Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 3 měsíce později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Nechci prosím zakládat nové téma, tak se zeptám zde. Bylo by prosím možné nechat vyrobit ,,čudlíky", ,,kolečka" (nevím, jak přesně to nazvat) s logem P-C, co se dávají do nákupních vozíků? Někteří z nás mají na středovém panelu mincovníky (106,406), které se dají využít právě na tyto kolečka.

Dají se zjistit celkové náklady? Lze to využít i jako přívěšek ke klíčím.

středový panel-tlačítka vyhřívání předních sedaček.jpg

Odesláno (upraveno)

čudlíky a kolečka jsou žetony ;)

edit? mě to pořád padá pod sedačky jak o to zavadím a proto mám jeden "čudlík" na klíčích-kovový vodnáře . . . už se mi nechce vytahovat je pořád dokola

Odesláno z mého SM-N910C pomocí Tapatalk

20170122_120109.jpg

Upraveno uživatelem Gabriel 307
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Zrovna jsem si chtěl prodloužit členství, ale místo prodloužení jsem zvolil zakoupení, tudíž mi členství poběží asi ode dneška na rok místo prodloužení, že? Objednávka číslo #2184 . Ne že bych bazíroval na nějakých 11ti dnech...

• O 2 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Taky mám takový problémek, objednávka #2232, kterou jsem platil 15. 2. je pořád v eshopu jako Neuhrazená. Přikládám výpis z účtu, je tam něco špatně?

P-C_manualy_vypis.jpg

Upraveno uživatelem Stejsn
Guest minimaxa
Odesláno

Pokud je možné platit v eshopu online kartou, je EET povinná ;)

Odesláno

Ale my jsme neziskovka, resp. zapsaný spolek, pro nás to platí trochu jinak. Naše hlavní činnost, tedy sdružování lidí je obecně prospěšná a tudíž zcela osvobozena od EET, dále pokud naše drobná podnikatelská činnost bude splňovat následující kriteria a to dozajista bude, tak je také osvobozena od  EET. Podmínky jsou: jednak příjem/výnos z posuzované činnosti za předchozí kalendářní rok musí být nižší než 175 000 Kč a nebo tento příjem/výnos nesmí překročit 5 procent z celkových příjmů/výnosů daného spolku za posuzovaný kalendářní rok.

Takže EET naštěstí řešit nemusíme, i tak mi tohle zjištění zabralo zatraceně dost času... 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...