Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak známí prý mají chatu někde na Lužnici.

Akorát ode dneška už nevědí, kde přesně teď je...

2002 byla voda půl metru pod prahem, teď zřejmě vylezla \"o kousek\" výš.

Odesláno

Jejda .... :( No my mame domecek kousek nad Libercem, bohuzel dost blizko potoku, ktery se uz nekolikrat rozbouril. Snad tam ten dum jeste stoji ...

Odesláno

adraj : No jo, posileni povrchove dopravy ... Busy a tramvaje to bude za chvili to posledni, co bude po Praze jezdit :)

Odesláno

A co lodní doprava:D?? Prý není v Praze kdo by stavěl protipovodňové hrazení. Ted to říkají v rádiu. Pokud je to pravda, tak co tam od roku 2002 děláte:o? To jsou samé cvičení + focení kdejakých politiků a chlubený, jak to máte vše zvládnuté a ono:o:bacha ejhle:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha!! Lásnou po hřbetě:bacha:super! Mimo Prahu si musí lidi vystačit s pytly písku a svépomocí! Nezlob te se na mě, ale co tak poslouchám lidi nás, tak na Prahu mluví né zrovna spisovně!!! Jinak osobně jsem žádný tisk nečetl. Dneska mám noční, tak uvidím, jak bude.

Nic proti pražanům, ale to se opět politici vyznamenaly + Magistrát města Prahy:D:bacha:blicismajlik!

Počkej chvilku vodo, ať můžeme postavit protipovodňové hrazení. Stačí 50 hodin:D. Ostatní počkají.

Odesláno

Já jsem Stiblo v klidu, ale vysvětluj to lidem, co jsou vytopení.

Opět prší a Vltava i Lužnice stoupá. I když to nebude jako v roce 2002, ale i tak to bude ,,síla\".

A že nemluvím do větru, tak si přečtete tento článek a pak hlavně diskusi k němu.

[upravil dne 3/6/13 15:31 od OK406]

Odesláno

Tak co byste chtěli?! V roce 2002 bylo po povodních ve zprávách každý den, jak je nutné investovat do zábran. Stovky analýz, kam se voda může rozlít, a kde je nutné zainvestovat tolik a tolik. Ale jsme v Čechách, takže kdo se nepostaral sám, je zase v pr*:( Stejně tak, jako ty prachy, co se na to vyhradily.

Jedno varování nestačilo, tak snad to druhé. Ale dokud si to místní lidé sami neohlídají, tak se nic nezmění :myslim

Odesláno
Tak co byste chtěli?! V roce 2002 bylo po povodních ve zprávách každý den, jak je nutné investovat do zábran. Stovky analýz, kam se voda může rozlít, a kde je nutné zainvestovat tolik a tolik. Ale jsme v Čechách, takže kdo se nepostaral sám, je zase v pr*:( Stejně tak, jako ty prachy, co se na to vyhradily.

Jedno varování nestačilo, tak snad to druhé. Ale dokud si to místní lidé sami neohlídají, tak se nic nezmění :myslim

Nandat všude zábrany je skvělý způsob, jak znásobit ničivou sílu vody...

Odesláno

Ale problém se posune o něco po proudu a starosta je king, že se postaral o obec ;) Bohužel u nás se musí stavět tak, aby byla stavba co nejnáročnější a co nejvíc kapalo...

Odesláno

ok406 ty jsi vul.......

jinak si myslim ze se to snad postavit stihne ale moc si od toho neslibuju....

Guest servisman
Odesláno
ok406 ty jsi vul.......

jinak si myslim ze se to snad postavit stihne ale moc si od toho neslibuju....

dobře jsi to napsal :D já mu nechtěl nijak poškodit ,ale tohle mne ani nějak nepřekvapilo

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...