Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Záhorák letí prvý raz lietadlom.

Kapitán oznámi cestújucim, ze dosiahli letovú hladinu 30 000 stop. No zabudne vypnúť mikrofón a počuť ako rozprava ďalej.

" Vypijeme si kávu a potom trosku polaškujeme s letuškou. "

Letuška bezi zo zadnej casti lietadla do pilotnej kabíny, a záhorák na nu kričí.

" Šak si očula že najpv vypijú kávu a až potom budu laškovať ! "

Odesláno

V prvním semestru lékařské fakulty dostali studenti téma o kterém se měli co nejobšírněji vyjádřit. Téma znělo: "Proč je penis na konci rozšířený". Studenti píšou jak zjednaní a po písemce se sejdou a debatují o tom, co kdo napsal. Stranou stojí dva studenti a jeden se ptá druhého: "Tak vole, cos napsal?" "No, já jsem napsal, že penis je na konci rozšířen, aby lépe uspokojil ženu," odpoví druhý. "A sakra, tohle mě vůbec nenapadlo. Já zas napsal, že proto, aby ruka nesklouzávala.

Odesláno

"Až půjdu do důchodu, budu žít ze svých úspor. Co však budu dělat na druhý den, to vážně netuším..."

Vrací se pan Dobrota domů, když najednou přiběhne sousedův klučina s malým mečem, začne do něj mlátit a křičet, ať mu dá vláček. Pan Dobrota ho chytí za límec a vleče ho domů. Matka otevře a pan Dobrota si stěžuje, co mu její synek provedl. Paní se omlouvá: "Promiňte, za to může můj manžel. On mu slíbil, že dostane vláček, když bude sekat dobrotu."

Manželka k manželovi, který se nadšeně dívá na upečenou husu: "No vidíš, na mě ses nikdy takhle nepodíval."

Český podzim. Opět padá kurz koruny, dividendy většiny podniku odlétají do zahraničí a začínají mrazit předpovědi prognostiků...

Ředitel jedné banky přijal nového pracovníka pro práci za přepážkou. Jelikož má poněkud pochybnosti, rozhodne se ho vyzkoušet. Přetáhne si přes hlavu punčochu, vezme si synovu pistolku na vodu a jde nového pokladníka přepadnout. Namíří na něj pistoli - on podlehne tíze okamžiku a vydá celou hotovost. Od té doby nikdo ředitele banky neviděl...

Odesláno

Bača sa blíži k salašu, keď sa strhne silná burka.

Keď je 300m od koliby, blesk udrie do košiara a všetky ovce zhoria.

Bača vraví : No toto !

Ked je 200m od koliby, blesk udrie do koliby a tá celá zhorí.

Bača vraví: no toto !

Keď je 100m od koliby, z koliby vybehne bačova svokra, blesk udrie rovno do nej, ta je na mieste mrtva,

a bača vravi : no preto !!!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   1 registrovaný uživatel

• Vytvořit...