straki007 Odesláno 1. červen 2013 Odesláno 1. červen 2013 No asi to sem jeste napisu. To slovo trapny ti neodpustim jen tak. Kdyz jsi takovy borec tak proc jsi tu ECU posilal mne? Proc jsi to neopravil sam? Ono vis,ty veci co delas ty , dokaze delat i opice kdyz ji vycvicis. Mel jsi lidem rict.Hele ja tohle neumim jedte s tim nekam jinam. Ja umim menit olej a brzdy a rezat auta.Tohle Vam neudelam. PS: Porad za to nemam zaplaceno a ani jsi nenapsal jestli ti to funguje. Hlavne ze tady budes psat o nekom ze je trapny. Tak vaz slova protoze si o tebe taky udelam vlakno.
straki007 Odesláno 1. červen 2013 Odesláno 1. červen 2013 Ku*va proc soudite kdyz ani nemate sajn jake to je? !!! Delal nekdo z Vas tady chytraku pres 3000 km za vikend?? tankovali jste nekdy v prubehu 3-4 dnu 3x plnou nadrz?? Proc porad otevirate drz*y?? !! Ty brdo, po tehle Tve posledni reakci fakt vidim, ze Ty v te svoji aroganci nepripustis ani krapet z toho, co se Ti tady lidi snazi naznacit, a to jsem moje zkusenosti psal slusne a nejmírněji, jak jsem mohl. Jinak jsem totiz vzdycky nadaval do ***, kdyz ses na me pokazdy vysral, a Ty jsi jak zaslepenej a pises jestli nekdo vi co to je ujet tolik km... co to s tim ma spolecnyho??? Itinerař si delas sam a nemas si toho tolik planovat, a to ze se nekde zdrzis, neni duvod nezvednout telefon. Po tehle Tve reakci jsi u me klesl opravdu na dno, at jsi kvalitou odbornik, po lidske strance totalni chudak... Ted jsem mel zrovna telefonat s nekym tady z fora a bavili jsme se zrovna o tvem pripade Tomasi. Sam jsi mi telefonoval x krat a to treba s otazkou jaky olej mas koupit do auta a jak mas jezdit. Ted uz po tomhle vlakne na takove otazky odpovidat nebudu.Bohuzel. Resp.pokud se to clovek zepta jednou tak asi jo.:D:D Vis ja jsem takovy blbec ze za zjisteni zavady kterou mam zjistenou za dve minuty mi je blbe rict si o penize. Rekne to tady mnoho lidi. A vis je blbe kdyz prijedu k nekomu 100 km a za tri minuty zjisteni zavady(nebo konfiguraci blbosti) si reknu 1000,- protoze jsem neco projel. Pak by jste mne tady pomlouvali ze jsem si vzal 1000,- za 5 minut prace. Ono to nejde vyhovet vsem bohuzel. [upravil dne 1/6/13 11:23 od straki007]
Péťa Odesláno 1. červen 2013 Odesláno 1. červen 2013 Mnohokrát jsem jednal s lidma, kteří umí, kteří jsou odborníci ve svém oboru. Nikdy se nikdo nechoval jako straki. Ač ho neznám, z vlákna mám dojem, že je víc namachrovaný než dobrý. Něco se naučil (nebo byl naučen) a jeho osobnost to nezvládla. Ale svět se točí dál a to je hlavní...
Radek Hurvajz Odesláno 1. červen 2013 Odesláno 1. červen 2013 Nešlo by to bez urážení kohokoliv kýmkoliv?? Díky že se k sobě chováte slušně i když máte nějaký problém. Tohle je fakt pomalu na zamknutí za kvuli urážkám atd!! Člověk vám dá prostor na řešení a vy se tu urážíte jak malý [upravil dne 1/6/13 11:35 od Radek Hurvajz]
Ducatista Odesláno 1. červen 2013 Odesláno 1. červen 2013 Ted jsem mel zrovna telefonat s nekym tady z fora a bavili jsme se zrovna o tvem pripade Tomasi. Sam jsi mi telefonoval x krat a to treba s otazkou jaky olej mas koupit do auta a jak mas jezdit. Ted uz po tomhle vlakne na takove otazky odpovidat nebudu.Bohuzel. Resp.pokud se to clovek zepta jednou tak asi jo.:D:D Vis ja jsem takovy blbec ze za zjisteni zavady kterou mam zjistenou za dve minuty mi je blbe rict si o penize. Rekne to tady mnoho lidi. A vis je blbe kdyz prijedu k nekomu 100 km a za tri minuty zjisteni zavady(nebo konfiguraci blbosti) si reknu 1000,- protoze jsem neco projel. Pak by jste mne tady pomlouvali ze jsem si vzal 1000,- za 5 minut prace. Ono to nejde vyhovet vsem bohuzel.[upravil dne 1/6/13 11:23 od straki007] Nevím jestli myslíš mě, ale já Tomáš nejsem, nicméně jestli myslíš mě, tak kvůli oleji jsem ti rozhodne nevolal a pokud jsem se s tebou o oleji vubec kdy bavil, tak to mohlo byt maximalne tak při řeči. olej jsem řešil v jiným vlákně. A ono vlastni nespolehlivost a tahání nekoho za nos zduvodnit tím, že bysme te pomlouvali ze sis vzal 1000,- - to je opravdu TRAPNÉ...
straki007 Odesláno 1. červen 2013 Odesláno 1. červen 2013 Nešlo by to bez urážení kohokoliv kýmkoliv?? Díky že se k sobě chováte slušně i když máte nějaký problém. Tohle je fakt pomalu na zamknutí za kvuli urážkám atd!! Člověk vám dá prostor na řešení a vy se tu urážíte jak malý [upravil dne 1/6/13 11:35 od Radek Hurvajz] Snazil jsem se nepsat sem Radku. Ale neslo to. Ja jsem zatim neurazil. [upravil dne 1/6/13 11:39 od straki007]
straki007 Odesláno 1. červen 2013 Odesláno 1. červen 2013 Mnohokrát jsem jednal s lidma, kteří umí, kteří jsou odborníci ve svém oboru. Nikdy se nikdo nechoval jako straki. Ač ho neznám, z vlákna mám dojem, že je víc namachrovaný než dobrý. Něco se naučil (nebo byl naučen) a jeho osobnost to nezvládla. Ale svět se točí dál a to je hlavní... No co se tady clovek o sebe nedozvi. A od cloveka ktery ho v zivote nevidel,nebavil se s nim. A dalsi tady. Absolutne mne neznate nevite ani jak vypadam ale hlavne at si sem muzete napsat. No o tom to forum tady je :aut:aut:aut
Ducatista Odesláno 1. červen 2013 Odesláno 1. červen 2013 Nešlo by to bez urážení kohokoliv kýmkoliv?? Díky že se k sobě chováte slušně i když máte nějaký problém. Tohle je fakt pomalu na zamknutí za kvuli urážkám atd!! Člověk vám dá prostor na řešení a vy se tu urážíte jak malý [upravil dne 1/6/13 11:35 od Radek Hurvajz] Já už taky končím, napsal jsem víc, než jsem původně chtěl (možná jsem se neudržel na něco nereagovat) a pomalu se tu přechází do osobních útoků, což je špatně.
straki007 Odesláno 1. červen 2013 Odesláno 1. červen 2013 Taky jsem sem nechtel napsat vubec nic. Ale urazet se nenecham.A uz vubec ne od lidi ktere neznam.
Hugo Boss Odesláno 1. červen 2013 Autor Odesláno 1. červen 2013 tak hele chlapče, já tu jednotku montuju ted, takže neboj, tu ti samozřejmě zaplatím, pošli č. učtu do sz A nevím kdo ti volal o kvalitě oleje a to jak má jezdit,ale já to určitě nebyl tak nevím co to tady plácáš za blbosti... Nevím jestli si mě někdy viděl a mluvil semnou, ale určitě ne. Tak to zase nepřeháněj a nedělej ze sebe boha a ze mě hlupáka co si neporadí bez tvých rad... Já sice rozřezávám auta a dělám servis , nejenom klasický, ale i kompletní go motorů a převodovek , takže si myslím že cvičená opice doopravdy nejsem a oleje rozeznávám a to že jsem ti poslal jednotku , neznamená že jsem pako co nic neumí, ale tohle prostě nedělám a nerozumím tomu, hold nemohu umět vše, tak mě tady neurážej když mě ani neznáš hm??? doposavad mi tyhlke věci dělal jistý elektrikář se kterým hold není extra domluva a tak proto jsem to poslal bohužel tobě pokud chceš, mám tady zrovna na stole rozpůlenou V6ku ze 406 a dávám ji jednomu klukovi do cajku když se mu to potkalo , tak ti to dovezu a můžeš to udělat ... myslím si že každý dělá to čemu rozumí, já mechaniku, ty elektroniku , tak se tady laskavě nevoz na mých zkušenostech ,jelikož ani nevíš co já mám za sebou a jakou praxi mám... a k tomu balíku : volal jsem ti ve čtvrtek a ty si slíbil že to dáš bratránkovi aby to poslal jelikož jsem tě prosil o to aby to tu bylo v pátek, bral jsem to jako vyřešenou věc... ani v pátek , ani v pondělí a v uterý... a ani ve středu nic... následovala jak jsemn už zminoval několik info telefonátů a smsek... ve čtvrtek jsem založil téma a ajhle , najednou podaná zásilka a v pátek dorazila...¨ ¨ i kdyby to ten tvůj bratránek poslal a vrátila se kvůli něčemu zásilka zpět, doted ji nemáme oba ještě v ruce... takže celý týden to někde leželo v rohu a prostě tě to donutilo poslat jen z toho důvodu že jsem to tady založil a napsal
ozzy1 Odesláno 1. červen 2013 Odesláno 1. červen 2013 a přesně kvůli tomuto vzájemnému osočování jsem Vás chtěl uchránit návrhem na uzamčení, a je to tady. Oboustranná arogance a urážení. Alespoň se uklidněte ve výrazech, neb vlákno je volně přístupné na netu.Děkuji za pochopení
punkac Odesláno 1. červen 2013 Odesláno 1. červen 2013 Dlouho jsem přemýšlel, jestli něco napsat, jelikož si zakládám na přesnosti a dochvilnosti. Nějak si neuím představit, že bych zákazníkovi neodeslal protokoly, certifikáty a já nevím jaké ještě lejstra přesně v čas - jde v tom o trochu jiné peníze než pár tisícovek. Když jsem přestal stíhat, vymodlil jsem si na vedení sekretářku (je to teda chlap, takže asi sekretář), který mi hlídá, abych něco nezapomněl. Jestli někdo nestíhá brát telefony, ať si pořídí sekretářku, z tolika kšeftů ji jistě uživí.
Pechy Odesláno 1. červen 2013 Odesláno 1. červen 2013 Mně Staki vždycky pomohl. Je sice pravda, že s ním nebyla domluva jednoduchá a že se termín návštěvy několikrát posunul, ale vzhledem k jeho zkušenostem a výsledkům jsem to byl schopný podstoupit a čekat a čekat. Pokud se vám s ním nelíbí domluva, tak si najděte někoho jiného. Co v tom hledáte za vědu respektivě proč chcete někoho vychovávat? Je to čistě jeho věc jak se k tomu postaví. Pokud s tím nejste spokojeni, tak si najděte jiného mechanika.. Jenže všichni víte, že Straki umí a že nikdo jemu podobný tady není! A toto téma vůči jeho osobě mi přijde fakt směšný. Vy všichni nespokojenci si šáhněte do vlastního svědomí, jestli všechno vždycky vyřešíte ke spokojenosti druhé strany - pochybuji. Věřím, že se děláte lepší než ve skutečnosti jste. Straki, hlavu vzhuru a tomuhle topicu se pouze od srdce zasměj. Vyškrtej si ze seznamu lidi co jsou nespokojení a jeď dál
Přema Odesláno 1. červen 2013 Odesláno 1. červen 2013 Hugo.... jestli si myslis ze straki nezvladne rozebrat a slozit motor tak si na velkem omylu...... jak tu napsal pechy kdyz se vam nelibi tak bezte jinam..... na kvalitu se hold nekdy musi pockat..... ja jel na rozvody.fap.olej v automatu a atd. 400km tam a 400km zpatky...a taky sem cekal nez bude mit na me cas....nikomu jinemu bych totiz auto do rukou nesveril... [upravil dne 1-6-13 12:24 od Přema]
Mysak_Bob Odesláno 1. červen 2013 Odesláno 1. červen 2013 Pechy - pokud to beres po kamaradske urovni, tak to sice neni optimalni, ale lze to akceptovat. Pokud to, ale beres po profesionalni urovni (predpokladam jako hlavni zdroj prijmu), tak komunikace neni az tak nedulezita. Kdyz zakaznikovi reknu termin, tak se ho snazim dodrzet. Nekdy to holt nejde, tak co nejdrive zavolam nebo napisu e-mail, ze z duvodu ..... se termin posouva o \"x\" dni. Ted to beru v obecne rovine, nejen v pripade straki vs. hugo Mas pravdu, ze zatim tu nikdo takovy neni, ale az se nejaky najde, tak ... Nikdo neni nenahraditelny, je to jen otazkou casu. EDIT: kdyz se jeste vratim k pripadu straki vs. hugo - je neco jineho, kdyz nekdo ceka jako \"koncovy\" zakaznik - nepotesi to, ale zadna treti osoba ho nemasiruje, ze to jeste neni - jako v hugove pripadu. Prave tento pohled dost z vas nevidi, protoze to auto je vase a ve vetsine pripadu na tom nejsou zavisle nejake dalsi osoby. [upravil dne 1/6/13 12:30 od Mysak_Bob]
Pechy Odesláno 1. červen 2013 Odesláno 1. červen 2013 Mě to přijde trochu na hlavu postavený. Hugo se začal rozčilovat, že nedostal balíček na který moc pospíchá. Když já na něco pospíchám a urgentně to potřebuji, tak si proto klidně přes celou republiku dojedu. Proč to Hugo neudělal? Místo psaní smutných a uplakaných řečí a refreshování fóra a čekání až ho někdo podpoří si mohl sednout do auto a pro tu ECU si dojet. Zatim tu nikdo jako Straki není a myslím si, že hodně, hodně, hodně dlouho ještě nebude. V případě zkušeností a znalostí Strakiho bych se nebál říci, že je do jisté míry opravdu nenahraditelný! Ale jak jsem již psal, každý má dnes možnost volby. Pokud nejsem spokojen jdu jinám. A nebrečte.
punkac Odesláno 1. červen 2013 Odesláno 1. červen 2013 No když se neberou telefony, máš jistotu, že je v místě bydliště? Jednoho podobnýho znám, nebral telefony, nakonec se mu dotyčný dovolal na pevnou linku. On mu odpověděl, jistě, jistě, za dvacet minut u vás jsem, teď jsem kousek od Brna. My na něj, ale Karle, to byla pevná linka a jsi v UL. On se zarazil a ještě nás seřval, že jsme ho neupozornili, že nevolá z mobilu
Charlie 1 Odesláno 1. červen 2013 Odesláno 1. červen 2013 to máš pravdu a co by si asi Hugo pomohl kdyby tam jel,když by ta jednotka nebyla hotová:myslim
Radek Hurvajz Odesláno 1. červen 2013 Odesláno 1. červen 2013 Proč to Hugo neudělal?? Odpovědi jsou v tomto vlákně, jednak má své práce dost a potom mu Straki slibil že mu to pošle. Nechapu proč takovýhle otázky, ti dva se nějak domluvili a bohužel se to nějak nepovedlo, měli si to vyřikat ve vší slušnosti, k tomu tady dostali prostor, jenže takovéto dotazy a nápady to jen zhoršují a začina se to tu hadat.
Ducatista Odesláno 1. červen 2013 Odesláno 1. červen 2013 Mě to přijde trochu na hlavu postavený. Hugo se začal rozčilovat, že nedostal balíček na který moc pospíchá. Když já na něco pospíchám a urgentně to potřebuji, tak si proto klidně přes celou republiku dojedu. Proč to Hugo neudělal? Místo psaní smutných a uplakaných řečí a refreshování fóra a čekání až ho někdo podpoří si mohl sednout do auto a pro tu ECU si dojet. Zatim tu nikdo jako Straki není a myslím si, že hodně, hodně, hodně dlouho ještě nebude. V případě zkušeností a znalostí Strakiho bych se nebál říci, že je do jisté míry opravdu nenahraditelný! Ale jak jsem již psal, každý má dnes možnost volby. Pokud nejsem spokojen jdu jinám. A nebrečte. Řekl jsem že už končím, tak se omlouvám, ale teď se neudržím se Huga nezastat: Pechy: proč by měl sednout a dojet? Tohle téma není o zpochybňování Strakiho kvalit (sám jsem ho v prvním příspěvku chválil), ale o jeho občasné nespolehlivosti. To, že toho má hodně, vůbec nijak nezpochybňuju, ale to přece není argument ani omluva. Pokud se dohodli a bylo slíbeno, že to odešle, tak to měl udělat... Se Strakim jsme si to po SZ vyříkali a omluvili se, já se mu veřejně omlouvám za ten můj osobní útok a snad už opravdu tímhle příspěvkem končím
Recommended Posts