ozzy1 Odesláno 8. duben 2012 Odesláno 8. duben 2012 A tento znáte? # Cikán vyhraje ve sportce a koupi Mercedes. # Jede po dálnici a # najednou píchne kolo. # Zastaví, zvedne auto na hever a začne ho měnit. Okolo jede druhý cikán v # žiguli. # Zastaví, vezme tyč, rozmlátí okno mercedesu a zakřičí: \"Ty dodělej kola a já # zatím seberu rádio!\" Citovat
ozzy1 Odesláno 8. duben 2012 Odesláno 8. duben 2012 Život nekončí vždycky smrtí. Někdy končí už svatbou. Když nepřijde hora k Mohamedovi, kokain nebyl kvalitní. Pes, který štěká, je nedovařený. V životě je potřeba se pro něco zapálit. V krematoriu už bude pozdě. Optimista je člověk, který v pondělí ráno při nástupu do práce zvolá: A pozítří už máme středu!\" \"Vegetarián\" je starý indiánský výraz pro \"špatný lovec\". Včera ve 3 v noci u mě zvonil soused. Normálně přišel ve 3 v noci a zazvonil! Sem se tak lekl, že mi málem vypadla vrtačka z ruky. Jsem jako džin... zjevím se všude, kde se otevře láhev. Když Graham Bell vynalezl telefon, měl už tři zmeškané hovory od Járy Cimrmana. Kdo chce psa jíst, hůlky si vždycky najde Citovat
Roman Bazi Odesláno 8. duben 2012 Odesláno 8. duben 2012 Ozzi1 Když Graham Bell vynalezl telefon, měl už tři zmeškané hovory od Járy Cimrmana. Tenhle ještě neznám, skvělý. :D:D:D:super:super:super:super Citovat
Péťa Odesláno 10. duben 2012 Odesláno 10. duben 2012 Muž pokročilého věku byl pozván ke svým starým přátelům jednoho dne na večeři. Udělalo na něj velký dojem, jak jeho přítel, kdykoli se obrátil s něčím na svoji manželku, oslovoval ji: miláčku, drahoušku, zlatíčko, má lásko, milá a podobně. Pár žil ve společném manželství už téměř 60 let a bylo z toho jasné že jsou stále do sebe velmi zamilovaní. Když manželka odešela z jídelny do kuchyně, muž se naklonil k hostiteli a řekl. \"Myslím si. že je báječné, že po všech těch letech stále oslovuješ svoji manželku těmi zamilovanými jmény\". Hostitel svěsil hlavu. \"Musím ti říct pravdu,\" řekl, \"její jméno mi nějak vyklouzlo z paměti už před 10 lety, a k smrti se bojím zeptat té nevrlé staré nabručené krávy jak se jmenuje\". Citovat
John Odesláno 11. duben 2012 Odesláno 11. duben 2012 \"Velmi důležité ! Od příštího roku se v EU bude moci prodávat pouze třívrstvý toaletní papír. V EU jsou totiž potřeba dvě kopie na každé hovno.\" Citovat
negrbob Odesláno 11. duben 2012 Odesláno 11. duben 2012 Přijde chlapík do bazaru,že by prodal passata v dehtu s 370 tis. nalítáno. Týpek mu zkušeně vysvětlí, že je to neprodejný, že se musí 150 tis. \"vodcouvat\". Týpek, že jo, tak to sundaj. Po chvilce přemejšlení se týpek podrbe a říká: \"Teď, když už to nemá tolik nalítáno, já si ho asi nechám, přecejen passat je držák.\" Citovat
Rotorhead Odesláno 12. duben 2012 Odesláno 12. duben 2012 Dva chlapi se baví o tom, co dostali k Vánocům. \"Pojď k oknu... vidíš to krásný, modrý BMW?\" \"No, tak to je opravdu moc pěkný.\" \"Tak v takový barvě jsem dostal tepláky...\" Citovat
Laďa Odesláno 14. duben 2012 Odesláno 14. duben 2012 Žena nepřijde v noci domů. „Kdes byla?“ ptá se jí muž. „U kamarádky,“ odpoví žena. Muž tedy obvolá 10 jejích kamarádek a všechny potvrdí, že tam nebyla. Druhý den nepřijde domů muž. „Kdes byl?“ ptá se žena. „U kamaráda,“ odpoví on. Žena tedy obvolá 10 jeho kamarádů. Osm z nich potvrdí, že tam spal, a dva, že ještě neodešel. Citovat
kurka Odesláno 15. duben 2012 Odesláno 15. duben 2012 Dnes budeme pozorovat pod mikroskopem složení slin,\" povídá profesor. Mužská část se domluví a jeden z mediků si ho jde na záchod vyhonit. Následně vymění spolužačce mikroskopické sklíčko. Holka chvíli zaostřuje mikroskop a pak zvolá na celou třídu: \"Pane profesore, pane profesore, ono se tam něco hýbe!\" Profesor koukne do okuláru a povídá. \"Ženská, když jdete ráno do školy, tak si aspoň vypláchněte hubu!\" :D Citovat
Haryk Odesláno 19. duben 2012 Odesláno 19. duben 2012 Sbírka: Řidič uvízne v zácpě na hlavním tahu na Prahu. Všechno okolo stojí, žádný pohyb., když najednou někdo zaklepe na okno jeho auta. Řidič stáhne okno a ptá co se stalo? Muž mu říká: \"Teroristi unesli všechny poslance a senátory i s celou vládou. Požadují 10 milionů, jinak je polijí benzínem a zapálí. Chodíme proto od auta k autu a děláme sbírku.\" \"Kolik lidi průměrně dávají?\" ptá se řidič. Muž odpoví: \"Tak tři až pět litrů benzínu.\" Citovat
Biliboy Odesláno 23. duben 2012 Odesláno 23. duben 2012 Muz prisiel do skladu dreva na inzerat. Po kratkom vstupnom rozhovore informuje naborovy pracovnik muza o istej podmienke: Viete, je tiez nutne, aby ste boli schopny rozlisit druh dreva podla jeho pachu.To nieje problem, pane, - sebavedome reaguje - drevo to je moj zivot, nic nepoznam lepsie nez drevo. Naborovy pracovnik vedie pana do skladu, aby si ho vyskusal. Zaviaze mu satkou oci. Teraz vam budu nosit vzorky dreva a vy musite povedat, co je to zac. A nesmiete sa ho ani dotykat. Prinesu prvu dosku. Muz cucha, cucha a po chvili s istotou hlasi: Tak toto je na 100% borovica. Dobre, tak a teraz nieco tazsie. Prinesu mu druhu dosku. Muz cucha, cucha a po chvili opat s istotou hlasi: Tak toto je jasen. Uzasne, velmi dobre. Personalista v tuzbe nachytat chlapika, bezi do kancelarie a nakaze svojej asistentke, aby si vyzliekla suknu i nohavicky a sla s nim do skladu. Tam jej kazal, aby si lahla pred toho drevneho experta. Tak teraz sa prosim trochu zohnite. Pred vami je na zemi posledna, tretia vzorka. Muz cucha, cucha, kruti hlavou: To som blazon, ..., mohli by ste tu dosku este otocit, aby som riadne nasal jej pach? Personalista signalizuje sekretarke, aby sa otocila na brucho. Muz znovu cucha, cucha, a po chvilke s usmevom na tvari povie: Vy ste ale lapaj, pane. Vy ste ma chceli napalit! Ale ja viem, co to je. To su urcite hajzlove dvere z rybarskej lode! Citovat
macik.83 Odesláno 23. duben 2012 Odesláno 23. duben 2012 Anketa v Anglii: Vadí Vám polští přistěhovalci? 30% dotázaných: Yes, it is a big problem. 70% dotázaných: Niewidze v tym absolutnie zadnego problema kurwa. Citovat
pipistrel Odesláno 25. duben 2012 Odesláno 25. duben 2012 V hotelu na recepci : Host : \"Poslal jsem vam postel.\" Recepční : \"My jich máme dost, ale přesto moc děkujeme.\" Host : \"Plosím, ládo se stalo.\" Citovat
John Odesláno 28. duben 2012 Odesláno 28. duben 2012 Neni to sice vtip ale mě se to líbi http://files.msurma.net/wykop/1120247/zegarek.php Citovat
ozzy1 Odesláno 4. květen 2012 Odesláno 4. květen 2012 Víte jaký je rozdíl mezi krásnou a ošklivou horolezkyní?Nevíte? Ta krásná dosáhne vrcholu už v základním táboře. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.