Bohumil Odesláno 4. srpen 2005 Odesláno 4. srpen 2005 Zkuste uhodnout, kdo za to může. http://obrazky.rajsmichu.cz/14/hadej_kdo_mel_prednost.jpg Citovat
oddie Odesláno 4. srpen 2005 Odesláno 4. srpen 2005 No to je snad jasný, ne, přeci policajti... Citovat
John Odesláno 4. srpen 2005 Odesláno 4. srpen 2005 Původně zaslal: oddie No to je snad jasný, ne, přeci policajti... Přesně tak... :D Citovat
Majkie Odesláno 5. srpen 2005 Odesláno 5. srpen 2005 Původně zaslal: Jirkap To by mě zajímalo kdo teda za to mohl Řekl bych, že taky policajti Citovat
oddie Odesláno 5. srpen 2005 Odesláno 5. srpen 2005 Původně zaslal: Fusion V tomto případě bych zavolal policii. Vono je jich tam málo, viď Citovat
Kurt Odesláno 5. srpen 2005 Odesláno 5. srpen 2005 Původně zaslal: Fusion V tomto případě bych zavolal policii. Ale to oni určitě policajty zavolali, problém byl v tom, že tam museli dojít pěšky! Citovat
Marda106 Odesláno 5. srpen 2005 Odesláno 5. srpen 2005 Ja osobne bych dalsi policajty nevolal by totiz mohlo byt dalsi auto v trapu... Citovat
Medvěd Odesláno 5. srpen 2005 Odesláno 5. srpen 2005 Ta situace mi trochu připomíná příběh, co mi vyprávěl jeden jihomoravský kamarád. Mezi Brnem a Mikulovec je malé městečko, které se jmenuje Pohořelice - a tam sídlila jedna nejmenovaná ochranka, která vlastnila dvě auta (Š Felicii a nějakýho Off - Roada). No a kdesi v Pohořelicích o půlnoci na křižovatce se ta dvě auta řítila proti sobě s tím, že Felda chtěla odbočit vlevo. no a řidič toho jeepu si nevšiml blinkru feldy, nicméně poznal, že auto je stejné firmy a tak na kolegu kamarádsky zablikal. Když ale felda začala uhybat vlevo do jeho pruhu a on si uvědomil, že to nezastaví ani kdyby se modlil, bylo dílo hotovo. Tak přišla ochranka o obě auta, dva zaměstnanci z feldy byly nějakej čas ve špitálu a hlavně, od pojiš?ovny nic nekáplo, páč to byla auta stejného majitele a zaměstnanci neměli pojištění na škody způsobené zaměstnavateli (by mě zajímalo, jak se to řeší ve vyfoceném případě, kdy obě auta jsou PČR - asi pojiš?ovna taky neplatí nic a o zbytek se podělíme všichni z daní) Citovat
Stavikr Odesláno 5. srpen 2005 Odesláno 5. srpen 2005 Myslím si, že to určitě musel řídit policista. Sebejistý, neohrožený. Citovat
Proky Odesláno 7. srpen 2005 Odesláno 7. srpen 2005 no co chtěli nový auta tak museli sehnat nějakou záminku Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.