Roman Bazi Odesláno 3. duben 2015 Odesláno 3. duben 2015 "Slyšel jsem, že vaše dcera se chce stát rockovou zpěvačkou, jaké má úspěchy?" - "Zatím obrovské, koupil jsem za babku dvě sousední chalupy!" Citovat
Roman Bazi Odesláno 3. duben 2015 Odesláno 3. duben 2015 - Včera jsem se s manželkou strašně pohádal, ale nakonec přilezla na kolenou. - A co říkala? - Vylez zpod toho gauče, ty srabe. Dora ide na rekondičný pobyt. Žiarlivý manžel Mišo pred odchodom jej skontroluje kufor. Vyberie z neho spoločenské šaty a namiesto nich tam vloží tepláky. Po dvoch týždňoch sa žena vráti a Mišo sa pýta: - Tak ako bolo? - Dobre bolo, perfektne. - odvetí Dora - Tie, čo mali spoločenské šaty, tancovali a tie, čo mali tepláky, súložili na izbách. Citovat
Roman Bazi Odesláno 3. duben 2015 Odesláno 3. duben 2015 Pepíček se těsně před Vánocema ptá rodičů: "Mamí, pod stromeček mi dárečky přinese Jéžíšek?" "To víš, že Ježíšek..." "Doopravdy Jéžíšek?" "Ano broučku, Ježíšek!" "Takže vy jste se s tatínkem na mě letos zase vysrali?!" Citovat
Roman Bazi Odesláno 3. duben 2015 Odesláno 3. duben 2015 Kukačka Celá kauza se dostala až k soudu. Předseda senátu vyslechl nejprve hajného. Hajný: "Pane předsedo, bylo to jako normálně. Jdu po lese, slyším kukačku, tak jsem po ní bouch. No jak jsem měl tušit, že je to Koktavej Ferda". Ferda: "Papapane přředssedo, tototo bybyloo ttak. Jájá jssem šššššššel dododoleesssa s tou Mamarušškkou. Zazaved ssem jiji dodo kkkřřoví a susundal jssem jí kkakalhotky. Paapak jíjí popovíddám:"Mamarušškko, tyty máš tatak krásssnou kukuku ... a vvttom jsssem jíjí dodostal". Citovat
Roman Bazi Odesláno 3. duben 2015 Odesláno 3. duben 2015 Bohatství stáří Voda v kolenou " Stříbro ve vlasech* Zlato v zubech* Kameny v ledvinách* Cukr v krvi* Olovo v nohách* Železo v cévách* A nevyčerpatelné zásoby plynů* Ani jsme netušili,že za života nahromadíme takové bohatství. Citovat
Roman Bazi Odesláno 3. duben 2015 Odesláno 3. duben 2015 Víte, proč se nemůžou cikáni účastnit Závodu míru? Protože by většina diváků poznala svoje kola. Citovat
Roman Bazi Odesláno 3. duben 2015 Odesláno 3. duben 2015 Nová hra do hospody se jmenuje "Do lesa a zase zpátky". Každej si objedná pivo. Pokaždý, když upiješ, musíš dolít do míry zelenou. Až bude půllitr dočista zelený... jsi v lese. Z lesa se dostaneš tak, že po každém loku doliješ opět pivo. Poznámka: Z lesa se prý ještě nikdy nikdo nevrátil... Citovat
Péťa Odesláno 3. duben 2015 Odesláno 3. duben 2015 Na koňský pohon: http://www.rozzlobenimuzi.com/?linkid=38824-na_konsky_pohon.htm#sthash.jKZHCOEe.hpvt Citovat
FrantaCV Odesláno 3. duben 2015 Odesláno 3. duben 2015 Romane - tak kouám, že Ti stačí jen jedno vlákno. Citovat
poldiss Odesláno 4. duben 2015 Odesláno 4. duben 2015 Jeden aktuální Děláte v Lidlu, berete asi 11tisíc hrubýho a narazíte na kila koksu. Co uděláte? Ano, správně! Proto jste prodavač a proto do konce života budete brát 11 tisíc hrubýho. Citovat
Gabriel 307 Odesláno 4. duben 2015 Odesláno 4. duben 2015 Arabský přistěhovalec v Torontu přijde k doktorovi a povídá „Cítím se mizerně.“ Doktor ho prohlédne a potom řekne: „Musíte po celý týden močit a chodit na velkou do kýble a nakonec tam přihoďte mrtvou rybu s trochou shnilého zelí. Dejte si na hlavu ručník a po tři dny výpary inhalujte.“ Arab to udělá, po třech dnech přijde nazpět k doktorovi a říká: „Cítím se skvěle! Co špatného to se mnou vlastně bylo?“ „Stýskalo se vám po domově.“ Citovat
Gabriel 307 Odesláno 4. duben 2015 Odesláno 4. duben 2015 Baví se spolu tři muži.První povídá: "Já manželce koupil auto. Z nuly na sto za pět sekund.""To jsi jí musil koupit Porsche.""No taky že ano."Druhý povídá: "To můj dárek udělá z nuly na sto za tři sekundy.""To jsi musel koupit jedině Ferari."A třetí povídá: "To ten můj udělá z nuly na sto za sekundu."Ostatní se na něj dívají. "A co jsi to koupil?"On odpoví: "Digitální váhu." Citovat
Milan+ Odesláno 5. duben 2015 Odesláno 5. duben 2015 Jde pán po ulici takovým pomalým širokým krokem a za ním vzrušeně diskutuji dva jiní pánové. Po chvíli ho předejdou a jeden z těch dvou se ptá: "Promiňte pane, sledujeme vás už chvíli a nemůžeme se s kolegou shodnout. Kolega je ortoped a tvrdí, že vaše chůze je způsobena artrózou kyčelního kloubu. Já jsem neurolog a domnívám se, že vaši chůzi ovlivňuje zánět sedacího nervu. Můžete nám říct, co z toho je pravda?" První pán se na něj smutně usměje a povídá: "Koukám, páni kolegové, že jsme se v diagnóze zmýlili všichni tři. Já jsem internista a myslel jsem si, že to bude jen takový malý, obyčejný prd... a nebyl " Citovat
Milan+ Odesláno 5. duben 2015 Odesláno 5. duben 2015 Tisíce cikánů demonstruje v ulicích Prahy za práci a chléb. Jeden z přihlížejících kapitalistů se najednou rozhodne a chytí jednoho demonstranta za rukáv:"Hej, vy, pojďte se mnou - dám vám práci i chléb!""Do prdele, " zvolá oslovený cikán, "pochoduje nás tu několik tisíc a vy si vyberete zrovna mě!" Citovat
Milan+ Odesláno 5. duben 2015 Odesláno 5. duben 2015 Chlapík se šikovně vytratí z práce zrovna, když jeho šéf odešel a vyrazil si s kamarádem na ryby. Jak tak sedí u udic v pracovní době na břehu řeky, mihne se kolem nich motorový člun. Chlapík rychle skočí za vrbu, a když člun zmizí, zašeptá kamarádovi: "Ty vole, to mám ale dneska štěstí. Neviděl mě ani můj šéf, ani moje manželka!" Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.