oddie Odesláno 22. červenec 2013 Odesláno 22. červenec 2013 Vzhledem k tomu, že náhrada za současné auto se na trhu nějak moc nerýsuje a rád bych, aby to současné vydrželo v provozu dalších x let, na což co se mechaniky týče má s prstem v nose aby x bylo klidně 20, ale limitující bude kastle. Takže aby x bylo dejme tomu aspoň 5, bude třeba preventivně sáhnout ke starým osvědčeným technologiím a udělat nějakou prevenci. Takže, pokud byste věděli nějaký osvědčený kontakt na někoho zkušeného na stříkání dutin a podvozku za nějakou rozumnou cenu, buď v okolí Prahy, nebo Třeboňsko, sem s ním Citovat
koblih69 Odesláno 22. červenec 2013 Odesláno 22. červenec 2013 Na dutiny jsem se ptal v okolí 2x oba měli stejnou cenu - 600,- za celý auto - jeden je Milevsko, 2. u Netolic. Já to u nich nedělal - stříkám si je sám, ale kolegyně to v Milevsku dělá pravidelně a je to docela poctivě. Citovat
ozzy56 Odesláno 22. červenec 2013 Odesláno 22. červenec 2013 jj, 600 za dutiny je obvyklá cena Citovat
Guest servisman Odesláno 22. červenec 2013 Odesláno 22. červenec 2013 málokdo to už dělá poctivě, raději bych si to udělal sám. Kolega si to nechal někde dělat sice za 2500 komplet spodek auta + dutiny, starší důchodce a s prací spokojen. Pokud se mi ozve dodám i kontakt na pána. Citovat
oddie Odesláno 22. červenec 2013 Autor Odesláno 22. červenec 2013 Díky, hodilo by se mi to někdo kolem Prahy, nebo dejme tomu do 50km od Chlumu u Třeboně, abych to v pohodě za chvilku dojel na kole, když tam budem s rodinou a to auto tam někde nechám. Citovat
Czedisonek Odesláno 22. červenec 2013 Odesláno 22. červenec 2013 prosim tebe, nepovídej mi, že je to nějaká větší trága, teďko o víkendu jsem pod to vlezl a to jsem to trošku tu a tam přemáznul hameritem, hlavně prahy u kol, jak lítá kamení, tak to bylo trošku oprýskané, ale celkově je ten spodek ve velmi slušným stavu, na to, že to lítá od roku 2001, řekl bych, že těch x rovná se 5 to musí dát v pohodě i bez nástřiku dutin i spodku. Ale pro prevenci jsem tak jako tak. Jinak máš pravdu, že náhrada se tak nějak nerýsuje, takže bych to taky rád měl co nejdýl to půjde, i když to už nevypadá moc hogo fogo Citovat
oddie Odesláno 22. červenec 2013 Autor Odesláno 22. červenec 2013 Právě že to není vůbec žádná trága, jinak by to nemělo smysl. Má cenu to stříkat jen když to nerezne, jakmile to rezne, má smysl si už akorát rezervovat místo ve sběrném dvoře... Citovat
Charlie 1 Odesláno 22. červenec 2013 Odesláno 22. červenec 2013 Ty dutiny udelej ale jestli je nikdo nedelal prahy uz budou zevnitr na kasi vezmi baterku a zasvit do nich a uvidis hlavne se nelekni rakoviny.... [upravil dne 22/7/13 21:19 od Charlie 1] Citovat
Dave_GTI Odesláno 22. červenec 2013 Odesláno 22. červenec 2013 mám se toho obávat? Mam audinu starou 25 let a po korozi ani zmínka... Pugeota plánuji ještě minimálně 5 let, tak to mám radši udělat? Jinak auto nejvíc zabije stání na trávníku/hlíně. Citovat
Honza z Nera Odesláno 23. červenec 2013 Odesláno 23. červenec 2013 oddie: před lety jsem byl zde http://autoantikoro.marhoul.net/ ( měl jsem to jako tip od svého otce ) a byl jsem velice spokojen. Pán byl pečlivý, auto po nástřiku čisté a umyté. Nakonec sem u něj nechal dělat i druhé auto a zase velká spokojenost. Nicméně ceny jsou koukám už jinde . . . no je to už pár let. Citovat
oddie Odesláno 23. červenec 2013 Autor Odesláno 23. červenec 2013 Hm, to je hodně nehezká cena, \"od\" 5.200... Citovat
OK406 Odesláno 23. červenec 2013 Odesláno 23. červenec 2013 oddie: já si ted budu stříkat dutiny sám. Tak pokud by si chtěl, tak si přivez věci a já ti zapůjčím pistol i s hadičkou + kompresor + garáž. Citovat
oddie Odesláno 23. červenec 2013 Autor Odesláno 23. červenec 2013 Dík, ale sám ani náhodou, na to nemám čas, a i kdyby se nějaký náhodou našel, to už snad radši zaplatím těch 5+ a půjdu s dětma do lesa, to je pro mě cennější než pixla. Citovat
koblih69 Odesláno 23. červenec 2013 Odesláno 23. červenec 2013 Se ti člověk nezavděčí, nabízím ti tady u výpadovky Praha - Tábor, než projdete s dětma klášter v Milevsku tak je to hotový a ty nechceš Citovat
oddie Odesláno 23. červenec 2013 Autor Odesláno 23. červenec 2013 To je na dva dny, umýt spodek, nechat pořádně vyschnout, je třeba, aby to bylo prázdný, to při výletě nejde... Citovat
koblih69 Odesláno 23. červenec 2013 Odesláno 23. červenec 2013 Na spodek jo, ale na dutiny naopak nechat pěkne vyschnout apoň týden a hotovo je za 2 hoďky. Citovat
vendelinek Odesláno 23. červenec 2013 Odesláno 23. červenec 2013 dobrý je,po nástřiku se project po prašný cestě,prach to pěkně zatahne a už to nikde nekape,a vydrží to celej rok jak pogumovaný,vlastní zkušenost:) Citovat
Honza z Nera Odesláno 23. červenec 2013 Odesláno 23. červenec 2013 Co si pamatuji, tak to trvalo dva dny. Tenkrát jsem nechal dělat dutiny a podvozek. A právě kvůli podvozku to je na dva dny. Jo s tím prachem a kamením taky něco říkal. Citovat
frantisek.tomasek Odesláno 23. červenec 2013 Odesláno 23. červenec 2013 Ja to vystrikam LM metodou/sprej/ dalsi nedeli to udelal PU penou,vcetne sloupku a mate to za par supu.T. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.