Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

v tu chvíli se já strakimu OMLOUVÁM... jelikož tu zaznělo že ZL nemá tak jsem to považoval za hotovou věc... navíc pokud se nepletu tak psal že pracuje na IČO jineho servisu :myslim

Odesláno

Hoši už tady vytahujete a perete špinavý prádlo,který s tím vůbec,ale vůbec nesouvisí.....:myslim

a má to smysl?nebo to je jen ostatní si kopli já si do něj taky kopnu.....:myslim

Odesláno

Je vic nez jiste ze tady jsem skoncil se vsema.

Ty vase intriky a komplexy menecennosti si reste klidne dal.

Sbohem.

Kdo bude chtit tak at napise mail.

Na zbytek kaslu.

Vsem jsem byl dobry kdyz bylo neco potreba.

Za dobrotu na zebrotu.

Nazdar

[upravil dne 1/6/13 21:09 od straki007]

Odesláno

Bez jakekoli urazky, me osobne je straki Volnej:myslim

Na tomto foru ma mnoho klientu at primo ci zprostredkovane... Tohle je akorat divadlo;)

A pritom stacilo v prvnim prispevku napsat : PROMIN HUGO ZITRA TI TO POSILAM.

Pletu se?

Odesláno

A pritom stacilo v prvnim prispevku napsat : PROMIN HUGO ZITRA TI TO POSILAM.:super:super

tak to je,ale Strakii se tu radši se všemi rozloučí,touž je uražená ješitnost...

Odesláno

forum ma jednu zlu vlastnost, ze kazdy sa dokaze iba opakovat dokolecka a prikladat do ohna.

Prajem Vam aby ste stretli tak sikovneho chalana ako je straki. Zial nestava sa casto.

Danu konkretnu situaciu neriesim, vyjadril som sa vseobecne.

Myslim ze klub stratil velmi vzacneho poradcu klubu pre technicke problemy. :nevim

Odesláno

Se strakim mám dobrou zkušenost, pomohl když jsem potřeboval

Ale líbí se mi, jak se tu do něj všichni navážíte, proč se rozjedete až když to někdo začne? Proč to píšete někam anonymě do fóra, proč mu to vy hrdinové neřeknete osobně?

akorát vyženete člověka, kterej si myslim pomohl spoustě lidem tady a kterej byl po technický stránce klubu akorát prospěšnej

asi chcete abz to tu byl jen kecálkov

Odesláno

Smyslem celýho vlákna rozhodně nebylo někoho z fora vyhánět, spíš se ukázalo, že těch případů kdy vázla se strany Strakiho komunikace bylo víc. A místo toho, aby se to vysvětlilo a byl klid, se to tu hrotilo víc a víc. Na druhou stranu místo nějaké kapky uznání nebo náznaku omluvy (nepočítám SZ mezi mnou a ním) Straki některýma příspěvkama přilil olej do ohně, takže tu napsali i uživatelé, kteří s ním žádnou zkušenost nemají a reagovali pouze na způsob dialogu. A nakonec to vytahování ŽL, to už byla trochu podpásovka.

Navrhuju sklidnit vášně, nechat zapadnout tohle vlákno, Straki aby si z tohodle vlákna vzal něco k srdci a všechno bude jako dřív. To, že z fora odejde, není žádný řešení. Všichni jsme tu proto, že máme rádi ty káry se znakem lva :potlesk

Odesláno

Líbí se mi že Vás Straki poslal do prd*le. Na jeho místě bych se zachoval úplně stejně! Straki drž se, až se jim rozsvítí diagnostika motoru, tak přilezou s prosíkem - a tenhle moment si dostatečně a dlouze, opravdu dlouze vychutnej! ;)

Odesláno

Ale no tak ne jen Straki se umí ohánět diagnostikou.Nebuď směšný a nelez mu do prdele.Nic proti němu nemám ale na jedničku umí jen bůh.On nikoho neposlal do prdele jen nemá co napsat .

Odesláno

Pechy - nemůžu se zbavit pocitu, že kdyby ses ocitl ve stejné situaci jako několik výše píšících členů, ječel bys jak Viktorka u splavu. Straki opravdu není nic jinýho než (možná) šikovnej mechanik, kterej by si měl v první řadě vážit svých zákazníků (nosí mu přece peníze) a neustále posilovat své dobré místo na fóru, které mu ty zákazníky generuje. Pokud se podobně bude chovat častěji, může se klidně stát, že ne MY, ale ON bude mít za čas problém - každý je přeci nahraditelný.

A pokud by ses choval úplně stejně (nezvedání telefonu, neschopnost dorazit ve slíbeném termínu a jeho několikeré překládání), nějak moc nevěřím v úspěchy Tvého podnikání - lépe řečeno neznám obor, kde by takové jednání bylo dlouhodobě tolerované.

[upravil dne 2/6/2013 08:50 od Medvěd]

Odesláno
Líbí se mi že Vás Straki poslal do prd*le. Na jeho místě bych se zachoval úplně stejně! Straki drž se, až se jim rozsvítí diagnostika motoru, tak přilezou s prosíkem - a tenhle moment si dostatečně a dlouze, opravdu dlouze vychutnej! ;)

Haha, ten byl dobrý, máš u mňa pivo za pobavení :papa

Kdo chcel kam, pomohli sme mu tam, nic víc, nic méň. By sem byl zvědavý, kteby s tebú nekdo komunikoval podobným tónem, jak by si si to nechal lúbít.

A co sa týká tých prdelí, nezdá sa ti, že ty si v tej Strakiho prdílce zakorenený pěkne hluboko?

Odesláno

Medvěd to napsal nejlépe :)

Už to tu nerozebírejte, jen tu do něj kopou ti, kteří buď nemají se Strakim absolutně nic společného, nebo jsou tu ti, kteří nějaký problém měli, ale je vyřešený už dávno... Přijde mi to už k smíchu, na tolik stránek tu do někoho takto kopat, tohle jde vyřešit snad osobně nebo jinak, jak na foru, ne?

Odesláno

Tak o to nejde, kdo za to může.... Ale přijde mi trochu směšné, abych tu psal \"uplakané\" (až moc tvrdé slovo) články o tom, jak se s nějakým členem nemohu domluvit. Snad to řeším osobně a ne tady. Kdyby mi ukradl prachy nebo něco, tak fajn, napíšu to tu, ale pokud jen vázne komunikace, tak se to snažím vyřešit v klidu mimo forum.... Nedělat z toho takovou bublinu.....tak a teď mě ukamenujte.

Odesláno

jdu kamenovat ;)

precti si prvni prispevek vlakna

Hugo se jen pta, jestli nekdo nevi, co je se strakim, ze se s nim nemuze spojit. To je vse.

Vzhledem k tomu, ze na nej utoci zakaznik, tak je to celkem opravneny dotaz.

To, co se napsalo dale nemuselo vzniknout, kdyby straki komunikoval - at uz sorry vo.e, jeste jsem to nestihl nebo sorry, bratranek to neposlal (nevim duvod zpozdeni objednavky).

Odesláno

Ano, to beru, ale ty další komentáře? Nic, já o tom vím prd, tak jako všichni tady... Je to problém, který mají mezi sebou, tak se do toho nemontujme.. :papa

Odesláno

dalsí komentáře jen reagují jelikož se ukázalo že to není ojedinělý případ... Co vím jsme na DISKUSNÍM fóru....;)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...