Peredo Odesláno 5. březen 2015 Odesláno 5. březen 2015 Zdravim fandy kabrii! Letos bych si chtel poridit 306 cabrio facelift. Par noci jsem uz studovanim tady na foru probdil, ale jeste jsem nebyl u toho auta nazivo. Tak byl bych rad, kdybych k nekomu mohl zajet a omrknout jeho cabrio a trochu o nem pokecat, abych vedel jak ma spravne vypadat, jak se projevuje, a tak.. Byl by nekdo ochotny? Su ze Slapanic u Brna, takze tak +- 50km po okoli. Odmena, naka ta kořalka se nande! Dikec Pepa Citovat
Roman Bazi Odesláno 5. březen 2015 Odesláno 5. březen 2015 Když se předem domluvíme, tak si čas udělám a můžeš přijet. Citovat
radim.1008 Odesláno 22. březen 2015 Odesláno 22. březen 2015 Zase jedno zajímavý. http://www.sbazar.cz/auto.farid/detail/10388045-peugeot-306-cc-16-benzin-cabrio-facelift Citovat
MilanF1 Odesláno 23. březen 2015 Odesláno 23. březen 2015 To mě taky zaujalo, ta červená kůže, stav není super, ale zase žádná tragédie jako jiné introše. Nicméně je to focené mokré, voda nestéká - je jasné, že lak není ošetřen, bůhví co realita. Nicméně je to 15 leté auto a díky interiéru zajímavé cabrio. Citovat
wojtěch Odesláno 23. březen 2015 Odesláno 23. březen 2015 Kdyby někdo chtel cabrio s tím interierem tak mam jedno na prodej :D Citovat
F.I.K Odesláno 26. březen 2015 Odesláno 26. březen 2015 Něco z dnešního prolejzání bazoše... Už se to tam válí dýl, ale teď šel s cenou ještě níž. http://auto.bazos.cz/inzerat/43710407/Peugeot-kabrio-306-20-rv97-pojizdnej-s-tp--spz-eko-dan-z.php Dost mě ta červená kůže láká, ale je mi líto to brát na díly, navíc nevim v jakym stavu je zbytek co bych potřeboval a už podle těch pár fotek je vidět, že na tom nějaká práce bude. Ale zase dvoulitr a v červený kůži, pro někoho ideální počátek projektu, kor za tu cenu. Ry chle to někdo kupte, než se k tomu rozhoupu já. Citovat
radim.1008 Odesláno 26. březen 2015 Odesláno 26. březen 2015 Tohle je naprodej opravdu dlouho. Myslím, že to stejně jinak neskončí než na díly. Citovat
MilanF1 Odesláno 26. březen 2015 Odesláno 26. březen 2015 Stav nevypadá vůbec dobře, nemá to ani lišty ... fotky k ničemu, hlavně, že je červený vnitřek, ale bok řidičovy fotky není vidět Za tu cenu OK, ale asi to bude spíše na díly, bohužel ... A samozřejmě je na prodej opravdu dlouho. Citovat
F.I.K Odesláno 26. březen 2015 Odesláno 26. březen 2015 Právě. Na ty fotky mám stejnej názor a vim, že už to za tu dobu co je inzerovaný spadlo tak o deset dolu. No nic, asi mu zavolám o lepší informace o stavu a zkusim upřesnit cenu o dalších pět dolu. Pak by to pro mě mělo smysl. Citovat
MilanF1 Odesláno 26. březen 2015 Odesláno 26. březen 2015 Některé škopky jsou i zadarmo drahé. Ale třeba to překvapí. Citovat
wojtěch Odesláno 26. březen 2015 Odesláno 26. březen 2015 na tu 306 jsem kdysi dávno psal jestli mi pošle více foto, že jsem z daleka atd... a přišla odpověď Fotky jsou na netu detail dorazit osobne.auto pojidne a tp eko zaplaceno Citovat
radim.1008 Odesláno 5. duben 2015 Odesláno 5. duben 2015 http://www.sauto.cz/osobni/detail/peugeot/306/16324165?goFrom=list Tohle vypadá zajímavě. Osobně bych vyházel muziku a interier uvedl do origo stavu, krom sedaček a tapeců. Ty vypadají dobře. Citovat
poldiss Odesláno 5. duben 2015 Odesláno 5. duben 2015 Ten introš je fakt strašná prasárna teda kromě sedaček a tapeců, ty jsou luxusní To má jako vejšky v zrcátku na tyči a pak jeden vejškáč ve středovym panelu? ta šaltpáka je taky nějaká dlouhá Citovat
Roman Bazi Odesláno 8. duben 2015 Odesláno 8. duben 2015 Chci měnit zadní plastové okno. Měnil jste je někdo? Máte nějaké rady? Kde jste je kupovaly? Citovat
Jacobsoon Odesláno 8. duben 2015 Odesláno 8. duben 2015 Ahoj, já sem to nechával dělat u velice šikovné a sympatické pani http://autocalounictvi.eu/ Jsem s tim nadmíru spokojen, nechal sem udělat repas střechy tzn. přešití veškerých švů (na některých místech sem je měl potrhané), zevnitř střechy mezi jednotlivými vrstvami je pogumovaná vrstva, tu sem měl v místech ohybů včudu, takže jí nahradila, výmněnu té slídy a ještě mě zevnitř vadila ta zelená latka (strop) co smrděla jak zatuchlej spacák :-) místo ní tam mam černou semišovou látku... Za nedlouho se za pani chystám s jedním nápadem tak uvidíme. Jinak je to vážně profík a jezdí za ní lidí i z hodně daleka Citovat
Jacobsoon Odesláno 8. duben 2015 Odesláno 8. duben 2015 byl jsem zrovna u ní když dělala to porsche carerra 911 a musim říct že sem se nemohl vynadívat a pořád sem to ošahával :-D Citovat
poldiss Odesláno 8. duben 2015 Odesláno 8. duben 2015 Tuhle paní můžu doporučit taky, nechával jsem jí opravit a upravit nový sedačky a přešít volant. Za krásnou cenu udělala krásnou práci akorát to pro Romana bude asi silně z ruky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.