Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
zajímavá věta cituji: Kulminace v Praze bude během noci a zítřejšího dne... postavení protipovodňových zábran bude trvat 50hodin... to je trochu k smíchu :-/

Proc?

50h je do plneho stavu a zacina se na kritickych mistech, kde uz davno vse stoji na svem miste. Lze predpokladat, ze voda opadne drive nez se dostane na uroven tech co stavi ted v noci, ale co kdyby ne - namontovat se to musi.

Odesláno

Vvitty: Pokud nenastane situace, že něco nestačili postavit, pak je to v pořádku. Jinak je systém špatně. Třeba se i po letošní povodni nějakým způsobem poučí do budoucna.

OK406 naráží na zadržování vody ... zde je otázka, zda nešlo upustit vodu, když se očekávalo, že přijdou velké srážky :myslim Ale na to nám dneska asi nikdo neodpoví.

Odesláno

Tak já sem taky šoupnu trochu toho zpravodajství... Záběhlice a Hostivař - moje bydliště a pole hudební působnosti - hlásej zábavu v plnym proudu. Tak nějak doslova... :D Dneska sem byl dopoledne fotit a točit, odpoledne Mopařit ve sklepě, navečer fotit a pak zase mopařit... :roll

MilanF1, F.I.K, Marcel505 by to možná mohli poznat, tudy sme se sunuli do restaurace po měření...

Tady je video:

Tady potom fotky:

Jinak v průběhu dne se dost měnila zábava, začínala jako \"poznej auto\" a končila jako \"najdi auto\" :myslim

Hostivařská nádrž prej přepadá horem a hrozí její protržení.. No, jestli na to dojde, to bude teprv správná show. Jen tak mimochodem, dle mého skromného názoru, letos Botič napáchá větší škody než Vltava

Odesláno
:myslim Myslím, že 50 hodin je docela dost na postavení, když vše nacvičují a je vše připravené! Opět to odnesou ti, co jsou mimo Prahu!!!

Proc? Opet - zabrany se stavi postupne. Stavi se take v nekolika stupnich - na zakladni instalaci se daji doplnit jeste dalsi stupne. Taky se stavi na obou brezich skrz celou Prahu, což je poměrně dlouhý úsek.

Tech 50 hodin je do plne instalace, ktera jak se zatim zda ani nebude potreba. Mene cteni Blesku a vice informaci z mista ;)

Taky je treba dat cas na odvoz materialu ktery zustane ZA zabranami. Treba v Holesovicich lidi vystehovavali garaze, ktere jsou od pulnoci nepristupne za hlinikovou stenou pro II stupen.

Milan: nepochybne pouci... a nepochybne jako vsude dochazi ke zmatkum a problemum, ale co jsem dnes vecer projel Prahou tak se zda ze zatim vse funguje.

Odesláno

Vvitty: Je jasné, že toto nelze nasimulovat, poučení určitě přijde. Ale zkušenost již z minula tu je, tudíž pevně věřím, že vše bude OK - ty potvrzuješ, že to vypadá dobře. :)

Odesláno

OK406: Jestli tě to trochu uchlácholí, to zadržování vody pomůže i jinde ne jenom v Praze. Podívej se, kde bydlím. Labe je tu trošku větší než Vltava s Berounkou dohromady. Co mají říkat v Děčíně. Kupříkladu nevím, jak zítra pojedu do práce, oba mosty budou mít zatopené nájezdy

fotka Masarykových zdymadel 2.6 v 18:00. Normálně je rozdíl přepadu skorem 6 m. Teď jsou otevřená naplno a moc jim už nezbývá

[upravil dne 3/6/13 01:31 od punkac]

post-4540-14109631602667_thumb.jpg

Odesláno

Takže právě se rozhoduje zda budeme evakuovat nebo ne. Kaktuse jsem stihl přeparkovat. Co jsem dneska jel rakovník - karlovy vary - plzeň - strakonice - benešov tak můžu říct že nejhorší to je na příbramsku a pak Praha.... Snad pak nebudu psát ze školy :D

Odesláno

Česká televize mě zklamala, jelikož se zabývají Prahou, Mělníkem a Ústí, jenže Výrovka, Mrlina a Cidlina (tedy přítoky Labe mezi Hradcem Králové a Nymburkem) jsou na extrémní stupni ohrožení. Na Výrovce to je již od včerejší 17:00. ČT si toho všimla až dnes v 10:00.

Mají k dispozici mapu, neustále ji ukazují a nevšimnou si červených puntíků na Labi ...:(

Co Nova a Prima, zapomněli také na tyto říčky, kde je i stoletá voda?

[upravil dne 3/6/13 10:27 od MilanF1]

post-15148-1410963160455_thumb.jpg

Odesláno

souhlasím s MilanF1, kouknu na čt 24 Praha a de fakto jen Praha, vím je to hlavní město ale jsou určitě jiná místa a jsou na tom daleko hůř, např Krkonoše.velká voda je na dvě věci :(:(:(

Odesláno

takže přátelé, razím do práce. Cesta autem v délce cca 7 minut (10, když si jedu koupit cíga na pumpu) se protáhne asi na hodinu a to se budu modlit, abych stihnul nějaký ten vlak, který mě převeze přes řeku. V práci jsem chtěl náhradní volno na dnešek, nedali mi ho - jedině dovolenou a na to zase kašlu já.

Držte mi palce

takhle vypadá vana pod Benešovým mostem, čeká se její přelití

[upravil dne 3/6/13 11:52 od punkac]

post-4540-14109631604968_thumb.jpg

Odesláno

punkac : nezávidím a všem hodně štěstí při zdolávaní živlu:nevim ještě že Milovice jsou v cajku a není tu voda jenom takový potok Mlynařice který je od nás docela daleko :papa

[upravil dne 3/6/13 12:38 od Gabriel 307]

Odesláno

Já dostal v 8 ráno SMS že barák ve kterém firma sídlí na Rohanském nábřeží je uzavřen, takže sedím doma. Možná i zítra. Nj, tak co se divit, když to postavili v záplavové zóně ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...