Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

cau narazil jsem na zpusob ze se nejak procistí motor a ono se mu zvedne výkon motoru ( udelal bych to kvuly tomu ze ten motor pak pracuje líp ne kvuly vykonu nejsem zavodník :) ) nebo spís vratí puvodní :) co to je ?

Odesláno
cau narazil jsem na zpusob ze se nejak procistí motor a ono se mu zvedne výkon motoru ( udelal bych to kvuly tomu ze ten motor pak pracuje líp ne kvuly vykonu nejsem zavodník :) ) nebo spís vratí puvodní :) co to je ?

...asi som blbý Slovák....nejako tomu:roker tu vôbec nerozumiem,poučí ma niekto?

Odesláno

Ferinko, to je jednoduché:mrk To je super čistič, že když to naleješ do motoru tak on bude pak až křišťálovje čirý, že ani nepůjde vidět a bude jezdit jako f1.:mrk:D

Odesláno

Ludia toho navymyslaju, hlavne aby sa niekto nabalil peniazmi, takymto kravinam sa neda verit, i ked nikto nevie o co ide, ale urcite tym ze \"vycistis\" motor nijak vykon nezvysis ... Mat tvoju motorizaciu a v takom stave, tak skacem 2metre 5, zbytocne riesit taketo veci si myslim :)

Odesláno

KapriQ: ano těmi sračkami co někteří prodávají jako živou vodu pro motor, výkon vážně nezvýšíš, buď ho trošku pročistíš a snížíš emise nebo tomu motoru urychlíš cestu pod kytičky.

Pokud chceš návrat starých hodnot motoru, tak celý motor rozeber nech udělat výbrus válců, rovnou kup i nové písty (krásná cena za ně)...povyměňuj všechno mechanické a pak to slož zpět, budeš mít rádoby nový motor za několik desítek tisíc a výkon, když to vyjelo z továrny.

Odesláno

ja top videl v tv ze neco napichnou nekam do motoru a nejak ho procistí na netu jsem to nikde nenasel proto se tu ptam .... ale zase sem si nabehl na znamy firmy ......

Odesláno

Print: já to viděl ve Wheeler Dealers..měli tam měli Jaguara XK8 zrovna...Edd měl přístroj do kterého napíchnul dva čističe a poté připojil hadice z toho stroje na místa v motoru kudy teče palivo a nastartoval..takhle to nechal běžet asi hodinu....výsledkem bylo čistější spalování benzínu a snížení emisí.

[Edited on 31/7/13 18:15 by KingSpade]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...