Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Zdravim fandy kabrii!

Letos bych si chtel poridit 306 cabrio facelift. Par noci jsem uz studovanim tady na foru probdil, ale jeste jsem nebyl u toho auta nazivo. Tak byl bych rad, kdybych k nekomu mohl zajet a omrknout jeho cabrio a trochu o nem pokecat, abych vedel jak ma spravne vypadat, jak se projevuje, a tak.. Byl by nekdo ochotny? Su ze Slapanic u Brna, takze tak +- 50km po okoli. Odmena, naka ta kořalka se nande!

Dikec Pepa

• O 3 týdny později...
Odesláno

To mě taky zaujalo, ta červená kůže, stav není super, ale zase žádná tragédie jako jiné introše. Nicméně je to focené mokré, voda nestéká - je jasné, že lak není ošetřen, bůhví co realita. Nicméně je to 15 leté auto a díky interiéru zajímavé cabrio. 

Odesláno

Něco z dnešního prolejzání bazoše... Už se to tam válí dýl, ale teď šel s cenou ještě níž.

http://auto.bazos.cz/inzerat/43710407/Peugeot-kabrio-306-20-rv97-pojizdnej-s-tp--spz-eko-dan-z.php

Dost mě ta červená kůže láká, ale je mi líto to brát na díly, navíc nevim v jakym stavu je zbytek co bych potřeboval a už podle těch pár fotek je vidět, že na tom nějaká práce bude. :myslim

Ale zase dvoulitr a v červený kůži, pro někoho ideální počátek projektu, kor za tu cenu. Ry chle to někdo kupte, než se k tomu rozhoupu já. :D

Odesláno

Stav nevypadá vůbec dobře, nemá to ani lišty ... fotky k ničemu, hlavně, že je červený vnitřek, ale bok řidičovy fotky není vidět :D

Za tu cenu OK, ale asi to bude spíše na díly, bohužel ...

A samozřejmě je na prodej opravdu dlouho. :D

Odesláno

Právě. Na ty fotky mám stejnej názor a vim, že už to za tu dobu co je inzerovaný spadlo tak o deset dolu. No nic, asi mu zavolám o lepší informace o stavu a zkusim upřesnit cenu o dalších pět dolu. :D Pak by to pro mě mělo smysl.

Odesláno

na tu 306 jsem kdysi dávno psal jestli mi pošle více foto, že jsem z daleka atd...  a přišla odpověď 

Fotky jsou na netu detail dorazit osobne.auto pojidne a tp eko zaplaceno

• O 2 týdny později...
Odesláno

Ten introš je fakt strašná prasárna :D teda kromě sedaček a tapeců, ty jsou luxusní :)

To má jako vejšky v zrcátku na tyči a pak jeden vejškáč ve středovym panelu? :D ta šaltpáka je taky nějaká dlouhá :myslim:D

Odesláno

Ahoj, já sem to nechával dělat u velice šikovné a sympatické pani http://autocalounictvi.eu/

Jsem s tim nadmíru spokojen, nechal sem udělat repas střechy tzn. přešití veškerých švů (na některých místech sem je měl potrhané), zevnitř střechy mezi jednotlivými vrstvami je pogumovaná vrstva, tu sem měl v místech ohybů včudu, takže jí nahradila,

výmněnu té slídy a ještě mě zevnitř vadila ta zelená latka (strop) co smrděla jak zatuchlej spacák :-) místo ní tam mam černou semišovou látku...

Za nedlouho se za pani chystám s jedním nápadem tak uvidíme. Jinak je to vážně profík  a jezdí za ní lidí i z hodně daleka

Odesláno

Tuhle paní můžu doporučit taky, nechával jsem jí opravit a upravit nový sedačky a přešít volant. Za krásnou cenu udělala krásnou práci :) akorát to pro Romana bude asi silně z ruky :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...