vendelinek Odesláno 11. březen 2016 Odesláno 11. březen 2016 to ti doma neuvařeji nic dobrýho? Citovat
Péťa Odesláno 11. březen 2016 Odesláno 11. březen 2016 Baví se dva majitelé autodoprav: „Hele, dáváš svým šoférům výplaty?“„Nedávám, a ty?“„Taky nedávám.“„A chodí ti do práce i tak?“„No, chodí.“„Poslyš, a neměli bychom od nich začít vybírat vstupný?“ Citovat
Pe.Tr Odesláno 12. březen 2016 Odesláno 12. březen 2016 odesláno z mého telefonu co držím v ruce Citovat
Pe.Tr Odesláno 12. březen 2016 Odesláno 12. březen 2016 odesláno z mého telefonu co držím v ruce Citovat
morepower Odesláno 13. březen 2016 Odesláno 13. březen 2016 Jdou dva týpci přes Žižkov, když v tom se před nima odšoupne víko kanálu uprostřed chodníku a vykoukne šedivej fousatej dědek. Koukne na týpky a šeptem povídá: Chlapi,už skončila válka? Borci na sebe mrknou a jeden povídá: Ještě ne. A děd povídá: Zasranej Napoleon...... Citovat
Gabriel 307 Odesláno 13. březen 2016 Odesláno 13. březen 2016 Přijde mafián pro peníze a otevře mu žena se dvěma dětmi.Mafián: "Kde máte manžela?"Žena: "Nevím."Mafián zastřelí jedno dítě a říká, "Řekni mi kde je manžel nebo zabiju i to druhý!"Žena: "Ale já opravdu nevím, kde je!"Mafián zastřelí i druhé dítě a říká, "Řekni mi sakra kde máš manžela!"Žena: "Šuká nahoře sousedku. Já to nechtěla říkat před dětma." Potkají se dvě známé a ta jedna povídá:"Představ si, že ten můj je 300 procentní impotent!"Ta druhá na to: "Prosím Tě, snad stoprocentní, ne?"A ta první povídá: "Ne, 300 procentní.Představ si, že ten blbec jel na lyžícha utrhnul si ho o větev,jak letěl a dopadnul, tak si ukousnul jazyk,a než ho přišli zachránit,tak mu umrzly i prsty!!" Citovat
Péťa Odesláno 15. březen 2016 Odesláno 15. březen 2016 Přijede blondýna k čerpací stanici, a co se nestane, zabouchne si klíče v autě. Zoufalá jde za pumpařem, jestli by jí nemohl pomoct.Pumpař: "Slečno, tady máte drát, ten zasunete mezi gumu a sklo co nejhlouběji a pak zatáhnete směrem nahoru. Rád bych Vám pomohl, ale musím sedět za kasou."Blondýna odchází a říká, že to zvládne.Ke kase přichází muž a strašně se směje.Pumpař: "Čemu se tak, pane, smějete?"Muž: "Ale, venku otvírá nějaká blondýna drátem dveře."Pumpař: "Však jsem jí to sám poradil."Muž: "No jo, ale uvnitř v autě sedí druhá blondýna a naviguje: "Doprava - doleva!" Citovat
Gabriel 307 Odesláno 15. březen 2016 Odesláno 15. březen 2016 Tak se mi dnes narodila dcerka.Jmenuje se Klárka,má 3,5kila a 47cm!! Jen ještě nevím jak to povím manželce... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.