stajgrpavel Odesláno 3. březen 2017 Odesláno 3. březen 2017 (upraveno) Vítám vás na podpůrném setkání skupiny anonymních závislaků na plasticke chirurgii. Vidím tu dnes mnoho nových tváří a musím říct, že mě to dost zklamalo... Ať žije soudruh Babiš! Ale nešlo by to, aby žil zase na Slovensku? Upraveno 3. březen 2017 uživatelem stajgrpavel Citovat
stajgrpavel Odesláno 3. březen 2017 Odesláno 3. březen 2017 Ferinko2: ty to tady také čteš ;-) Petře mám pocit že se tě týkalo toho Babiše ;-) enikybeniky ohodnotil 1 Citovat
stajgrpavel Odesláno 3. březen 2017 Odesláno 3. březen 2017 Minule som videl auto s nápisom.. Som veterinár, jazdím ako zver... Tak si pomyslim: Plné cesty urológov. Citovat
Pe.Tr Odesláno 3. březen 2017 Odesláno 3. březen 2017 Před hodinou, stajgrpavel napsal: Petře mám pocit že se tě týkalo toho Babiše ;-) Ja nejsem hloupej Citovat
enikybeniky Odesláno 3. březen 2017 Odesláno 3. březen 2017 Před hodinou, stajgrpavel napsal: Petře mám pocit že se tě týkalo toho Babiše ;-) Nenééé, jako fakt? Citovat
stajgrpavel Odesláno 4. březen 2017 Odesláno 4. březen 2017 před 10 hodinami, Pe.Tr napsal: Ja nejsem hloupej No zrovna to vtipu bych toto nepsal :-) Citovat
Pe.Tr Odesláno 4. březen 2017 Odesláno 4. březen 2017 Na jednom fóru se objevil nový uživatel: AHOJ LIDICKY! JAK SE MATE? Ostatní uživatelé na to: Zmáčkni Caps Lock! Nový uživatel: JE DIKY UZ NEMUSIM MACKAT SHIFT! Citovat
Pe.Tr Odesláno 4. březen 2017 Odesláno 4. březen 2017 Zpověď vdané slovenské ženy: Ja som velmi rada, že mi manžela vybrali rodičia. Pri pomyšlení, že som si takého debila našla sama, by ma je.lo. Odesláno z mého E6653 pomocí Tapatalk Citovat
jarokare Odesláno 4. březen 2017 Odesláno 4. březen 2017 Sedí bača u Liptovského Mikuláša a pozoruje krajinu. Prichadzaju dvaja imigranti a ten jeden sa pýta: Máš z nás strach?“ Bača: „Pozri na ten cintorin, vpravo tam su němečti vojáci a hore vlavo je pamatník na sovětské vojáky. Na Turky sa už nepamatujem. A kolko je vás?“ Imigrant: „Nás je asi jedna miliarda!“ Bača: „ Bohajeho, kde vás tu všetkych pochováme!? „Dobrý den, chtěl bych začít podnikat.“ „Vyplňte tyhle papíry a v pokladně zaplaťte pokutu.“ Co by si muži počali bez žen? Tejden by truchlili a pak by si ochočili jiný zvíře. Je to úžasný pocit, když otevřeš skříň a zjistíš, že se vejdeš do oděvu, který tam visí nejméně deset let. Já jsem si třeba dnes ráno vytáhl šálu a ta je mi pořád dobrá. Citovat
stajgrpavel Odesláno 5. březen 2017 Odesláno 5. březen 2017 Jednou jsem si domů přitáhl mladou kočičku, pěknou, mladý křehoučký masíčko,.. A jak jí tak šu**m zezadu ve vaně, najednou to šplouchlo , uklouzla jí ruka a vyrazila si čtyři přední zuby... Ale bude to v pohodě, byly to mléčný zuby... Citovat
stajgrpavel Odesláno 5. březen 2017 Odesláno 5. březen 2017 Jak zjistí slepý parašutista, že je těsně nad zemí? Přestane ho do ruky řezat psí vodítko. Citovat
stajgrpavel Odesláno 5. březen 2017 Odesláno 5. březen 2017 Nefotil jsem to já ;-) erv ohodnotil 1 Citovat
morepower Odesláno 5. březen 2017 Odesláno 5. březen 2017 Se plazej dva vožralý hadi a jeden se ptá druhýho:" hele, sme jedovatý?" a druhej: "máti řikala, že jo" první: "no tak to sem v piči, jsem se kous do jazyka.." Citovat
Milan+ Odesláno 5. březen 2017 Odesláno 5. březen 2017 Odposlechnuto... Dva "čerství " důchodci "Tak jak.... seš nějakéj přepadlej , vždyť si býval doma jen když jsi přijel z montáže , těšil ses na ryby ..." ..No jo to je pravda, ale bába objevila viagru..... Citovat
Milan+ Odesláno 5. březen 2017 Odesláno 5. březen 2017 "Přichází vrcholné číslo drezůry s krokodýlem ! Krotitel rozepíná kalhoty a vkládá své mužství do otevřené tlamy tohoto predátora ! Krotitel začne mlátit krokodýla pěstí do hlavy ... a za obrovského jásotu publika vytahuje své mužství z tlamy krokodýla a ukrývá je zpět do kalhot. Když se publikum částečně utiší, ptá se :"Troufne si někdo z přítomných to také zkusit?" Přihlásí se jedna blondýnka :"Já bych to zkusila, ale nesmíte mě tak mlátit do hlavy! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.