Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jaké srazy preferujete?  

1. 1. Jaké srazy preferujete?

• na srazu jsem nikdy nebyl a ani se v budoucnu nechystám toto měnit
      7
    • jednodenním mi vyhovuje svou finanční nenáročností a možností se v případě kolize zájmů sebrat a zmizet
      20
    • líbí se mi srazy víkendové - jsou většinou programově plnější a člověk si tam i lépe pokecá
      18

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Chybí mi možnost.. všechny :) Vyhovují mi jak jednodenní (třeba vysočina) tak i velké :) A z některých jednodenních se dají udělat vícedenní (moravský kras) ;)

Odesláno

kedze este nevies co ti vyhovuje tak tvoj hlas nema momentalne relevantnu hodnotu...

ale zas by si mohol odhadnut podla moznostzi ci by si uvital viac jednodenny zraz alebo radsej by sa ti pacil viacdenny...

tak tazke... :D

Odesláno

Odhlasováno. Mě jednodenní přijde příliš krátký, zvlášť, když bych měl jet dál. To radši vícedenní, to pojedu klidně až na Moravu atd.

Odesláno

Rád bych se zůčastnil ankety, ale taky sem bohužel nenašel zprávnou odpověď. 1 denní srazy, nebo pokec mi vyhovují svou nenáročností na čas a peníze, ale víkendové zase tím, že je tam víc lidí, program, zaplní to celej víkend atd. Zatím jsem měl na srazy s PC smůlu, když už nám vyhovoval termín, tak se nakonec pokazilo něco jiného (například se auto 14 před klouzáním doklouzalo pod náklaďák, atd.), proto sem rád, i za menšín sraz, o kterým se můžu rozhodnout den předem a nic si složitě neplánovat, neřešit finanční náročnost, atd. Takže já bych si zvolil obě poslední varianty a havně na chlup souhlasím s MOHYm v tom, že nejde o to, jak dlouhý sraz je, ale hlavně to musí být pohoda.

Odesláno

Víkendové jsou super - pokec, zábava, program, prostě SRANDA a RELAX. Také příležitost pro účast i ze vzdálenějších koutů naší republiky a samozřejmě i kamarádů a přátel ze Solvenska. Bohužel problém jsou finance alespoň u mě. Takže 1x ročnně, hrábnu až na dno peněženky, ale zatím to vždycky stálo za to.

Jednodenní? - taky super - příležitost pro setkání přátel z bližšího okolí. Jeden jsem si dovolil za pomoci Luciferky (mimochodem nějak dlouho jsem ji tady neviděl) zorganizovat a opravdu to není žádná sranda, klobouk dolů před organizátory \"Velkých\" srazů.

Dle mého názoru mají oba druhy svoje pro i proti a svoje místo. Nicméně \"Velký sraz\" má u mě jedničku i prefernční hlas.

Odesláno
Ja preferujem SK metódu... 4x minizraz + 1x veľký zraz... ;)

Cinic - možná se pletu a dnes už je vše jinak, ale mám pocit, že většina klubově aktivních Slováků pochází ze vzdálenosti max. 200 km od českého pomezí. Mýlím-li se, klidně mně oprav, ale kolik lidí jezdí na srazy třeba z východu? Pamatuju si, že jsem kdysi na předvánočním srazu viděl Praktika (tuším z pod Tater), ale jinak žádní dalecí účastníci nebyli. V ČR je poměrně silná skupina Pražáků (včetně středočechů), pak okolí Havlobrodu, Brna s jižní Moravou a severomoraváků (Přema, Elton + další). To je pak složitější určit oblast, kam by všichni přijeli a měli to cca +- stejně daleko.

Guest servisman
Odesláno

dal jsem za A jednak žena nemůže a sám tak jet nemohu.Trochu opět nedořešený jako u všech ostatních anket.Anket je tu poslední dobou 3 prdele zda se Vám líbí či ne ale mám na to svůj názor. Prostě Forum není poslední dobou to co bývalo před 5ti lety :aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...