Guest StibTo Odesláno 3. červen 2013 Odesláno 3. červen 2013 Je to docela ironie - ten office haus se jmenuje River Garden Citovat
oddie Odesláno 3. červen 2013 Odesláno 3. červen 2013 Tak známí prý mají chatu někde na Lužnici. Akorát ode dneška už nevědí, kde přesně teď je... 2002 byla voda půl metru pod prahem, teď zřejmě vylezla \"o kousek\" výš. Citovat
Guest StibTo Odesláno 3. červen 2013 Odesláno 3. červen 2013 Jejda .... No my mame domecek kousek nad Libercem, bohuzel dost blizko potoku, ktery se uz nekolikrat rozbouril. Snad tam ten dum jeste stoji ... Citovat
adraj Odesláno 3. červen 2013 Odesláno 3. červen 2013 taky dřepim doma, páč Holešovice...Se tak někdo má. Balim šnorchl a jdu do práce. Páč tramvaj:D Citovat
Guest StibTo Odesláno 3. červen 2013 Odesláno 3. červen 2013 adraj : No jo, posileni povrchove dopravy ... Busy a tramvaje to bude za chvili to posledni, co bude po Praze jezdit Citovat
OK406 Odesláno 3. červen 2013 Odesláno 3. červen 2013 A co lodní doprava:D?? Prý není v Praze kdo by stavěl protipovodňové hrazení. Ted to říkají v rádiu. Pokud je to pravda, tak co tam od roku 2002 děláte:o? To jsou samé cvičení + focení kdejakých politiků a chlubený, jak to máte vše zvládnuté a ono:o:bacha ejhle:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha!! Lásnou po hřbetě:super! Mimo Prahu si musí lidi vystačit s pytly písku a svépomocí! Nezlob te se na mě, ale co tak poslouchám lidi nás, tak na Prahu mluví né zrovna spisovně!!! Jinak osobně jsem žádný tisk nečetl. Dneska mám noční, tak uvidím, jak bude. Nic proti pražanům, ale to se opět politici vyznamenaly + Magistrát města Prahy:D:bacha:blicismajlik! Počkej chvilku vodo, ať můžeme postavit protipovodňové hrazení. Stačí 50 hodin:D. Ostatní počkají. Citovat
Otan Odesláno 3. červen 2013 Odesláno 3. červen 2013 A potom to svedli na Dobrovolné hasiče!!! Na ty, co se asi nebudou bránit.:bacha Citovat
OK406 Odesláno 3. červen 2013 Odesláno 3. červen 2013 Tak to s tebou souhlasím, že ,,dobráci\" to odnesou. Citovat
OK406 Odesláno 3. červen 2013 Odesláno 3. červen 2013 Já jsem Stiblo v klidu, ale vysvětluj to lidem, co jsou vytopení. Opět prší a Vltava i Lužnice stoupá. I když to nebude jako v roce 2002, ale i tak to bude ,,síla\". A že nemluvím do větru, tak si přečtete tento článek a pak hlavně diskusi k němu. [upravil dne 3/6/13 15:31 od OK406] Citovat
MJSytic Odesláno 3. červen 2013 Odesláno 3. červen 2013 Tak co byste chtěli?! V roce 2002 bylo po povodních ve zprávách každý den, jak je nutné investovat do zábran. Stovky analýz, kam se voda může rozlít, a kde je nutné zainvestovat tolik a tolik. Ale jsme v Čechách, takže kdo se nepostaral sám, je zase v pr* Stejně tak, jako ty prachy, co se na to vyhradily. Jedno varování nestačilo, tak snad to druhé. Ale dokud si to místní lidé sami neohlídají, tak se nic nezmění Citovat
Sagic Odesláno 3. červen 2013 Odesláno 3. červen 2013 Všude jen Praha, Praha, Praha.. Jo, jo, abychom se z ty Prahy nepotentovali, že? Citovat
Guest StibTo Odesláno 3. červen 2013 Odesláno 3. červen 2013 Aha, zase se projevuje uprdenej antipragocentrismus. Jak typicke. Citovat
HonzaZ Odesláno 3. červen 2013 Odesláno 3. červen 2013 zrovna jsem si říkal jak je na tom pp205. Takže i tam:( Citovat
oddie Odesláno 3. červen 2013 Odesláno 3. červen 2013 Tak co byste chtěli?! V roce 2002 bylo po povodních ve zprávách každý den, jak je nutné investovat do zábran. Stovky analýz, kam se voda může rozlít, a kde je nutné zainvestovat tolik a tolik. Ale jsme v Čechách, takže kdo se nepostaral sám, je zase v pr* Stejně tak, jako ty prachy, co se na to vyhradily. Jedno varování nestačilo, tak snad to druhé. Ale dokud si to místní lidé sami neohlídají, tak se nic nezmění Nandat všude zábrany je skvělý způsob, jak znásobit ničivou sílu vody... Citovat
Péťa Odesláno 3. červen 2013 Odesláno 3. červen 2013 Ale problém se posune o něco po proudu a starosta je king, že se postaral o obec Bohužel u nás se musí stavět tak, aby byla stavba co nejnáročnější a co nejvíc kapalo... Citovat
Guest Scratch Odesláno 3. červen 2013 Odesláno 3. červen 2013 ok406 ty jsi vul....... jinak si myslim ze se to snad postavit stihne ale moc si od toho neslibuju.... Citovat
Guest servisman Odesláno 3. červen 2013 Odesláno 3. červen 2013 ok406 ty jsi vul....... jinak si myslim ze se to snad postavit stihne ale moc si od toho neslibuju.... dobře jsi to napsal já mu nechtěl nijak poškodit ,ale tohle mne ani nějak nepřekvapilo Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.