Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jaké srazy preferujete?  

1. 1. Jaké srazy preferujete?

• na srazu jsem nikdy nebyl a ani se v budoucnu nechystám toto měnit
      7
    • jednodenním mi vyhovuje svou finanční nenáročností a možností se v případě kolize zájmů sebrat a zmizet
      20
    • líbí se mi srazy víkendové - jsou většinou programově plnější a člověk si tam i lépe pokecá
      18

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Guest servisman
Odesláno

jsem na tom stejně ,pokecat ,poradit, popít a pak ať mne někdo odveze. :roker

Odesláno
Chybí mi možnost.. všechny :) Vyhovují mi jak jednodenní (třeba vysočina) tak i velké :) A z některých jednodenních se dají udělat vícedenní (moravský kras) ;)

Souhlas :super

Hlasoval jsem ale za \"C\" :papa

Odesláno

Je mi šumák na jak dlouhý sraz jedu, hlavně, že se s vámi jednou za čas vidim :P

Ale hlasovala sem za C, na těch delších srazech je sranda delší dobu :)

Odesláno
V ČR je poměrně silná skupina Pražáků (včetně středočechů), pak okolí Havlobrodu, Brna s jižní Moravou a severomoraváků (Přema, Elton + další). To je pak složitější určit oblast, kam by všichni přijeli a měli to cca +- stejně daleko.

1. Už několikrát bylo prokázáno, že vzdálenost k místu srazu nehraje tu nejdůležitější roli.

2. Nechápu proč by to měli mít všichni +- stejně daleko.

3. V jiných oblastech než jsi jmenoval nejsou silné skupiny klubáků?

Poslední dobou opravdu žasnu nad vývojem diskusí zde i nad celým děním na fóru. :bojim

Odesláno

anketa pro me opet o houvne. Pojedu klidne pres celou republiku na jednodenni sraz, stejne jako nemusim ject na celovikendovy sraz, ktery bude za humny. V prvem pripade zalezi na tom jestli tam bude nekdo koho znam. Pak az na organizaci, lokalite a tak. stejne jsem si i na velkych srazech delal induviduelni plan a prakticky se tesil na pokec v hospode.

Odesláno

Chybi mi tam moznost \"jezdil jsem a nejezdim\" :)

Tesili jsme se na to ze se letos zastavime na jarnim sraze, ale bohuzel je az v srpnu, tedy terminech dovolenych, tak holt letos smula. Treba to napresrok vyjde lepe.

Jinak prvnim proc se rozhoduji na sraz jet jsou lidi co se ucastni, pak termin a teprve potom zda jde o jednodenni nebo vikendovy sraz. Lokalita (presneji vzdalenost) neni dulezita.

Ze se poradaji dva minisrazy ve stejny termin mi nejak nevadi, jedine co by mi prislo nevhodne je poradat minisraz v dobe velkeho srazu.

[upravil dne 30.6.13 09:13 od Vvitty]

Odesláno

mam radeji vicedenni

u me je rozhodovani jestli pojedu na sraz PC poradi - vdalenost (jet nekde 7hodin opravdu ne ) , termin (prace nad srazem PC vyhrava) , spolecnost , lokalita (pri srazu je malo casu neco prohlizet ,bohuzel)

Bohuzel letos na letni sraz peugeot nejedu, bohuzel me prijde skoda, ze Lukaro neprosadil ten svuj sraz jako oficialni , uvidime co prinese zima

Odesláno

Dal jsem třetí možnost, ale i druhá by byla v mém případě správná. Prostě jak kdy. Oba mají své plus i mínus, takže to střídám a beru podle toho, zda se to termínově hodí/nehodí, i z hlediska dojezdu (když je sraz v 9:00 hod. 350 km daleko, řeším obvykle, že bych přijel už den předem - vstávání v noci mi nedělá dobře). S lidmi, se kterými mám důvod, se rád setkám bez ohledu na program, na víkendových srazech se zase vždycky \"něco/někdo na pokec či činnost\" najde i v případě, že všechny složky programu nemusí pro mě osobně 100% atraktivní... Takže tak! :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...