Přejít na obsah

Stavikr

Uživatel
  • Počet příspěvků

    29
  • Registrace

Vše od uživatele Stavikr

  1. Ad1- Lambda sonda je čidlo, které je umístěno na výfukovém potrubí, a jejím úkolem je měřit obsah kyslíku ve výfukovém plynu. Tento údaj potřebuje řídící jednotka pro správné dávkování paliva v poměru k nasávanému vzduchu. Ad3- myslim, ze je to normalni, ale bnejsem si jist
  2. Mrkni se do inzerátů na netu kolik se ceny pohybují. Záleží na mnoho faktorech. Ale bude to tak kolem 80tis....
  3. Tak konečně jsem na to přišel(s vaší pomocí). V zadu jsem to relé měl, bylo docela schované. Na vrakáči jsem si půjčil druhé relé a zjistil jsem, že závada je jinde. Vyzkoušel jsem vymněnit všechny relé co jsem v autě našel, ale nic. Nakonec jsem vymněnil motorek a bylo to. Nejdříve mi dal na anglické peugoty a ten byl opačný. Druhý už jakštak pasoval něco tam sice tře, ale to snad dořeším. Stálo mně to 800Kč po ukecávání. Díky za pomoc.:D [upravil dne 11.8.05 Stavikr]
  4. Stavikr

    Relé

    Díky moc. Teď už chápu jak jsi to myslel. Hledel jsem ve předu a zadek mě nenapadl. Mám věčný problém s \"kufr a kapota\" Mrknu a snad to už dořeším.
  5. Stavikr

    Relé

    Pošli mi ty fotky na prosím na mail. Já mám 96 rok a mám to tam asi jinak.
  6. Stavikr

    Relé

    Proky Ohleďně toho relé, jsi si jist, že je pod motorkem stírače? V servisu mi tvrdili, že tam relátko není, že vše je v pojistkové skříňce nebo u motoru. Čemu mám tedy věřit? Ty jsi to někdy spravoval? Víš na jisto, že tam je. A? to zbytečně nerozdělávám. Dej prosím vědět. Radim
  7. Stavikr

    Zadní stěrač

    [Relé má modrou barvu, 6 kontaktů a ze shora je na něm číslo 2047029 a 12V. když tam to relé není stěrač nejde. To relé je umístěný hned pod motorkem stěrače. Díky. Mrknu na to a uvidím jestli to bude v tom relé.
  8. Stavikr

    Zadní stěrač

    Poraď. Jake barvy je to rele, kolik ma vývodů, kde je umistěno, Fungují ti stěrače bez rele nebo jen cyklovač přestane fungovat.
  9. Stavikr

    semtam bliká kontrolka airbagu

    mně to dělalo na 306-tce. Jen někdy. Buď svítila nebo blikala. Někdy celou jízdu, někdy chvilku. Z ničeho nic to přestalo. Mám jen airbag řidiče a spolujezdce. Kdyby jsi zjistil čím to je, dej prosím vědět(kdyby mi to zase začlo dělat)... předem dík
  10. Stavikr

    Barevné žárovky

    Jsou v 306-tce patice T5?
  11. Stavikr

    Barevné žárovky

    Nechat si nalepit polepy je docela drahé? Nevzpomínám si cenu, ale co jsem viděl..to bych se raději bez toho obešel. Nemáš ponětí za kolik se to dá udělat?
  12. Nevíte někdo jestli se dají sehnat barevné žárovky do palubní desky? Přemýšlel jsem nabarvit běžné žárovky, ale při jejich watáži by asi moc nesvítily.
  13. Stavikr

    P306- cyklovače

    Dík. Prověřím.
  14. Stavikr

    Cyklovač

    Myslíš, že je v háji? Můj názor je, že by stěrače nefungovaly vůbec. Ne? Mrknu na to ještě jednou a uvidím.
  15. Stavikr

    P306- cyklovače

    Je to asi tak,ale vše co bylo viďet jsem odpojil, přemýšlel jsem jestli na ovládání cyklovače ještě není něco jiného, ukrytého přede mnou. Zvuky šly ale odněkud z pod palubovky. Motor stěračů to asi nebyl. Až budu mít čas, mrknu se na to znovu, zkusíím zas celé poodpojovat a uvídím co objevím.
  16. Stavikr

    Kdo měl vlatně přednost?

    Myslím si, že to určitě musel řídit policista. Sebejistý, neohrožený.
  17. Stavikr

    Zadni plato do 306 BREAK

    Promiň ale nevím. Tvrdil to Winklárek z toho vrakáče v Rožnově p.R.
  18. Stavikr

    P306- cyklovače

    Zvuky už slyšet nejsou a stím ani cyklovač nefunguje. Bez něj je to docela otrava, kdzž jen trošku prší.
  19. Stavikr

    Pištění brzd

    Váleček je nový. Hleděl jsem kolik stál. Ve slevě 30%(prý) stál asi 600Kč. Zdá se mi, že to ale piští zepředu. Budu to muset jěště prozkoumat. Brzdy byly před rokem a půl dělané a prý bych měl ještě 20.000 km najezdit.
  20. Stavikr

    Zadni plato do 306 BREAK

    Jsem taky z Rožnova. Nejsi náhodou M.K.? Ten má stejnou barvu breaka. Zkusil jsi to u Winklárka ve staré loaně? Je sice vydřiduch, chtěl po mně za plato na 306 3 dv. dva tisíce, ale furt levnější. Další vrakáč je prý v Olomouci. Zkusil bych se poptat kámošů co vozí auta jestli to nemaj, kdybys mněl zájem. Mně to sehnali za 1000, ale nakonec jsem to vyřešil jinak, takže jsem to nepotřeboval.
  21. Ahoj. Svůj dotaz jsem už psal na servis o něco výš v nabídce, ale zkasím to i tu. Přestal mi fungovat cyklovač. Nejdříve cosi chrčelo někde pod volantem. Všechny viditelné relé v pojistkové skříňce jsem odpojil a cyklovač šel dál. Teď už funguje jen jako stěrač v první poloze páčky a nevrací se do výchozí polohy. Je tam ještě někde nějaké relé? Nebo to může být třeba tou ovládací páčku u volantu?
  22. Stavikr

    zadrhávání plynu

    Měl jsem podobný problém ba na Š105. Mně se pedál skoro nevracel. Vymontoval jsem lanko a zjistil, že je trochu ohlý. Narovnal jsem to, trochu promazal a vše bylo ok. Jestli jsi to nedělal, zkus to.
  23. Stavikr

    Schéma

    Potřeboval bych el. schéma zapojení 306-tky 07/96. Mám knihu o 306-tce,ale schéma tam je chaotické(alespoň pro mne) a neúplné. Dá se někde stáhnout? Znáte ty stránky?
  24. Stavikr

    P306- cyklovače

    Zkusil jsem vytáhnout všechny relé (v dobách kdy cyklovač fungoval) a dělalo to stále. Jiné relé jsem nenašel. Dík za radu
  25. Nechal jsem si u známého v servisu zkontrolovat brzdy, protože se mi zdály slabé. Předek prý byl zatuhlýa brzdový váleček špatný... Brzdí lépe, ale stále piští. Někdy to piští i když nebrzdím. Co to může být?
×
×
  • Vytvořit...