Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Nejde o to, zda byl prodanej nebo ne, ale o to, jestli to auto \"vůbec existuje\". Praxe je totiž taková, že Ti bazar řekne, že tam je, Ty tam přijedeš a ejhle, ono není (nikdy totiž nebylo). A když už Tě tam mají, tak Ti nabídnou něco jinýho. Rád bych se takhle vyvaroval zbytečné cestě do Práglu...

Odesláno

Já neříkám, že km jsou překážkou, ale pokud chtějí nalákat lidi na neexistující auto, pak podle mě nebude mít 244 tkm :myslim

Vidím to tak, že auto existuje a je za 60 000 Kč :)

[upravil dne 27/6/13 19:23 od MilanF1]

Odesláno

Nebo za 40 na úvěr :D Jelikož ty peníze v ruce nemám, tak bych si stejně bral půjčku a přeplatím tak i tak dohromady dost... Ale to už je mimo mísu :)

Jinak máš asi pravdu, ale třeba právě sázejí na to, že za tu cenu se někdo chytne. Sichr je sichr, přeci cesta do Prahy je nějakých 130 km...

Odesláno

ti nevím předek pravej mi moc nesedí. Na to že to má 244 tis. km to má moc hezkej dekl motoru (víko ventilů)

Bráchá měl služební auto od novoty a ani v 300 tis. km neměl takhle prosezelou sedačku

Ten práh zvohybanej zezhora je dobrá podivnost. Opravdu bych být tebou hledal dál

Odesláno

Taky bych to viděl na auto \"slepené\" z několika havárek. Spáry na předku rozlícované, sedadlo rozsedlé.

Myslím si, že když Esa nebo Áčka nechají na tachometru 240 tisíc tak rozhodně nejde o nějakou \"poctivost\" z jejich strany ale vysílají tím vzkaz, že od takového auta lze čekat již kdykoli cokoli...

Tzn za 60 k to člověk koupí a dalších 40 k do toho musí co nejdřív vrazit, aby to trochu mohlo jezdit.

V těchto bazarech je smyslem jejich existence hlavně každýho očesat a prodat mu načančanou vysloužilou \"vraždu\" na čtyřech kolech z půjčovny.

Dříve jsem byl taky takový naiva, dnes už bych takto auto nikdy nekoupil:)

Odesláno
chce to vycházet z toho, že za 60 nejde koupit bohviečo :aut

Ano, právě proto je to důvod o 307 vůbec neuvažovat, když na slušnou nejsou peníze. 406 i za menší peníze bude v o dost lepším stavu - když se dobře vybere.

Odesláno
Nejde o to, zda byl prodanej nebo ne, ale o to, jestli to auto \"vůbec existuje\". Praxe je totiž taková, že Ti bazar řekne, že tam je, Ty tam přijedeš a ejhle, ono není (nikdy totiž nebylo). A když už Tě tam mají, tak Ti nabídnou něco jinýho. Rád bych se takhle vyvaroval zbytečné cestě do Práglu...

Zkus tvrdit, že jsi z Prahy a budeš tam za 20 minut, že chceš jenom info, zda je auto na place, abyses tam nehnal přes půl města - prodejce u tydlifounu by se případně mohl zaleknout.

Jinak si nemyslím, že by lhaní a focení neexistujících aut bylo častou praxí. Je třeba pravda že si občas třeba v AAA inzerci všimnu fotky s popiskem \"ilustrační foto\", což mně ale vždycky nahlodá spíš směrem: \"Co to asi musí být za paštiku, když jí ani nevyfotili\", než abych se autem hlouběji zabýval.

Co se týče auta na fotce, polož se na otázku:\"Co čekáš od auta za 60 tKč?\" Jistě si sám odpovíš, že to žádný zázrak nebude a že takový stroj bude potřebovat nějaký investice. Kupovat si takové auto na úvěr je podle mně těžkej nesmysl. Pokud nemáš momentálně řekněme 100 tKč volných, tak o něčem podobným ani neuvažuj - nebo chceš mít před domem za pár měsíců auto s potřebou opravy řekněme za 10 tKč (což není žádný problém) na kterou třeba nemáš a platit měsíčně x tisícové splátky?

Guest servisman
Odesláno

jak píše Medvěd pokud na to nemáš tak bych do toho nešel Auto na splátky za 40 či 60ooo ? Sorry do toho bych nešel :papa

Odesláno

Děkuji za Vaše názory, hlavně co se konkrétního kousku týče, takže spíš ruce od něj pryč...

Tak říkám si, že jsme před skoro 5-ti lety koupili 406-ku za 50k, která slouží dodnes, tak mě napadá, proč za podobný peníze, třeba + 20k nesehnat 307 podobného stáří jako měla tenkrát 406... Ale nikam nespěchám, není kam.

Odesláno

Ilustrační foto dávaj, když to auto čerstvě vykoupí, ale ještě ho nemají nablejskaný, vypucovaný a tak. A chtěj ho hned prodat, to čištění jim trvá tak dva, tři dny. Tak to bylo i umně když jsem dával vozidlo do Esa.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...