pipistrel Odesláno 6. listopad 2012 Odesláno 6. listopad 2012 photoshop level mega numero uno Citovat
pipistrel Odesláno 6. listopad 2012 Odesláno 6. listopad 2012 sms ONA: Kde sa k... flákaš ??? ON: Pamatáš si to zlatníctvo ,kde mali ten briliantový náramok čo sa ti tak páčil ??? ONA : Samozrejme zlatko ,pamatám. ON : Tak som v krčme hneď oproti !!! Citovat
AnotherOne Odesláno 8. listopad 2012 Odesláno 8. listopad 2012 To mi pripomína slovenské pokokot. Citovat
Cinicman Odesláno 9. listopad 2012 Odesláno 9. listopad 2012 Sejde se Čech, Žid, Rakušan, Japonec, Avatar a parta komunistů... Takhle nezačíná vtip, takhle začínají prezidentské volby v ČR... Citovat
Maverick Odesláno 9. listopad 2012 Odesláno 9. listopad 2012 Holky Ona: Mám kluka. Kamarádky: Jaký je? Kluci On: Mám holku. Kamarádi: Už si jí šukal? Citovat
davidekcz Odesláno 10. listopad 2012 Odesláno 10. listopad 2012 Nepotřebuju SEX! Život se mnou vyjebává dostatečně. :myslim Citovat
OK406 Odesláno 13. listopad 2012 Odesláno 13. listopad 2012 \"Ráno vstanu, umyju piču, uvařím Petrovi snídani, posnídáme, já umyju piču a jdu na nákupy, Petr jde do vlády. Hned, jak se vrátím, umyju piču, uvařím oběd,protože Petr se někdy staví na oběd domů. Po obědě umyju piču, Petr si dá šlofíka, tak jen umyju piču, trochu uklidím, znovu umyju piču. Večer třeba jdeme s Petrem někam ven, za kulturou. Řeknu Vám, někdy se vracíme tak pozdě, že už se mně ani nechce mýt piču, a tak si jdeme lehnout.\" Redaktorka Elle se dívá trochu perplex a po chvíli ticha se zeptá: \"Paní Nečasová, nepřeháníte to trochu s tou hygienou?\" Paní Nečasová se rozesměje: \"Ale ne. Nám tu piču pořád někdo kreslí na dveře\".\" Citovat
Di Steffano Odesláno 13. listopad 2012 Odesláno 13. listopad 2012 Jde si Pán Bůh po pláži a potká Adama, nevidí Evu tak se ho táže kde je?? Adam odpoví strašně ji smrděla **** tak si ji šla opláchnout do moře.Nato pán Bůh zařve chudák ryby to z nich nikdo nedostane:bojim. Citovat
pipistrel Odesláno 14. listopad 2012 Odesláno 14. listopad 2012 Na diaľňici veľka havaria. Z rozbiteho kamionu viberu hasiče šofera a un kriči: - A dze je stoparka?! - No... Bohužiaľ sme z ňej našľi ľem torzo... - Na torzo vam serem, najdzice hlavu bo mam tam chuja... Citovat
pipistrel Odesláno 14. listopad 2012 Odesláno 14. listopad 2012 Učitelka: Hej ty! Ja: http://media.tumblr.com/tumblr_lmjrd8tgzX1qia257.gif Učitelka: K tabuli ! Ja: http://24.media.tumblr.com/tumblr_ma9glcyAsP1qfwnw6o2_250.gif Ja: Píšem výsledok. Učitelka: http://media.tumblr.com/tumblr_m9ol9sMosg1r3918l.gif [upravil dne 14/11/12 20:49 od Radek Hurvajz] Citovat
Guest StibTo Odesláno 14. listopad 2012 Odesláno 14. listopad 2012 HTP- Hori Tri Pisty HTP – Hovno To Pojede HTP – Hovno To Pohrabe HTP – Hoši To Posrali HTP – Hrnek To Postrádá HTP – Hádam To Pojede HTP – Hijó Ty Potvora HTP – Honem To Prodat HTP – Honím Tři Písty HTP – Hromada Technickejch Problémů HTP – Hrozně Trapná Potvora HTP – HIGHT POWER TURBO HTP – Hovno To Prdí HTP – High Tuning Performance HTP – Hodně Tupej Plyn HTP – Hodně Trapnej Pohon HTP – je skratka od PTH HTP – Pocujes To Hucanie? HTP – Hyba Ti Piest! HTP – Hluboce Tlacis Pedal HTP – Huci To Poradne HTP – Houby To Pridava HTP – Hlemyzd Te Predbehne HTP – Hrozně Tě Podvedli HTP – Holt To Posrali HTP – Husi To Predjedou HTP – Hybaj Ty Pičo HTP – Hlemýžď Troubí Přidej HTP – High Temperature when Performing HTP – Hard Test Plan HTP – Hack The Planet HTP – Hard Target Penetrator HTP – Hroch To Předběhne HTP – Hezky To Předražili HTP – Hromská To Příšera HTP – Horko Těžko Přidávám HTP – Honim To Pyco HTP – Hodne To Pozere HTP – Hodne To Posere HTP – Horko Tezko Pomalu HTP – Hatá Titlá Power HTP – Hrozně Těžko Pádím HTP – Hodně To Papá HTP – Hejbni Tou Prdelí HTP – Hanba Ted Pláču HTP – Hodně Tragická Past Citovat
safi1 Odesláno 14. listopad 2012 Odesláno 14. listopad 2012 říká maminka: \"Pepíčku, co děláš?\" Pepíček odpoví: \"Ale jen zatloukám hřebík.\" \"Tak a se nebouchneš do prstu.\" \"Šílíš?!! Nejsem blbej, drží mi ho Alenka.\" Neviem ci to tu bolo ale mna to pobavilo Citovat
Gabriel 307 Odesláno 14. listopad 2012 Odesláno 14. listopad 2012 príde chlapík k doktorke a hovori:platí u vás kartička všeobecnej zdravotnej? doktorka vraví áno platí aký mate problém? chlapík ; mam problém s erekciou doktorka mu ho chytí do ruky a začne sa mu s nim hrať a hovorí sak vám krásne stojí a chlapík, ; zle som sa vyjadril, nemôžem sa urobiť ani keď mi ho žena honí ani keď mi ho fajči a ani keď súložím tak doktorka mu ho pohoní , pofajká, a poriadne ho ojazdi a chlapík strieka jak vodotrysk a doktorka vraví; aký mate problém sak vy ste potentný jak chovný býk, sak vy by ste mohli všetky kurvy na krížnej obrobiť ... a chlapík s úsmevom hovori, áno mohol ale tam neberú kartičky poistenca... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.