Milan+ Odesláno 20. leden 2017 Odesláno 20. leden 2017 Černošce se narodí chlapeček s rezavými vlasy. Prosí doktora, aby to vysvětlil čekajícímu tatínkovi, protože ten ji jinak zabije. Doktor vyšel na chodbu a tam seděl obrovský, nervózní černoch ... " Tak jak pane doktore? " " Máte krásného syna, jenom mám jednu otázku. Jak často jste měl sex s manželkou? " " Asi tak jednou za měsíc, proč ? " " No pojďte se podívat, co jste s tím zrezivělým ptákem udělal!" Citovat
jarokare Odesláno 21. leden 2017 Odesláno 21. leden 2017 Krápníková jeskyně v Maďarsku. Tam jedu! Citovat
Milan+ Odesláno 22. leden 2017 Odesláno 22. leden 2017 Nastoupí stařenka do autobusu a ptá se šoféra: "Nechčete ožíšky?" "Ale ano, děkuji." Druhý den to samé a šofér říká: "Dejte si i vy!" "Chlapče, já už nemůžu, já už nemám žuby!" Třetí den znovu: "Synku, nechčeš ožíšky?" Šofér už celý zvědavý se zeptá: "Babi, a odkud máte ty dobré oříšky?" Vyčumlané z Toffifee..." Citovat
Milan+ Odesláno 22. leden 2017 Odesláno 22. leden 2017 Matka hovorí dcére: - Keď mi tvoj otec kľačal pri nohách... - Ja? Nikdy! - bráni sa otec. - Neprerušuj ma! Povedala som predsa "jej" otec Citovat
Gabriel 307 Odesláno 23. leden 2017 Odesláno 23. leden 2017 Odesláno z mého SM-N910C pomocí Tapatalk Citovat
Namor74 Odesláno 24. leden 2017 Odesláno 24. leden 2017 Evoluce a integrace si své cesty najdou... Citovat
Milan+ Odesláno 24. leden 2017 Odesláno 24. leden 2017 Mojše a jeho manželka Sára navštěvovali každý rok letecký den a Mojše každý rok toužebně vzdychal: „Ester, já bych moc chtěl letět letadlem!“ A Sára každý rok odpovídala: „Já vím, Mojše, ale takový vyhlídkový let stojí padesát dolarů a padesát dolarů je padesát dolarů!“ Jednoho léta Mojše Sáře sděluje: „Sáro, mám 85 let, a jestli tento rok nepoletím, tak už nikdy nebudu mít šanci letět......“ „Já vím, Mojše, ale takový vyhlídkový let stojí padesát dolarů a padesát dolarů je padesát dolarů!“ Rozmluvu obou stařečků zaslechl pilot a řekl jim: „Mám pro vás návrh. Vezmu vás na vyhlídkový let, a jestli během celého letu nevyslovíte ani slůvko, budete mlčet jako ryby, tak nebudete nic platit..... A jestli kdokoli z vás dvou otevře ústa a promluví, zaplatíte padesát dolarů.....“ Mojše a Sára souhlasili..... Pilot provozoval ve vzduchu s letadlem různé akrobatické obraty, aby své pasažéry vyděsil a donutil je vykřiknout, ale bez úspěchu – mlčeli jako zařezaní..... Nakonec přistáli, pilot jde k Mojšemu a říká mu: „To není možné! Dělal jsem, co jsem mohl, abyste křičeli strachy, s jinými pasažéry se mi to vždy povedlo, a tentokrát nic! Podařilo se vám zachovat mlčení dokonce i při té nejnebezpečnější letecké akrobacii!“ „No víte,“ říká Mojše, „- je pravda, že jsem chtěl něco říct, když Sára vypadla z letadla, ale padesát dolarů je padesát dolarů!“...................... Citovat
Milan+ Odesláno 24. leden 2017 Odesláno 24. leden 2017 No a pokuta pro takovýto autobazar to je k smíchu. https://www.novinky.cz/domaci/427384-bazar-dvakrat-prodaval-auto-se-stocenym-tachometrem-dostal-pokutu-100-tisic.html Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.