Shad Odesláno 16. červenec 2013 Odesláno 16. červenec 2013 Už nějakou dobu se mi zdá že žárovky, v tomto případě H7 vůbec nesvítí a neustále zvedám naklápění světel abych něco viděl.Mléčné skla nemám,takže je to buď žárovkama a nebo už blbě vidím. Nekupuju žádné šidky za pár korun ale zase žárovka za 400 se mi zdá moc na to abych je neustále dokupoval.Jaké tam dáváte,pokud teda nemáte xenony.Bílé,klasické do žluta nebo led? 55W nebo 100w? Každej obchod píše super svítivost ale to píší u každé žárovky.Hlavně aby to mělo nejakou tu životnost.A nebo se ty xenony vyplatí do toho dát? Dík za každý názor Citovat
koblih69 Odesláno 16. červenec 2013 Odesláno 16. červenec 2013 Často slepnou paraboly, bez rozdělání to není vidět. Typicky pokud tam někdo dá žárovku 100W a pod... další možností je, že po nehodě máš neorigo lampy (Depo a pod.), které nikdy nesvítí jako originální. Citovat
Facelift307 Odesláno 16. červenec 2013 Odesláno 16. červenec 2013 OSRAM NIGHT BREAKER PLUS H7 55W já používám H1 a ty svítí v poho. Citovat
freew Odesláno 17. červenec 2013 Odesláno 17. červenec 2013 ja som dal xenony pred dvoma rokmi a spokojnost..na to sa nechyta ziadna ziarovka ani breaker. Citovat
Petr V. Odesláno 17. červenec 2013 Odesláno 17. červenec 2013 Je nějaký technický problém při předělání na xenony,nebo stačí mít dané ostřikování a je od všech pokoj?Delší dobu nad tím uvažuji a asi to přes léto spáchám.Popřípadě kde koupit rozumné ostřikovače?Musí být ostřik zvlášť,nebo jak to napojujete,na přední sklo? Citovat
Ferry Odesláno 17. červenec 2013 Odesláno 17. červenec 2013 xenony jsou sice fajn, zarovky se na to mozna nechytaj, ale chytaji se na to policajti a to tak, ze dneska uz docela dost, to se pak na pokute tech sad zarovek za 400 vyplati nekolik hned najednou ne, jenom dodelani ostrikovacu opravdu nestaci, jeden svetlomet urceny pro xenonovou vybojku vyjde na cca 19tis (to je teda cena noveho, ale na vrakovisti bude taky neco stat) krom toho jeste snimac automatickeho naklapeni a elektronika kolem toho [upravil dne 17/7/13 21:06 od Ferry] Citovat
Petr V. Odesláno 17. červenec 2013 Odesláno 17. červenec 2013 Tak to by nakonec vyšlo víc než celé auto:-)),ještě že jsem do zásoby objednal dost žárovek na e-Bay,je to vyřešeno.Nedávno jsem předělal konektory za porcelánové a je to lepší s výdrží žárovek,chtěl jsem dát odporové patice,ale dal jsem keramické. Díky Citovat
Shad Odesláno 17. červenec 2013 Autor Odesláno 17. červenec 2013 Je možné se do těch světel nějak dostat aby se popřípadě vyčistili? Jedno je jak nové ale druhé je uvnitř trochu špinavý.Jakoby zašedlé.Pravděpodobně je to asi lepené,ne? Citovat
koblih69 Odesláno 17. červenec 2013 Odesláno 17. červenec 2013 Mno asi se tady za chvíli dočteš, že to stačí dát do trouby a rozlepit... nicméně to platí třeba pro 406, ale ne pro 307. Je to lepené na silikon. Rozebrání je hrozná práce, ale dá se to. Rozborka jednoho světla je tak hodina ... Citovat
P607Olda Odesláno 18. červenec 2013 Odesláno 18. červenec 2013 Proč rozebírat, paraboly se stejně nesmíš ničím dotknout. Šly by vypláchnout, jak tady oddie radil, použiju jeho postup, jarovou vodou (horkou?) a pak vypláchnout destilkou. Anebo zainvestovat do nových světel - ale ne těch nejlevnějších. [upravil dne 18.7.2013 09:52 od P607Olda] [upravil dne 18.7.2013 09:53 od P607Olda] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.