Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Fusion

V tomto případě bych zavolal policii. :super

Ale to oni určitě policajty zavolali, problém byl v tom, že tam museli dojít pěšky!:aut

Odesláno

Ta situace mi trochu připomíná příběh, co mi vyprávěl jeden jihomoravský kamarád. Mezi Brnem a Mikulovec je malé městečko, které se jmenuje Pohořelice - a tam sídlila jedna nejmenovaná ochranka, která vlastnila dvě auta (Š Felicii a nějakýho Off - Roada). No a kdesi v Pohořelicích o půlnoci na křižovatce se ta dvě auta řítila proti sobě s tím, že Felda chtěla odbočit vlevo. no a řidič toho jeepu si nevšiml blinkru feldy, nicméně poznal, že auto je stejné firmy a tak na kolegu kamarádsky zablikal. Když ale felda začala uhybat vlevo do jeho pruhu a on si uvědomil, že to nezastaví ani kdyby se modlil, bylo dílo hotovo. Tak přišla ochranka o obě auta, dva zaměstnanci z feldy byly nějakej čas ve špitálu a hlavně, od pojiš?ovny nic nekáplo, páč to byla auta stejného majitele a zaměstnanci neměli pojištění na škody způsobené zaměstnavateli (by mě zajímalo, jak se to řeší ve vyfoceném případě, kdy obě auta jsou PČR - asi pojiš?ovna taky neplatí nic a o zbytek se podělíme všichni z daní)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...