gronholmm Odesláno 10. červen 2013 Odesláno 10. červen 2013 Nevíte někdo o nějaké aplikaci do které bych třeba naflákal 20 adres a on mi to srovnal aby to bylo po cestě? Myslím to tak že třeba dám adresy - praha, karlovy vary, strakonice, liberec, děčín a on mi to poskládá tak aby to dávalo smysl tedy - praha - strakonice - karlovy vary - děčín - liberec?? Díky Citovat
Zazimir Odesláno 11. červen 2013 Odesláno 11. červen 2013 Ahoj, snad jenom http://www.skoda-auto.cz/cze/applications/routeplanner/pages/routeplanner.aspx první a poslední destinaci nechá, ostatní zefektivní Citovat
gronholmm Odesláno 11. červen 2013 Autor Odesláno 11. červen 2013 Jo to je super akorát není něco podobného jako mobilní aplikace Citovat
Neon Odesláno 11. červen 2013 Odesláno 11. červen 2013 Normálně si to nabouchám do plánování tras na Google maps a potom si jenom můžeš jednotlivejma městama přesouvat (těma bodama A, B, C...) a poslat si to i jako link, nebo do navi ... Dělá se to manuálně, ale podle mě je to efektivnější, než nějakej automat ... TADY snad se to zobrazí ... ED|IT: když koukám na ten odkaz předemnou, tak to je to samý (taky z Googlu) ... [upravil dne 11/6/2013 09:26 od Neon] Citovat
gronholmm Odesláno 11. červen 2013 Autor Odesláno 11. červen 2013 No jde o tohle. Na letišti dostanu cca 20 adres který za ten den musím objet. Nemám sebou počítač, takže jsem odkázaný pouze na mapu, navigaci a mobil. Co se týče měst tak ty si ještě poskládám sám, ale mám problém s tím že se mi už několikrát stalo že jsem měl třeba 4 zastávky třeba v Plzni a pak jsem jedním místem projížděl třikrát, protože jsem si špatně rozvrhl trasu a jezdil jsem po městě sem a tam... Citovat
Neon Odesláno 11. červen 2013 Odesláno 11. červen 2013 Internet v mobilu (smartphonu) a ty google maps jsou naprosto ideální ... Mimoto na letišti je v nouzi WIFIna, ale internet do telefonu nestojí dneska moc ... Ideální trasu poznáš podle toho, že se ti to zobrazí na mapě a pak si prostě posunuješ ty místa a zkracuje se ti čas ... Citovat
Guest minimaxa Odesláno 11. červen 2013 Odesláno 11. červen 2013 U nás na letišti teda wifi nemáme Zkus http://www.viamichelin.com/ Citovat
oddie Odesláno 11. červen 2013 Odesláno 11. červen 2013 Teď o víkendu jsem byl v jižních Čechách, přijel tam chlap, co už tam byl nejmíň popáté, přijel po nějakých naprosto šílených silničkách, jel o hodinu déle, a prý že podle navigace. Přitom nejrychlejší a nejpříjemnější cesta je jasná jak facka a dá se jet skoro i poslepu, natož když už tam někdo byl tolikrát... Cesta zpátky - navigace má sice jasno, ale já vím přesně místa, kde budou zácpy a mezi nimi je propojka, normálně velká silnice, žádná polňačka, po které nejezdí nikdo - protože ho tam nevede navigace, protože pro ni je to teoreticky o 10 min a pár km delší. Tak prostě všichni trčí v těch kolonách... Já na tohle používám jen hlavu, cit, a koukám po cedulích, které jsou nás pořád v hodně dobrém stavu. A nemám problém. Navigace se mi válí doma v šuplíku, občas si říkám, že ji dám do auta, ale pak na to stejně nedojde a není potřeba. Přijde mi, že slepě spoléhat na ni je akorát cesta do pekel. Citovat
P607Olda Odesláno 11. červen 2013 Odesláno 11. červen 2013 oddie: jako obvykle správná odpověď Citovat
Zazimir Odesláno 11. červen 2013 Odesláno 11. červen 2013 Tak jsem se ještě jednou porozhlédl, podotýkám, že to nemám vyzkoušené, ale má to i free verzi tak to zkus. Je to pro Android a jmenuje se to BEST Route Pro (popř. BEST Route free), za profi verzi chtějí 100,- Kč na Google play. Tak hodně štěstí při plánování, má to 4,5 hvězd z 5 a píšou, že to zvládá i optimalizaci. Citovat
punkac Odesláno 11. červen 2013 Odesláno 11. červen 2013 No hodnotilo to 42 lidí a je to jen pro Rumuny v Rumunsku aha tak bacha \"BEST route\" je jen po Rumunsku BESTROUTE (psáno dohromady vypadá docela nadějně [upravil dne 11/6/13 12:43 od punkac] Citovat
shark734 Odesláno 11. červen 2013 Odesláno 11. červen 2013 Toto dokaze kazdna normalna navigacia. Skus Sygic z google play, na 30 dni byva free a ked sa ti bude pacit si ho kupis alebo \"kupis\" Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 11. červen 2013 Odesláno 11. červen 2013 No hodnotilo to 42 lidí a je to jen pro Rumuny v RumunskuNejsi vedle. mělo by to být toto. Ty Rumuny jsem našel taky jako první, ale jelikož se mi to nezdalo tak jsem umazal mezeru v názvu \"Bestroute\" a bylo to https://play.google.com/store/apps/details?id=com.spiralsoftware.bestroutepro&feature=more_from_developer#?t=W251bGwsMSwxLDEwMiwiY29tLnNwaXJhbHNvZnR3YXJlLmJlc3Ryb3V0ZXBybyJd [upravil dne 11/6/13 12:43 od Radek Hurvajz] Citovat
Zazimir Odesláno 11. červen 2013 Odesláno 11. červen 2013 Využívá Google maps celého Globu, anebo, že by Angličani z Merseyside programovali čistě pro Rumuny? To bude asi nějakej dobrej oddíl. Citovat
Medvěd Odesláno 11. červen 2013 Odesláno 11. červen 2013 Oddie - bez navigace se dá úspěšně dojet třeba z velkého města do menšího města, pokud se člověk podívá do mapy a aspoň základně zná republiku. Jezdit po konkrétních adresách je ale něco trošku jiného a Gronholmmovi rozumím - taky by se mi občas něco podobného šiklo (a to se momentálně motám \"jen\" po Praze - ale dej do kupy 30 adres třeba na P 10, když jsi většinu názvů ulic nikdy neslyšel, místní části se v adresách vyskytují sporadicky a čím dýl si to budeš ráno rovnat, o to později začneš nakládat auto a o to větší budeš mít hoňku to celé zavézt). Takže navigaci využívám takřka denně a podobná vychytávka, po které touží Gronholmm by i mně zajímala. [upravil dne 11/6/2013 15:05 od Medvěd] Citovat
oddie Odesláno 11. červen 2013 Odesláno 11. červen 2013 To jo, na adresy uvnitř měst je navigace super. Akorát mě dost zklamalo, jak si člověk pořád musí držet přehled nad celou oblastí, jakých psích kusů je navigace vlastně schopna. V podstatě by bylo třeba mít k navigaci jednu obří obrazovku vedle a na ní vidět celou zamýšlenou trasu, jestli tam není nějaká pitomost. Ono třeba ve Francii jsem taky jezdil podle ní, ale občas byla zralá na to ji hodit z okna. Citovat
Medvěd Odesláno 11. červen 2013 Odesláno 11. červen 2013 Jo, jo - když to znám, taky se s navi dost často \"hádám\". Citovat
gronholmm Odesláno 13. červen 2013 Autor Odesláno 13. červen 2013 Takže nějak popořadě Google mapy v mobilu neumí přidat průjezdní body, takže tam jsem nahranej Sygic sem používal jen jeden den a v půlce jsem se nas**l a musel sem opět vytáhnou garmina Jezdit nějak podle intuice a rozumu moc nejde. Třeba v úterý jsem měl 32 zastávek po kompletně celé praze a tam bych něco takového docela bral.. Ten bestroute zítra zkusím jsem zvědavej Citovat
oddie Odesláno 13. červen 2013 Odesláno 13. červen 2013 Zrovna po Praze jsou ty plánovače na prd, protože nepostihnou zácpy, uzavírky nebo naopak zkratky. Praha je především o zkušenostech, které se naprogramovat nedají. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.