pastorek Odesláno 24. červen 2013 Odesláno 24. červen 2013 ... nikdo budoucí vedení nenutí, že se musí všechno podle kritiky takového \"neoprávněného\" člena změnit. Může být ignorován, ale nikdy nesmí být omezován (zákazy, příkazy). Řádný člen smí, ba dokonce by měl, mít nějaké výhody oproti ostatním členům, ale co se týče svobody projevu, tedy i práva kritizovat, tak to by nemělo být nikdy nikomu upíráno a nikdo by neměl být kritizován za to, zda volil či nevolil a dovolí si něco zkritizovat. Trochu to, chlapci, máte pomýlené. Miešate dohromady občianske združenie a fórum. Iba riadny (platiaci) člen je i členom občianskeho združenia a má právo zasahovať do jeho chodu. Člen fóra (neplatiaci) nie je členom občianskeho združenia a nemá právo zasahovať do jeho chodu. Pritom tým nie je dotknutá sloboda prejavu. Naštudujte si stanovy a príslušný zákon o Občianskych združeniach. [upravil dne 24/6/13 10:18 od pastorek]
MotoMoto Odesláno 24. červen 2013 Odesláno 24. červen 2013 Postorek: Je to sice pomíchané, ale my co to čteme celé víme o čem je řeč. Jsou to dvě věci a je to o vedení a pak o tom co může řád nebo neřád. Zde na fóru. Asi jsem se v jednu chvíli zanesl jiné téma a Punkáč na to reagoval na oboje. Každému je to celkem jasné, že to jsou dvě věci. Tak nás pořád neupozorňuj že máme něco pomíchané a popletené.
pastorek Odesláno 24. červen 2013 Odesláno 24. červen 2013 Postorek: ... Každému je to celkem jasné, že to jsou dvě věci. Tak nás pořád neupozorňuj že máme něco pomíchané a popletené. Prepáčte vaša neomylnosť že som si dovolil vás upozorniť ako ste mimo a trepete tu kraviny. Už si to viacej nedovolím.
ozzy1 Odesláno 24. červen 2013 Odesláno 24. červen 2013 Kluci, ale no tak, teď už to stejně nezměníme.
MotoMoto Odesláno 24. červen 2013 Odesláno 24. červen 2013 Možná třepeme kraviny, možná by u tvého uraženého projevu více slušel smajlík s úsměvem, který vyjádří že to vlastně myslíš v legraci, ale určitě když se podíváš tak dva Tvoje poslední příspěvky byly jen o tom, že to máme popletené. Ale my to nemáme popletené, my jsme jen popletové.:papa
MilanF1 Odesláno 24. červen 2013 Odesláno 24. červen 2013 To je teda debata Můj postoj: Názor může vyjádřit jakýkoliv člen = svoboda projevu. Může říkat nahlas připomínky, ale vedení na něj nemusí brát zřetel. Ovlivňovat rozhodnutí vedení by měli jen řádní členové, protože ti posílají peníze a doufají, že budou dobře použity. Vedení neoperuje s penězi od neřádů. Ale nevolič by se neměl mermomocí dožadovat prosazení svého návrhu, když mu osud klubu při volbách byl volný. Ale rozhodně bych nedělal \"černou listinu nevoličů\", kterým se nebude odpovídat na dotazy.
Stifler Odesláno 24. červen 2013 Odesláno 24. červen 2013 Pastorek mě nepochopil (dokonce se mě snažil zmást míchaninou jablek a hrušek, kterou z mého vyjádření vytvořil), ale MilanF1 ano.
Cinicman Odesláno 24. červen 2013 Odesláno 24. červen 2013 To je teda debata Můj postoj: Názor může vyjádřit jakýkoliv člen = svoboda projevu. Může říkat nahlas připomínky, ale vedení na něj nemusí brát zřetel. Ovlivňovat rozhodnutí vedení by měli jen řádní členové, protože ti posílají peníze a doufají, že budou dobře použity. Vedení neoperuje s penězi od neřádů. Ale nevolič by se neměl mermomocí dožadovat prosazení svého návrhu, když mu osud klubu při volbách byl volný. Ale rozhodně bych nedělal \"černou listinu nevoličů\", kterým se nebude odpovídat na dotazy.
Vvitty Odesláno 24. červen 2013 Odesláno 24. červen 2013 Pastorku, clenem OS je i ten kdo se registruje na foru. Zaplaceni poplatku neni podminkou clenstvi (viz stanovy). Volebni ucast povazuji za vice nez slusnou, 1/3 radnych clenu je hodne. Kdyz uvazim ze 1/3 - 1/2 vyuziva radne clenstvi jen jako alternativu levneho pristupu k nahradnim dilum u Kellyho (viz pravidelne ubytky po promazani tech co neprodlouzili). Tak at se zvolenym zastupcum prace dari PS: Berte to trochu s nadhledem, opravdu chcete delat seznamy tech, co se muzou zeptat, pripadne si \"dovolit\" nejakou kritiku? Aby to nevedlo od prvniho stupne (Jsi radny clen? Tak mlc) pres druhy (Volil jsi? Tak mlc) ke tretimu (Kandidoval jsi? Tak mlc), kdy budou radeji mlcet vsichni .
Béďa Odesláno 24. červen 2013 Odesláno 24. červen 2013 .. Aby to nevedlo od prvniho stupne (Jsi radny clen? Tak mlc) pres druhy (Volil jsi? Tak mlc) ke tretimu (Kandidoval jsi? Tak mlc), kdy budou radeji mlcet vsichni . ideální stav ale víme všichni že se tak nikdy nestane, všeználků a všudybílků je po internetu spousta..
Guest Scratch Odesláno 24. červen 2013 Odesláno 24. červen 2013 z nekterych prispevku Medveda, Pastorka (agitace na jeho strankach na voleni jen clenu, kteri podporuji cesko-slovenske spojeni mi jeste ted lezi kurva v zaludku), a dalsich stoupencu teorie nevolil jsi mlc....... je mi fak K ZBLITI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NEVOLIL JSI TAK MLČ................NO TO JSTE SE FAKT PŘEDVEDLI................. to je neuveritelny, ja fakt :roll:roll:roll :blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik Punkaci, MotoMoto, a dalsi, souhlasim s vami. Osud klubu mi nebyl jedno do doby, nez jsem byl odeslan k lekari. Ten me vysetril a rekl mi, at z toho nemam zbytecne nervy, at to neresim, at je mi to sumak a hlavne at se nestresuju. Takze jsem to hodil za hlavu, drzim hubu, nestacim se nyni divit a fakt musim rict, ze je lepsi se na to vysrat. At si kdo chce mysli co chce. :bacha:bacha:bacha:bacha
lukaro Odesláno 24. červen 2013 Odesláno 24. červen 2013 Scratchi, nemyslí to spíše tak, že jak jsi nevolil, tak potom si nechoď stěžovat, že se ti vedení nelíbí? Protože tak to je, nadávat po volbách, když ten člověk sám neměl tu chvilku ty volby změnit. Tím nechci nikomu lézt do zadku, ale tak to zatím chápu já, i když jsem si to tu celé nějak neprošel.. Ale z části tě chápu......
Sagic Odesláno 24. červen 2013 Odesláno 24. červen 2013 Hele, myslím, že se ten lékař spletl. Podle počtu smajlů v jednom příspěvku to vypadá na rozpolcenou osobnost
Guest Scratch Odesláno 24. červen 2013 Odesláno 24. červen 2013 a jak to jako udela clovek, ktery je na dovoleny bez moznosti pristupu k internetu? Bude to mit dva roky na taliri?? jako kazdy ma svobodnou vuli se rozhodnout jestli volit a pak koho volit, anebo nevolit. Agitace typu volim Karla a podobny picoviny absolutne nesnasim. Vnucovat nekomu svou vuli a volbu...... a taky jsem byl kritizovan, ze jsem ani jednoho nevolil. Ano nevolil. Nesedeli mi. Tady by mi lide i sedeli, ale ja si rekl, ze mam pravo se rozhodnout. Pokud ale vidim ze se to fakt uz tezce sesouva, jako ted, tak zasahnu.... ale jako fakt ziram..... Jako svoboda slova asi nikomu nic nerika. A kritika muze byt kolikrat konstruktivni, zalezi jak si to ale ten kritizovany prebere. sagic: pocet smailu pouze dokazuje jak jsem nekterymi prispevky nasran..... [upravil dne 24/6/2013 20:07 od Scratch]
lukaro Odesláno 24. červen 2013 Odesláno 24. červen 2013 Sagic: možná jak je z toho takový na nervy (možná i vyklepaný), tak se až moc překlikal
Moby89 Odesláno 24. červen 2013 Odesláno 24. červen 2013 Jůůů oblíbená debata na téma uberčlenů(nemůžu najít přehlásku nad u) a unterčlenů, lidi už se proberte, bez neřádů, zcela upřímně tohle fórum zmizí v propadlišti dějin- nebude náštevnost->nebudou sponzoři->bude míň řadů->nebude náštevnost a tak dokola až zpátky do party kamarádů co se \"srážej\" na pumpě na kafe, a buď vzpomínaj jaký to bylo nebo si řikaj chtělo by to založit peu-club(možná k tomu os a začít vybírat řádný členství, aby se odlišili řádi od neřádů). já v tom vidim cyklus. Co vy?
MotoMoto Odesláno 24. červen 2013 Odesláno 24. červen 2013 Já myslím, že o tom to teď vůbec nebylo, čti pořádně.
Moby89 Odesláno 24. červen 2013 Odesláno 24. červen 2013 moto: v konečným důsledku jo, jen už se na nadčleny dělí i řádi:bojim:bojim
Guest Scratch Odesláno 24. červen 2013 Odesláno 24. červen 2013 Preambule My, občané České republiky v Čechách, na Moravě a ve Slezsku, v čase obnovy samostatného českého státu, věrni všem dobrým tradicím dávné státnosti zemí Koruny české i státnosti československé, odhodláni budovat, chránit a rozvíjet Českou republiku v duchu nedotknutelných hodnot lidské důstojnosti a svobody jako vlast rovnoprávných, svobodných občanů, kteří jsou si vědomi svých povinností vůči druhým a zodpovědnosti vůči celku, jako svobodný a demokratický stát, založený na úctě k lidským právům a na zásadách občanské společnosti, jako součást rodiny evropských a světových demokracií, odhodláni společně střežit a rozvíjet zděděné přírodní a kulturní, hmotné a duchovní bohatství, odhodláni řídit se všemi osvědčenými principy právního státu, prostřednictvím svých svobodně zvolených zástupců přijímáme tuto Ústavu České republiky. TAKY NAZOR, nebo ne.
Recommended Posts