oddie Odesláno 23. červen 2013 Odesláno 23. červen 2013 Fotoseriály jsou tu oblíbené, tak mám jednu drobnost z víkendu. Taková srandička, ale skoro horší než ta výměna spojky, co jsem fotil minule Chobotnice a její chapadla: Citovat
Ferry Odesláno 23. červen 2013 Odesláno 23. červen 2013 hele, kdyz jsem dneska vzpiral prevodovku nad hlavou a snazil se trefit mrkvi do zoubku v taliri spojky, tak bych mozna radsi zapojoval chobotnici [upravil dne 23/6/13 22:07 od Ferry] Citovat
Guest StibTo Odesláno 23. červen 2013 Odesláno 23. červen 2013 Hezká práce Takže byt již hotov ? Citovat
Šalda Odesláno 23. červen 2013 Odesláno 23. červen 2013 Tak tohle je dobrý, tohle je už pro mě vysoká škola, já se zmohnu tak na natáhnutí nové zasuvky nebo vypínače, ale takhle celý, klobouk dolů Citovat
oddie Odesláno 23. červen 2013 Autor Odesláno 23. červen 2013 Hotov jsem tak akorát já, dodělávek je tu ještě spousta... Citovat
Edison Odesláno 23. červen 2013 Odesláno 23. červen 2013 Fúúúúúj!!! To mi připoměli zítřejší rozvaděč tramvaje v Berlíně... :-(((( A to to nezapojuju.. Jen se v tom bordelu musím vyznat... Ten, co to zapojoval to dělal prvně... Kdyby to tam nacpal vidlema, vypadalo by to líp. Škoda, že nemám fotky. Citovat
oddie Odesláno 23. červen 2013 Autor Odesláno 23. červen 2013 No, já jsem se s tím taky moc nemazal a v podstatě to tam nacpal vidlema No a když napíšu, že nádavkem nemám \"padesátku\" a projekt od toho mám v podstatě jen v hlavě + popis na pytlíku od cukru... Citovat
Mishanthrope Odesláno 23. červen 2013 Odesláno 23. červen 2013 Oddie je prostě frajer Ani já však nezůstávám pozadu, dnes jsem zvládl výměnu zásuvky, stačily mi k tomu jen dva pokusy, heč :D:D. Citovat
Guest StibTo Odesláno 23. červen 2013 Odesláno 23. červen 2013 jo to mi povidej my jsme ted predelavali byt pres 2 mesice ale nedelalo se toho nastesti tolik a tak drasticky jako u Tebe, uz jsme nastehovani tyden, nicmene dodelavky na cely leto [upravil dne 23/6/13 22:25 od StibTo] Citovat
oddie Odesláno 23. červen 2013 Autor Odesláno 23. červen 2013 To jsem měl vyfotit ještě instalatérskou chobotnici, vymyslet vedení odpadů bylo taky něco. A splachovací roura vyrobená z HT kolen je taky pěkná Ještě sem časem dám fotku mozaiky z koupelny. Citovat
ChouLu Odesláno 23. červen 2013 Odesláno 23. červen 2013 Oddie musím pochválit jako neelektrikáře za ten rozvaděč Je to ještě docela pěkný viděl jsem o mnoho horší zvěrstva i u profesionálů Jen ještě malé doporučení: Na jednotlivé vodiče v tom rozvaděči jsi sis měl dát takovou oranžovou bužírku na popis jednotlivých kabelů Je s tím ohodně jednoduší práce při nějaké opravě nebo hledání problémů třeba v nůláku Citovat
oddie Odesláno 23. červen 2013 Autor Odesláno 23. červen 2013 Já doufám, že dřív než v tom bude třeba hledat nějaké problémy se stihnu odstěhovat Jinak samotnou tu krabici jsem si nechal vydrátovat, páč jsem na to neměl čas, ale zapojovat chobotnici jsem si musel sám, protože vysvětlovat by to trvalo pomalu stejně dlouho jako to zapojit... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.