Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Potkají se dvě blondýnky: \"Kam jdeš, Káťo?\" \"Jdu navštívit manžela do nemocnice. Je tam od včerejška, nějak ho bolelo na prsou.\" \"A dneska je mu už líp?\" \"Asi jo, protože už má jenom něco s patama.\" \"S patama? Jak jsi na to přišla?\" \"No, když jsem tam ráno volala, tak mi řekli, že je na patologii.\"

Přijde blondýnka na čerpací stanici a s pláčem se ptá obsluhy: \"Prosím vás, já jsem si zabouchla v autě klíčky, nevím, co dělat, mohl byste mi pomoci?\" Čerpadlář jí poradí jak vyháčkovat zámek i drátek jí půjčí. Slečna poděkuje a odejde. Za chvíli přijde další zákazník a může se umlátit smíchy. Čerpadlář se ptá, co že tak zábavného viděl. Zákazník: \"Víte, venku stojí u auta blondýnka a drátkem se snaží vyháčkovat zámek od auta.\" Čerpadlář na to: \"A co je na tom k smíchu, sám jsem jí to poradil.\" Chlap odpoví: \"Jen to, že v autě sedí druhá a říká: Ještě trošku do leva, ještě trošku do leva...\"

[upravil dne 17.12.2011 16:36 od vendi.stejskal]

Odesláno

Doktor měl jednou milostnou aféru se svobodnou blonďatou sestřičkou. Zanedlouho mu řekla, že je s ním těhotná.

Doktor nechtěl, aby se o tom dozvěděla jeho žena a tak dal sestřičce velkou sumu peněz a požádal ji, aby odjela do Itálie a tam dítě porodila.

Ale sestřička se zeptala: \"Jak Ti mám dát vědět, že se dítě narodilo?\"

Doktor jí odpověděl: \"Pošli mi jen pohlednici a na zadní stranu napiš \"Špagety\".

Postarám se o všechny výdaje.

Nevědíc co dělat, sestřička vzala peníze a odletěla do Itálie.

Uběhlo šest měsíců a jednoho dne zatelefonovala doktorova žena do ordinace povídá manželovi: \"Drahý, v dnešní poště jsi dostal velmi zvláštní pohlednici z Itálie, které vůbec nerozumím.\"

Doktor jí odpovídá: \"Počkej, až přijdu domů a vysvětlím ti to.\"

Když přišel doktor domů a přečetl si pohlednici, zhroutil se na podlahu se srdečním záchvatem.

Záchranka ho rychle odvezla do nemocnice.

Jeden z lékařů se ptá manželky zda neví, co mohlo způsobit manželův záchvat? Manželka vzala pohlednici a přečetla..!

\"Špagety, Špagety, Špagety, Špagety - dvakrát s párkem a masovými kuličkami a dvakrát bez !\"

Odesláno

Jeden říká druhému: - Hele, víš jak jsme ti na střední škole schválně říkali místo Karle Nováku - Narle Kováku? - No vím a co s tím? - Ty voe, včera jsem potkal maníka a ten se jmenoval Lukáš Šustr! xDD

Odesláno

Holčička tatínkovi : \"Tatííí, já bych chtěla k vánocům pejska!\"

Otec suše: \"Prosim tebe zase si nevymejšlej kraviny, bude normálně kapr jako vždycky......\"

Odesláno

Jedna cikánka měla devět dětí a když se jí narodilo desáté, rozhodla

se,že si ho už nenechá, nemohla by ho uživit,

nedostala by na něj přídavky na děcka atd. Co s ním?

Najednou jí napadlo, že její sousedka nemohla děti mít a řekla jí:

\"Paní Nováková, vy jste taková milá paní, nechtěla byste děcko, já jich mám

už hodně.

Vy nemáte žádné, u Vás by se mělo jistě dobře?\"

Paní Nováková chvíli váhala, ale nakonec si dítě vzala, bylo zrovna před

vánocemi, klid,pohoda.

Uplynul rok a ve stejnou dobu, zase o vánocích, přišla cikánka za paní

Novákovou s dalším děckem

a znovu říkala,jak ten její je takovej divokej a že se to zase stalo a ona

že si to děcko nemůže nechat.

Paní Nováková opět váhala, ale nakonec se rozhodla a dítě si vzala.

Uplynul další rok, opět před vánocemi, tatáž situace, další děcko.

Cikánce to bylo již trapné jít za paní Novákovou, tak poslala cikána, ať

zkusí

to děcko vnutit paní Novákové.

Cikán tedy zazvonil u Nováků s dítětem v náruči a začal starou

písničku, jestli by ...a když jsou ty vánoce.

Paní Nováková na chvíli odešla a když přišla, řekla:

\"Pane Baláž, děkujem, ale my jsme se s manželem dohodli, že letos budeme mít

kapra !

Odesláno

Na štedrý deň ženská nadáva manželovi:

\"Od rána furt niečo žerieš, večer uvidíš tak pi*u a nie zlaté prasa\" !

Manžel se zasmeje a hovorí: \"Nie, nie, ja nemusím, já ju už vidím.\"

Odesláno

Tak to je fakt síla:D

Já jsem včera prozměnu prohnal nový Nissan GTR, ten maník jel jak prase, předjížděl na dvojtý plný a tak... Ale to nevěděl, že mě se jen tak nezbaví a jakmile jsme najeli na serpentýny, tak neměl nejmenší šanci... Furt mu to ustřelovalo do boku, tak jsem ho v jedný zatáčce, kde málem trefil strom předjel... Čuměl jak blázen a po tom, co jsem poblíž zastavil na jídlo, tak přišel, taky se najedl, zaplatil i za mě a řikal, jestli s ním nevyměním svojí Fabii RS za to GTR, že mi to jede jak prase, že mi ještě něco doplatí, ale poslal jsem ho do p*dele, protože takovou jebku plnou elektroniky, která váží jak dvě a půl Fábie a jede to na nic fakt nechci...

..:: Fabia RS-164kW + Octavia TDi-125kW ::.. To jsou má rodinná pouta

Asi toho přečtu víc:D:D

Odesláno

Paradny rank na fore --> Vesnický Lepič :D:D:D

\"Už ani nevím kde hledat auta na závodění. Každého dám.\"

Tak si pojď dát mě....prosím ,prosím......

Volvo S60R 254Kw

Odesláno

nissan gtr natřel i McLaren F1...ale fábie..to je jiný kafe - škoda že to ní nevěděl Jeremy Clarkson z Top Gearu když dělal PoweredUp...

. Za pár desítek let navíc bude mít Fabie daleko vyšší historickou hodnotu..

Přesně tak M5 na fábii nemá ani z mostu

hele ty lidi sou z těch aut nějak zblblý, ne?

To je fabia z Feratu a vysává jim IQ?

Odesláno

tak je to \"tuzingforum\" tak bych jistou davku nadsazky predpokladal .. ale jestli to nektery z nich mysli vazne a ne ze srandy tak je to teda na Dr. Chocholouska :D ..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...