teba prckom. .. suhlasis?

muze bejt

Odesláno

potká prcek cvrčka a ptá se:\"tak co cvrčku, jak to jde\",\" ale tak si cvrkám, co ty?\"\"Ale už mi to tak nejde\"

Odesláno

To už sa nedá, už je koniec. Toto je môj posledný príspevok a aj čítanie v takomto podobnom vlákne. Prispejem \"možno\" svojím slobodným názorom ak všetko čo má \"vypláva\" na povrch.

Majte sa tu v týchto hovadských vláknach. Som stále rád že tu sme zväčša všetci Československý. Mier s vami.

Odesláno

Rad bych jeste na dobrou noc dal k lepsimu nasledujici :

Slovni spojeni (Marceli) \"terminus technicus\" & \"de facto\" & \"de jure\" (!!!!) by mely byt na blacklistu tj. ze by je forum VZDY vyhvezdickovavalo.

Odesláno
Aha milane to je zatím asi nejlepší odpověď .

dík teď by bylo dobré kdyby se vyjádřil pastorek a bude jasněji.

[upravil dne 8/8/13 00:12 od Chip]

Jsem potěšen, že někdo ocenil mou odpověď.

Aby to bylo vyvážené, je třeba, aby se vyjádřil pastorek. Určitě to není špatný člověk, ale prostě jeho kroky v poslední době nás zvedají ze židle, ale od jednacího stolu jsme ještě neutekli.

Odesláno

Nebojte, vyplave vše na povrch :P Myslet si o nás můžete co chcete, je to vaše svobodné rozhodnutí

Odesláno

tak uz jsem projel i to vlákno o zápisu a je tam asi pár příspěvků ze kterých se člověk něco dozví jinak samy sračky

a postupně se to přesouvá sem..

připomíná mi to situaci když se Mašinka rozčiloval kvuli jednani s novym vedenim uz nevim jestli to byl Medved nebo Petr taky nikdo nic nevedel jenom vsichni byli nasrany. (nemyslim obsah hadek, jen ta forma prezentace)

Myslim že Mašinku tu většina z Vás nezná ani netuší co je to za člověka ale kdyby nebylo jeho tak se asi nemáte kvuli čemu hádat :-)

Odesláno

Že vás hamba nefackuje!!!! Já chápu, že máte každý v něčem pravdu, hodně jsem toho z vlákna \"schůze\" přečetl, ale založit další vlákno kde na sebe budete zase kydat hnůj na X stránek. Baví vás to?? Vyjádřili jste každý svůj názor, tak proč prostě každý několikrát přikládáte do ohně. Proč to klidné fórum není takové jako dříve... Není mi u zadnice co slováci udělali, ale takhle se k nim vyjadřovat. FUUJ! Držíte se zásady \"oni jsou na nás špatní (s nadsázkou) tak my taky budeme\". Je to škoda, protože vedení má snahu to řešit a vy jen hledáte CO JE ŠPATNĚ! Nikdo nechce vidět nějaké naděje. Proč řešíte rovnoprávnost? Vždyť může být vše řešeno poměrově. Čím víc řádu budou mit tim větší poměr lidi můžou mít ve vedení a taky chod a udržba fóra by mohla být poměrově a ne 50/50..

Omlouvám se za chyby...

Odesláno

Chip :Na Mašinku si pamatuji,za těch starých dob to tady bylo takové klidnější.

S příchodem mladší krve je to tady takové víc agresivnější.

Celé forum,ale hodnotím pozitivně,je zde vždy celkem rychlá reakce (na cokoliv) a poměr debilů a ostatních je v normě :)

Na jiných forech je to kolikrát podstatně horší.

Slučování CZ a SK clubu se mi nelíbí,jsem pro 2 na sobě nezávislé kluby.

Odesláno
vazeni, toto neustale atakovanie konkretneho cloveka uz hranici s natlakom na psychyku.

neuvedomujete si ako mozete ublizit cloveku, bez ohladu na to o co tu ide.

uvedomte sa, ono v medicinsko/psychlogickej praxi sa tomu hovorit da aj ako sikana.

novy terminustechnicus je v novodobej praxi uz aj internetovy sikan...

davajte si na to pozor, uz som tu v minulosti na to upozornoval a konkretne ty prema si mi to uznal za vhodne a zamkol si vlakno za co si ziskal u mna vysoky status rozumneho cloveka.

tak neutocte na osobnost cloveka a davajte si na to pozor v zivote sa vam to moze vratit.

nikto nepoznate nikoho, kto si ako zivotom pretrpel a ako znasa po psychyckej stranke taketo utoky na jeho osobu. osobne poznam pripad ako si po takejto maskarade dotycny siahol na zivot.

velice vas prosim uvedomte sa a nechovajte sa ako sialeny dav ktory tu kamenuje a bicuje jedneho cloveka nech uz urobil cokolvek...

ak pre pokoj vasni pomoze ze sa cela akcia brno stornuje a zabudne na nejaku spolupracu, prosim vedenie nech to ukonci a nech je klud.

dakujem.

Ahoj, mám z toho velice podobný pocit = myslím si, že mstivý klan tentokrát přestřelil. Vznik slovenského O.Z. je tu propírán ze všech stran a úhlů a VĚTŠINA si určitě nemyslí, že by vznikl košer způsobem. Ale je třeba si uvědomit, že tu máme vedení, které si se zástupci O.Z. sedlo k jednacímu stolu a z toho vzešla i nějaká dohoda. Je hezké, že se to Přemovi nebo Eltonovi (+ několika dalším) nelíbí - ale krom vyjádření svého názoru nemají žádnou jinou páku jak to změnit (páku mít mohli, ale to by museli kandidovat, uspět a být tedy součástí onoho vedení). Osobně (jako člověka, který rád řeší poblémy smírnou cestou) nemám z téhle situace vůbec dobrý pocit a nedivím se ani tomu, že někomu připadá současné vedení jako loutky v rukou křičících odpůrců jejich rozhodnutí. V minulém vlákně jsem chválil Stiflera, protože ON se ptal na konkrétní věci a z JEHO příspěvků byla zřetelná snaha problém nějak řešit - to, co se strhlo včera tady je fakt hon na čarodějnice, který nenabízí jiné řešení než aby si oněch 8 lidí sbalilo ranec a šlo od nás pryč - sorry, ale pokud nebude zveřejněno 100% informací a neustále se tu bude omílat, co někdo napsal ve štábáku nebo po U2U bez konkrétních důkazů, bude to pořád je uhádané vlákno bez možné relevantní odezvy.

Vedení, které tu je, má snahu jednat a Vy mu těmito příspěvky opravdu nepomáháte, ale podrážíte jim nohy. Uvědomte si, že Ti kluci jsou ve funkci měsíc a na rozdíl od většiny řádných členů to jsou právě oni, kteří se rozhodli věnovat svůj čas klubu. S tím, jakým způsobem O.Z. vzniklo taky nesouhlasím a hrubě se mi nelíbí ani to, že z mého pohledu bylo zneužito voleb, kdy byla předem zřejmá obměna podstatné části vedení, aby se s SK stranou MUSELO začít jednat. Jestliže ale kluci jednat začali, nechme jim jejich práci dokončit a uvidíme, jak se věc vyvine. Hlavně bych si - stejně jako určitě spousta dalších - přál, aby se situace uklidnila a řvouni aby se přestali chovat jak malí caparti. Názor stačí většinou vyjádřit jednou, 1000x stejné sdělení už poněkud unavuje.

[upravil dne 8/8/2013 07:45 od Medvěd]

Odesláno

Jo, Mašinka byl jeden ze zakládajících členů a taky první křivák. Ale to už si nebudete pamatovat vůbec nikdo, pokud jste to vůbec tušili. Možná si budete aspoň mlhavě pamatovat, že se tehdy každé sprosté slovo v diskuzi automaticky nahrazovalo slovem \"robertek\", tak to nebylo jen tak z plezíru... A mimochodem přesně kvůli tomuto prvnímu střetu došlo tehdy k zaregistrování domén .com a .sk - to byl takový vedlejší produkt.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...