Fusion Odesláno 23. září 2009 Odesláno 23. září 2009 Původně zaslal: PnR Ještě větší FAIL je neumět napsat fail Citovat
Qcko Odesláno 23. září 2009 Odesláno 23. září 2009 Původně zaslal: dolly1010 ... Peugeot 306 Forum: Přestala mi vrzat zadní náprava. Je to normální? ...alebo : Peugeot 306 forum: Nemam zadny lavy podbeh a podblatnik je stale ako novy, je to mozne? Citovat
lukáš.t Odesláno 4. říjen 2009 Odesláno 4. říjen 2009 # Ve tři hodiny v noci se žena potichoučku vkradla do sousední místnosti. # Kladivem rozbila 19-palcový monitor, cédéčka polila lepidlem,počítač # vyhodila oknem a tiskárnu utopila ve vaně. Vzala golfové hole avšechny i s # baglem narvala do popelnice. Když už byla venku, stavila se v garáži a # zuřivě začala bušit kladivem do motocyklu Harley Davidson, r.v.1958. Pro # jistotu ještě prořezala obě pneumatiky. Potom se uklidnila a vrátila se do # ložnice, do teplé postele a přitiskla se k boku svého nic netušícího # spícího # manžela a usínala s blaženým pocitem, že už teď veškerý volný čas bude do # konce života věnovat jejich lásce a do smrti se od ní nehne. # A měla pravdu ... # ... do konce života jí zbývaly ještě čtyři hodiny. Citovat
lukáš.t Odesláno 4. říjen 2009 Odesláno 4. říjen 2009 # Jdou Topolánek s Paroubkem po silnici a najednou jim cestu zkříží had. # # Paroubek hned přiskočí a hada zabije. # # Topolánek:\"Co jsi to udělal? Nemůžeš zničit každého, kdo se nám postaví do # cesty. Je demokracie a každý má právo jít svojí vlastní cestou.\" # # Jdou dál a najednou začne před nimi poskakovat žába. # # Topolánek zrychlí a jediným šlápnutím ji rozmáčkne na kaši. # # Paroubek nechápavě kroutí hlavou: \"Ale před chvílí jsi povídal, že každý # může # jít svou vlastní cestou...!\" # # Topolánek: \"Ano, ale mají se před námi plazit a ne si vyskakovat!\" Citovat
vendelinek Odesláno 22. říjen 2009 Odesláno 22. říjen 2009 Cikán a běloch bydlí vedle sebe ve stejných barácích. Oba dva se rozhodnou baráky prodat. Běloch vyhodí cenu na 1.000.000 Kč, ale dozví se, že cikán ten svůj prodává za 2.000.000 Kč.Nasupeně tedy dojde k cikánovi a povídá: \"Jak to, že prodáváš stejný dům za dvakrát větší cenu?!\" \"Protože vedle mě nebydlí cikáni!\" Citovat
Aluška Odesláno 23. říjen 2009 Odesláno 23. říjen 2009 DOTAZ : Dobrý den, loni jsem provedl upgrade PŘÍTELKYNĚ 1.0 na verzi MANŽELKA 1.0 a nový program nečekaně spustil proces DĚTI, s mimořádně velkou spotřebou paměti a systémových zdrojů. V manuálu není tato funkce zmiňována. Mimo to MANŽELKA 1.0 také zasahuje do ostatních programů a natahuje se už při bootování systému. Ostatní programy, jako například HOSPODA 1.8, FOTBAL 1.3 a PIVO 2.5 od té doby přestaly fungovat, při jejich spuštění se systém zhroutí. Zdá se, že MANŽELKU 1.0 nemohu odstranit ze systému, jelikož nemá funkci remove. Uvažoval jsem o návratu k PŘÍTELKYNI 1.0, ale restart skončil neúspěšně a systém byl zablokován. Můžete mi někdo poradit? ODPOVĚĎ: Vážený uživateli, toto je velmi častý problém. Mnoho lidí přechází z PŘÍTELKYNĚ 1.0 na MANŽELKU 1.0, domnívajíc se, že je to jen neškodný upgrade. Ale MANŽELKA 1.0 je operační systém navržený tak, aby sám spouštěl ostatní aplikace. Nepouštějte se do instalace! Dodatečné odstranění MANŽELKY 1.0 vede k vážnému poškození systémových zdrojů. Někteří se pokoušeli instalovat PŘÍTELKYNI 2.0, resp. MANŽELKU 2.0, ale narazili na více problémů, než v původním systému. Jiní zkoušeli spouštět PŘÍTELKYNI 2.0 paralelně na pozadí. Bohužel, MANŽELKA 1.0 detekuje přítomnost PŘÍTELKYNĚ 2.0, což zapříčiňuje konflikty s následným kolapsem systému. Jediná možnost, jak se vyhnout problémům, je vůbec neinstalovat software MANŽELKA, ale používat jen verze PŘÍTELKYNĚ. Verze PŘÍTELKYNĚ 1.0, 2.0, 3.0 atd. Jsou navzájem kompatibilní, dokonce se mohou provozovat paralelně. Ve Vašem případě je již pozdě, můžete jen varovat své známé. Jestliže jste tedy již nepromyšleně provedl upgrade na MANŽELKA jakékoli verze, důsledky částečně zmírníte utilitou KUTIL2.1. Softwarová záplata PODPANTOFEL není doporučena, přináší riziko Spyware MILENEC. Stejný problém může někdy ale přinést i instalace KUTILA. Ještě varujeme: dejte si velký pozor na nedokumentovanou parazitní instalaci virového programu TCHÝNĚ1.0 !! Citovat
Voighta Odesláno 26. říjen 2009 Odesláno 26. říjen 2009 Manželský pár se rozhodne na chvilku uniknout tuhé zimě a strávit týden na jihu u moře. Z pracovních důvodů se stane, že manželka může odletět až o den později. Manžel odletí podle plánu. Po příchodu se ubytuje na hotelovém pokoji, vytáhne laptop a ihned posílá mail svojí manželce. Přihodí se mu však hloupá chyba: při zadávání adresy vynechá jedno písmeno a mail se tak dostane do e-mailové schránky jisté vdovy, která právě doprovodila svého muže do hrobu. Vdova si právě v počítači prohlíží poštu, zda jí nedošla nějaká vyjádření soustrasti od přátel a známých. Ve chvíli, kdy její syn vejde do pokoje, žena už leží v bezvědomí na zemi. Zrak syna padne na monitor počítače, kde čte: Komu: Mojí opuštěné manželce. Od: Od tvého muže, který odešel dřív. Věc: Dorazil jsem. Nejdražší, právě jsem v pořádku dorazil. Už jsem se tu vcelku zabydlel. Věřím, že je vše připraveno na Tvůj zítřejší příchod. Přeji ti šťastnou cestu a čekám Tě. Miluji Tě, Tvůj manžel. PS: Tady dole je čertovsky teplo. [upravil dne 26/10/09 Voighta] Citovat
OK406 Odesláno 27. říjen 2009 Odesláno 27. říjen 2009 Sedí cikánka na lavičce, žere meloun, má vyhrnutou sukni a roztažené nohy. Jde kolem policajt a říká jí: \"Paní, dejte si ty nohy k sobě,je vám vidět přirození a pohoršujete okolí!\" Cikánka na to: \"To vyš že jo, a mouchy pudou na meloun!!!\" Citovat
Rotorhead Odesláno 29. říjen 2009 Odesláno 29. říjen 2009 Zhasni tu svíčku!\" \"To je žárovka!\" \"To nevadí, Karle.\" \"Ale já jsem Petr!\" \"Přišel ses hádat nebo šukat!?\" Novomanželé se hned po svatbě pohádají a vůbec spolu nemluví. Když jde o nějakou důležitou zprávu, napíšou si ji na kus papíru. Jednoho dne manžel napíše manželce zprávu: Zítra jedu na služební cestu, vzbuď mne v 6.00. Manželka jen přikývne. Manžel se ráno vzbudí v 10.00 a na nočním stolku najde papírek: \"Vstávej,je 6.00!\" Baví se Sněhurka a Ježibaba, kam na vejšku. Tak Sněhurka: \"Já půjdu na ekonomku. Tam nebudu nejhezčí, ale nejchytřejší!\" \"To já půjdu na matfyz\", na to Ježibaba, \"tam sice nebudu nejchytřejší,ale budu nejhezčí!\" Děda sedí doma a kouká na TV. Najednou někdo zabuší na dveře: - Kdo je? - Jean-Claude van Damme! - Neznám, všichni čtyři jděte do prdele!!! Někdo ťuká na dveře: - Kdo je? - Dobrý den, my jsme svědci Jehovovi. - A co chcete? - My si chceme povídat... - A kolik vás je? - Dva. - Tak si klidně povídejte ! Starej děda hledící z balkonu: \"Ty studenti sou dneska tak chudý, kouřej jednu cigaretu v pěti lidech a ještě se tomu smějou...\" Žena si nechává věštit u kartářky: \"Zítra vám zemře muž\". \"To vím taky, ale zajímalo by mne, jestli mě zavřou?!\" Tatínku, jsme lední medvědi? Jasně, jsme lední medvědi. Za chvíli: Tatínku, nejsem koala? Ne, jsme lední medvědi! Jdou dál a zas: tatínku, a nejsem medvěd brtník? Ne, jsme lední medvědi! A proč se ptáš? Protože je mi zima jak sviňa! \"Mami, koupíš mi zmrzlinu?\" \"Zlato, jen proto, že spím s tvým otcem mi ještě nemusíš říkat mami.\" \"A jak ti teda mám říkat?\" \"Normálně. Miloši.\" Citovat
Demo Odesláno 9. listopad 2009 Odesláno 9. listopad 2009 Vieš, čo znamená keď Slovák líže Maďarke? Hanobenie slovenského jazyka. Citovat
nemec.cb Odesláno 11. listopad 2009 Odesláno 11. listopad 2009 Hibernovaný spoluobčan z roku 2009 se probere v roce 2050 a mezi prvním seznámením s novou společností vidí nápisy - střílení cikánů povoleno. Říká si, tak konečně jim to došlo. Ráno se probudí, koukne z okna a na ulici u kontejneru s domovním odpadem vidí 3 cikány. Vezme pušku, prásk, prásk, prásk a všechny tři položí. Jde se na ně podívat a v tom u něj zastaví policie. \"To vy jste střelec?\" \"Ano, já\" \"Tak to máme 3 x 250 Kč, tj. celkem 750 Kč pokuta za Zastřelení tří cikánů\" \"Jak to, vždyť střílení cikánů je povoleno zákonem?\" \"To ano, ale ne u krmítka!\" Citovat
AnotherOne Odesláno 13. listopad 2009 Odesláno 13. listopad 2009 Pre tých čo nezohnali rúška. Citovat
luko407sw Odesláno 14. listopad 2009 Odesláno 14. listopad 2009 mcdonald [upravil dne 14/11/09 luko407sw] Citovat
luko407sw Odesláno 14. listopad 2009 Odesláno 14. listopad 2009 davidovo mydlo [upravil dne 14/11/09 luko407sw] Citovat
luko407sw Odesláno 14. listopad 2009 Odesláno 14. listopad 2009 pro anglictinare [upravil dne 14/11/09 luko407sw] Citovat
luko407sw Odesláno 14. listopad 2009 Odesláno 14. listopad 2009 finsky narodni plavecky team [upravil dne 14/11/09 luko407sw] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.