wexelo Posted August 13, 2005 Share Posted August 13, 2005 Potreboval bych vedet jake konce maji brzdove trubky na 405 r.v.90 potrebji to vedet protoze mi jedna tece a chtel bych pripadne pouzit z jinyho auta protoze se u nas na peugeot nedaji sehnat , kdys nepocitam orig.Moc diky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddie Posted August 13, 2005 Share Posted August 13, 2005 Nech si je udělat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bůček Posted August 13, 2005 Share Posted August 13, 2005 Kdybys nesehnal nic jinýho,tak tam jdou i z favorita.Jinak já jsem tyhle věčný problémy s utrhlejma nebo shnilejma trubkama jednou pro vždy vyřešil tak,že jsem si v mototechně za bratru 3400 Kč koupil přípravek na výrobu brzdových trubek a teď si je můžu dělat kdy potřebuju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddie Posted August 14, 2005 Share Posted August 14, 2005 To jsi docela nadšenec, koupit ten přípravek... Jinak, dost malých servisů či prodejen tenhle přípravek má, a jsou ochotni udělat trubky dle požadavků, stačí zadat do vyhledávače \"brzdové trubky\", a pár odkazů vyleze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bůček Posted August 14, 2005 Share Posted August 14, 2005 Oddie: Vzhledem k tomu,že bydlím na vesnici,kde je pár baráků a do nejbližšího města-tím i servisu to mám cca 25 km ,auto mám čas opravovat jenom o víkendu- to maj většinou všude zavřeno, tak jsem si ten přípravek koupil a mám klid.( Když mám soustruh,svářečku,kompresor....,tak ten přípravek je prkotina.Do budoucna plánuju ještě zdviž a pak už budu spokojenej.) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddie Posted August 14, 2005 Share Posted August 14, 2005 No vidíš, ještě pár drobností, a můžeš si otevřít servis Malej zvedák se dá koupit celkem slušně, a nebo se dělá např. z vidlic z Desty apod. Na doma by bohatě stačilo např. tohle: http://www.khnet.cz/default.asp?CatID=3209&TYPTREE=1&rootid=2452&snamecat2=Elektro%2DHYDRAULICK%C9+zved%E1ky EDIT: odkaz to zmršilo, tak si na www.khnet.cz dejte na hlavní straně vyhledat \"cjs-3\" [upravil dne 8/14/05 oddie] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wexelo Posted August 14, 2005 Author Share Posted August 14, 2005 OK , diky moc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kovi Posted August 14, 2005 Share Posted August 14, 2005 kámoš si je taky vytvořil sám z měděných trubiček, jen nevim jak budou odolávat v zimě soli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ladis Posted August 15, 2005 Share Posted August 15, 2005 Zrovna jsem dělal tubky na auto, 205. Moc ti asi nepomůžu, ale trubky zakončené v prasátku brzdy a na kostkách omezovače tlaku jsou 12, jinak spoje a hl. brzdový válec, konce ke hadičkám - všechny jsou 10. Nejlepší je pokud máš vyhozený prasátka a další díly, tak je dobrý vzít je sebou, pro poměření. Taky šuplerou změřit průměr závitu na koncích, kde si nejsi jistý. Pak ještě stoupání závitu, ale většinou je to v rámci obvyklých rozměrech. Jo, z katalogu jsem si vyjel délky trubek a udělaly mi je v Autostylu v Brně (sice by pánové potřebovaly kurz ve čtení a pak následně měření běžným metrem, nebo silnější žárovku nad ponkem ) [upravil dne 15.8.05 Ladis] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts