Haryk Odesláno 20. říjen 2016 Odesláno 20. říjen 2016 včerejší Novinky: Déšť je předzvěstí prudkého ochlazení. Mráz přináší ze Sibiře tlaková níže Danielle Na horách bude vydatně sněžit Podle výpočtů dlouhodobého modelu CFS národní meteorologické služby NOAA nás čeká mírná zima. Podle modelu by měla být teplota vyšší až o jeden stupeň v porovnání s normálem A teď si vyber, nebude-li pršet nezmoknem Citovat
Pe.Tr Odesláno 20. říjen 2016 Odesláno 20. říjen 2016 Paní učitelka dá dětem ve škole deset korun , aby je co nejlépe prohospodařily . Za týden se dětí ptá , jak to udělaly .. Přihlásí se Anička a povídá : - Já jsem koupila třešinky , ty jsem snědla a pecičky jsem zasadila .. - Ty až vyrostou , tak z nich bude stromeček s třešinkami .. ... Paní učitelka ji pochválí a ptá se dál .. Přihlásí se Jiřinka a povídá : - Já jsem koupila broskvičku , tu jsem snědla a pecku jsem zasadila .. - Ta až vyroste , tak z ní bude stromeček s broskvemi .. Paní učitelka ji pochválí a ptá se dál .. Přihlásí se Pepíček a povídá : - Já jsem koupil jitrnici .. Paní učitelka se podiví , ale Pepíček hbitě pokračuje : - Doma se s ní sestra pohlavně ukojila .. - pak jsme ji snědli , špejlí si vydloubali zuby .. - střívko použil táta v noci jako prezervativ .. - ráno jsme do ní nasrali a matka ji šla vrátit jako zkaženou .. - no a tady máte zpátky tu desetikorunu Odesláno z mého E6653 pomocí Tapatalk Citovat
Péťa Odesláno 20. říjen 2016 Odesláno 20. říjen 2016 Chudák pán, bude chodit neupravený, jako mánička Citovat
regius Odesláno 21. říjen 2016 Odesláno 21. říjen 2016 Až zestárneš, budeš potřebovat tříkolku Citovat
OK406 Odesláno 21. říjen 2016 Odesláno 21. říjen 2016 Babka … Zastaví Audi s exprezidentem Havlem na kraji vesnice před starším domkem. Z auta vystoupí řidič a babce, která sedí na zápraží, říká: Babičko, tam v autě sedí bývalý prezident Havel a má zažívací problémy, pusťte ho k Vám na záchod. Tak to opravdu nepustím, ať si jde srát do kopřiv, odpoví nahněvaně babka. Ale babi, zkouší znovu řidič, vždyť je to sám Havel, proč byste ho nepustila? Proto, já ho pustím, dozví se to starosta, ten mi ze záchodu udělá pamětní síň tradic a do těch kopřiv budu chodit srát já ... Citovat
Sniper17 Odesláno 21. říjen 2016 Odesláno 21. říjen 2016 (upraveno) Upraveno 21. říjen 2016 uživatelem Sniper17 Citovat
Guest minimaxa Odesláno 21. říjen 2016 Odesláno 21. říjen 2016 Baví se dva pražáci. Hele, kde jsi byl o víkendu. No já jsem byl v Brně. No a jaký to tam je? Co ta jejich šalina? No hele, to je vlastně stejný jako naše tramvaj, akorát tam to jezdí po vesnici. Citovat
Haryk Odesláno 22. říjen 2016 Odesláno 22. říjen 2016 Zatím pěkný vtip, ale EU je schopná všeho. No vono takové šlapací autíčko také není k zahození. Švédsko chce v celé EU zakázat auta na spalovací motor. Politička Strany zelených Lövinová v rozhovoru pro deník Aftonbladet vyzdvihla německou nezávaznou rezoluci, která žádá EU, aby zakázala používání aut se spalovacími motory od roku 2030. Německá spolková vláda (Bundesrat) připravila dokument, v němž žádá Evropskou unii o vytvoření nařízení, které by zakázalo spalovací motory v EU od roku 2030. Citovat
mmartinkovic Odesláno 22. říjen 2016 Odesláno 22. říjen 2016 Muž so ženou sa vratia z nakupov. muž sa vyzlečie do naha a len v topankach sa prechadza popred zrkadlo. Dcera sa pýta: Oci čo to maš tam medzi nohami? Otec odpoveda: To je taka šípka, ktora ukazuje, že mam nové topánky. Mama sa ozve z vedlajšej izby : Keby ta šipka radšej ukazovala, že ja mam novy klobúk! :-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.